čtvrtek 26. června 2014

Můj odličovací rituál

26.6.2014 16:00

Krásný čtvrtek!

Jaký jste měly den? Já včera vyhrála v giveaway u Lenky - Mikrosvět by Ellen, tak mám strašně velkou radost a zároveň mi to začíná být trapné =D Za celý 26 let svého života, jsem nevyhrála ani v obchodě takový ty reklamní věci - nafukovací balóny, propisky, klíčenky atd. - a teď jsem během tří dní vyhrála tři giveaway - Kyrkys, Gioia di Vivere a teď u Lenky....opravdu jsem ani jednu nepodplatila, přísahám =) Všem moc děkuji a těším se na balíčky jak malá!

Dneska si dáme pečující (?)....to je blbost to není pečující...odličující kosmetiku? =D Nevím jak to nazvat =) Vezmu Vás sebou do koupelny a ukáži Vám svou přípravu do pelechu =)


Tento článek bude recenzí na dva produkty a na dva Vám dám odkaz, protože jsem již o nich psala. Vše, co uvedu je můj postup, existuje dalších 10 věcí, které by se měli nebo mohli dělat, já to prostě dělám takto a dostatečně mi to vyhovuje =)

1. Bourjóis - svěží odličovací gel

Co slibuje:

Zvláčňující a čistící gel pro všechny typy pletí. Formule obsahuje buňky z okurky, které zvláčňují a vyrovnávají pleť. Fresh Cleansing gel zanechá pleť čistou a zklidněnou.
Po kontaktu s vodou se gel mění v jemnou pěnu se svěží vůní.


 
Můj názor:

Toto by mělo dostat NOBELOVKU nebo OSKARA nebo já nevím, co! Toto je nejlepší věc z celého sortimetu Bourjóis. Bourjóis miluju, ale probuďte se mě v noci a zeptejte se mě na nejlepší produkt z dílny Bourjóis a já Vám na 1000% odpovím čistící gel. Používám ho asi 5 let....nahradila jsem ho pouze jednou, když jsem dostala od PR jiné značky gel a abych ho řádně otestovala, tak jsem svůj Bourjóis strčila za něj...testovala jsem asi 14 dnů....pak jsem to psychicky nevydržela a Bourjóis šel opět do popředí a už tam zůstane a nikdo mu toto místo nesebere a hlavně to už po mě nikdy nechtějte!!! 
Na fotce vidíte gel na prstě...není to jen ukázka gelu, ale množství, které Vám absolutně vystačí na celé vyčištění obličej....nekecám! Navlhčíte si obličej, dáte si na prst toto množství, rozetřete v dlaních a začnete mydlit po obličeji. Gel vytváří lehkou pěnu, po cca minutě a vyčištění všech partií - o tom, že se nesmí nanášet k očím jsem do dnešního dne neměla ani ponětí a nikdy jsem v oční partii necítila, žádné štípání nebo podráždění, používám ho tedy i na oči - opláchnete a je vyčištěno a vězte, že jsem zkoušela i micelárku, abych zjistila zda mám nějaké zbytky make-upu na pleti a byla to jen zbytečně vynaložená energie a vyhozený tampónek s micelárkou.... prostě tam nic nenajdete. Neodlíčí to samozřejmě dokonale oči, na toto produkt není určen. Vůně je svěží okurková a jen přičichnutí Vás uklidňuje. Gel je namodralý a tuhý. Pleť po gelu je lehce napnutá, ale zklidněná a hladká jak dětská prdýlka. Nikdy mě nepřesvědčíte o jiném způsobu odličování, za a) na tampónky jsem líná =D. za b) pochybuju, že by jste našly produkt za/pod 99,- (cena gelu) v lepší kvalitě a za c) balení Vám vydrží skoro půl roku - pořád je to málo aby Vás přesvědčil? =) Tenhle produkt mě prostě nevymluví ani nejlepší dermatolog na světě, přes tenhle produkt prostě vlak nejede! 5bodů!!!


2. Garnier - Posilující odličovač očí

Co slibuje:

Speciální odličovač očního make-upu Garnier Skin Cleansing 2v1 v sobě kombinuje maximální účinnost a zároveň posiluje řasy. Odličovací složka účinně odstraňuje make-up bez podráždění očí. Posilující složka přípravku je obohacená o Arginin, který dodává sílu řasám. Výsledkem je perfektně odlíčená pleť a 2x silnější řasy již během 4 týdnů. Oftalmologicky testováno. Nezanechává mastný film, šetrný k očím i k citlivé pokožce. Vyzkoušejte jedinečné účinky posilujícího odličovače Garnier Skin Cleansing 2v1!



Můj názor:

Uznávám, že cca před měsícem maximálně dvěmi byl blogový svět přecpaný tímto produktem + micelární vodou....podlehla jsem a odličovač si pořídila. Fotky jsou již mého druhého balení, nějak jsem čekala, až tato "panika" opadne a tak nyní přicházím se svojí recenzí. 
Klasický dvoufázový odličovač, který Vám má učinit řasy hustější a krásnější...ať jsem četla jakoukoliv recenzi, skoro nikdo tam druhý bod neohodnotil. Já teda musím říci, že ho mám 5 týdnů a rozhodně rozdíl vidím! Mám řasy hustější a ještě dělší! Zní to neuvěřitelně, ještě u mně, která má od přírody husté a dlouhé řasy, ale je to opravdu tak! Koukala jsem na to zrovna dneska v zrcadle...mám řasy jako by pravidelně a jednotlivě oddělené, prostě a jednoduše moje řasy působí jako nalepené a to se mi opravdu líbí! Díky tomu překonám i svojí nechuť (lenost je sviňa =D) k používání tampónků a jejich uklízení. Opravdu je nutné vytrvat, protože efekt se dostaví až po měsíci. Na odlíčení je perfektní, oči nedráždí. Cena je 99,- a balení Vám vydží jeden měsíc...nejlevnější to není, ale není to nic morbidního. Jediné, co mi malinko vadí, že se složky strašně rychle spojují, takže smícháte nanesete na tampónek a odlíčíte oko (cca 30 vteřin) a chcete si nanést na druhý tampónek a už jsou tekutiny rozdělené a pokud jste zapomnětlivý jako já a necháte si víčko otevřené a začnete štěrchat, tak si hezky ohodíte strop =D Uděluji 4 body, bodík strhávám za cenu (v poměru ke gelu) a za rychlé rozdělování tekutin =)

3. Bione - pleťové tonikum - recenze zde

Jakmile toto všechno mám hotové, tak si na dlaň nanesu tonikum a nanesu si ho na celý obličej a nechám uschnout. Vše důležité naleznete v recenzi, ale můžu Vám říci, že tyto tonika od Bione jsou hotový zázrak a už mám doma 4 druhy a chystám další recenzi, protože každé je jinak úžasné!



4. Manufaktura - růžový krém recenze zde

Jako poslední bod na celý obličej a krk nanesu tento krém. Krém není určený pouze na noc, ale je velmi hutný, takže mi byl prodavačkou doporučen na noc a já s ní nemohu jinak než souhlasit. Vše důležité je opět v článku a jen prozradím, že jsem navázala spolupráci (v hloubi duše doufám, že se nejedná o poslední spolupráci s touto skvělou firmou) a chystám pro Vás recenzi růžového peelingu a masážního gelu s meduňkou, takže se těšte =)




Krémy na oční okolí nepoužívám, ještě si na to přijdu moc mladá =DDDD  


Pak už si jen natřu ruce (bione), rty (eos), použiji deodorant (Bourjois) a parfém nebo osvěžující sprej (podle nálady), protože ráda "moním" do postýlky a pak už si konečně lehnu a spím =D Ptáte se proč deodorant? Bylo věděcky dokázáno, že všechny tyto produkty je nejlepší nanášet na noc a pak přes den mají mnohem lepší účinek. Mohu to jen potvrdit, nedávno mi deo došlo a měla jsem už poslední zbyteček (na cca 3 dny), který jsem si nechávala alespoň na den, než si půjdu koupit a byla to největší kravina, jakou jsem mohla udělat... Deo absolutně nefungovalo a už po 3 hodinách jsem v tomto letním počasí cítila a pak jsem se mlátila do hlavy, že jsem ten zbytek nepoužívala na noc...Ani nevím, proč jsem to takhle dělala, když o "nočním" faktu vím minimálně tři roky a jinak deodoranty nepoužívám.

Jak vypadá Vás odličovací rituál?

17 komentářů:

  1. Ja na odliceni pouzivam pouze cistici gel. U pritele, nebo na cestach micelarku :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten Burjois budem musieť vyskúšať, určite si ho kúpim keď domíňam zásoby :) eos používam tiež, a avon spreje mám tiež ( asi 5 vôní). Aj mne najviac vyhovuje umyť si tvár gélom, jedným ťahom je všetko preč a nemusím si tak drieť oči a tvár.

    OdpovědětVymazat
  3. Charmedka a Denisa já používala do minulého měsíce, taky jen gel, ale zjistila jsem, že na očích mám fakt nánosy, takže sem se vybičovala a používám tady tenhle garnier a když přičtu ty hustější řasy, tak mě to začalo i bavit =)

    OdpovědětVymazat
  4. Ano aj mne zvykne ostať máličko riasenky, ale to už len 1-2krát prejdem micelárkou a je hotovo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Denisa ajo já myslela, že už nedoličuješ...já totiž nedoličovala jen jsem to mokré otřela a bylo =D

    OdpovědětVymazat
  6. Teď na odlíčení používám micelárku, nebo dvoufazovy odlicovac od Amici a jsem spokojená, moc mě láká Manufaktura - růžový krém

    OdpovědětVymazat
  7. Kyrkys je skvělý, ale třeba Michaelka se po něm (nebo po pivní masce? teď nevím) se po něm osypala =/ ale ona má citlivou pleť, mě strašně pomáhá a skvěle pleť vypíná!

    OdpovědětVymazat
  8. Ja z toho gelu necitim ziadne pnutie na pleti.... Ale plet mi cisti dobre :)

    OdpovědětVymazat
  9. Terez tak to je super, mě malinko jako by vysušuje a vypíná =) ale žádná trága, stejně na to hned prdneš krém...jsem ráda, že ti sedl =)

    OdpovědětVymazat
  10. Bione si taky zase budu muset koupit, jednu dobu jsem měla jejich konopnou řadu a od té doby nic, ale budu to muset napravit :) ... já si na odličování nemůžu vynachválit saloos hydrofilní odličovací olej medunka :) ..je bezva, ale komu vadí že potom bude mít mastný obličej tak bych nedoporučila. A ještě miluji od Dermathermu čistící gel, taky jsme na něj dělala recenzi. Vždycky ve sprše si s ním vyčistím obličej a pak už jen dočištuji.
    Vím že ty moc přírodní kosmetiku atd neprožíváš ale mě se od té doby strašně moc zlepšila plet no a po mích zkušenostech jak po všem olezu už bych do žádné chemie moc nešla :-D

    Jinak pěkný článek a povlečení :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Michaelka já přírodní kosmetiku můžu, co říkáš, že ne? =D Jen nejsem takový ten fanatik, co zachraňuje zemi atd... s tím na mě nechoďte =D Na ten gel kouknu, ale říkáš, že se musí dočišťovat jo? =/ to je naprd právě...
    Ty prosím tě už nezkoušej nic ode mě....já tě nechci mít na svědomí =D seš jediná, která něco ode mě zkusila a takhle strašně dopadla =(
    Jinak děkuji a povlečení je z Ikeii....asi jako zbylých 90% mého bytu =D

    OdpovědětVymazat
  12. No jako myslím že nejsi fanatik :-D to já právě asi trochu jo ..ale t mám po té zkušenosti kdy jsem na se napatlala vzorek nějakého krému a do rána jsme měla pusu jako kachna a červený obličej :D..a za tu manufakturu nemůžeš já na něj měla políčeno už dávno, nevěděla jsme že to tak dopadne no :-D ...no po tom dermathermu já dočištuji jen někdy. jako po make-upu většinou nic nezůstane ale oči si s ním nešudlím , takže jako řasenku atd ještě odličuji :)..ale je fajn aji ta maska, však jsme nedávno dělala recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  13. Michaelka o je ten blogový svět, mě už se to všechno motá dohromady, já čtu všechny tvoje příspěvky, takže i tento jsem musela, ale absolutně si ho nevybavuju =D mě ta manufaktura u tebe šokovala....no fanatik...hauschka není zrovna nejlevnější, takže malý fanatik jsem =)

    OdpovědětVymazat
  14. Uz delsi dobu odlicuji jen penovymi gely (od ruznych znacek, i Loreal je ma fajn) a uz bych do kombinace mlicko+tampon nesla. Hezky ve sprsce pri jednom a a poradnym proudem vody splachnout a je hotovo a zadne docistovani neni treba. A povleceni mame stejne, je prima mekke i po x tem vyprani a nemusi se zehlit (kdyz se sikovne povesi)!!!! Libi se mi jak pises. Vse na "plnou hubu" a musim uznat, ze to tak mnohdy holt fakt je.

    OdpovědětVymazat
  15. Ivonka povlečení mi malinko žmolkovatí, ale furt je super na to jak ho dlouho mám =) prostě gely vedou! Jinak děkuji za poklonu, snažím se to napsat věrohodně a tak jak to vidím, ale hodně často se moc rozkecám =D

    OdpovědětVymazat
  16. Tož co se týče mě a večerního odličování, já jsem klasicky "tamponková" :-D Vyhovuje mi to, odličovací gel sice mám, ale používám minimálně, prostě jsem tomu nepřišla na chuť ;) Nyní používám konopnou řadu od Bione, jak na obličej, tak na oči a spokojenost :) Tak se těším, až to dodělám a budu moci vyzkoušet další Bione řady ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Karolínko já teda zkoušela to tonikum i na odlíčení a nic moc tedy =/ více se mě osvědčil jako pleťová voda =) Každému vyhovuje něco jiíného =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...