pátek 16. ledna 2015

TheBalm - Legenda Hot Mama

Krásný pátek všem!

Tak jsme se zase dočkaly vytouženého pátku.... já jdu teda do práce ještě zítra, ale co se dá dělat =)

Dneska Vám chci přinést recenzi na tvářenku Hot mama....možná si říkáte, že když jsem psala na Instain (zde) a na Cabanaboy (zde), tak už je to od věci, ale myslím, že k ní mám co říci =)

Jdeme na to!



Tvářenku jsem kupovala klasicky na webu theBalm. Tuto kosmetiku bych asi ani nikde jinde nekupovala (z důvodu originality). Její cena je stabilně 446,-. Kupovala jsem v akci 2+1 (už nevím, co vyšlo jako "zdarma"). Tuhle tvářenku jsem chtěla od prvopočátku, jenže při první 2+1 jsem přišla až poslední den akce a prostě už nebyla. Tak jsem si splnila sen o půl roku později =)


Skoro jako všechny produkty theBalm i Hot Mama má variabilní využití - tvářenka, rozjasňovač a stíny. Osobně bych je použila ještě jako stíny, ale rozsjasňovač ne, přijde mi moc oranžový.


Balení je klasické "theBalmácké". Papírová paletka zasunutá v přebalu. Přebal i paletka mají totožné obaly. Na přední straně se nachází žhavá ženština, která většině kosmetickým fandům je vrytá do paměti společně s názvem kosmetiky theBalm.... je to prostě legenda =) Zezadu je černé pozadí, nachází se zde složení - bohužel je tam silikon. 



Samotná papírová paletka je uzavíratelná na magnet jako všechny tvářenky. Na horní straně se v červeném rámečku nachází zrcátko a na dolní části na černém rámečku vidíme název paletky. Prostě a jednoduše balení se opět nedá nic vytknout =)



Barva je broskvová bez třpytek. Vypadá to, že třpytky obsahuje, ale jsou to rozjasňující částečky. Na pokožce se přetvoří =) Je to taková zvláštní oranžovorůžová s nádechem do zlatova. Takovouhle barvu jinde podle mě neseženete a zcela naprosto jsem pochopila, proč se tahle tvářenka stala fenoménem theBalm. Odstín je ten typ, co se hodí k jakémukoliv líčení. Pokud někam jedu a nevím, jaké budu volit stíny, tak beru Hot Mamu nebo bronzer. To jsou prostě nejuniverzálnější barvy =)

odpovídá na 100%

aby jste viděly třpytky, ale barva je moc narůžovělá

K čemu se ovšem chci dostat - a vlastně důvod, proč tento článek píši - je pigmentace... Jak víte na CabanaBoy nedám dopustit a prostě stačí jen lehce přejet po povrchu tvářenky štětcem a máte produktu na celou tvář.... Hot Mama je vysoce pigmentovaná o tom žádná, ale jakmile okusíte ten luxus "jednoho přetření", tak si pak takovýhle banalit všímáte =) Je to méně sytá barva, ale všeobecně oranžové tvářenky mají s pigmentací problémy, v tomhle ohledu si zase vede parádně, ale je tam to ALE.... na jednu tvář potřebujete přejet štětcem po tvářence cca 3x až 4x. Není to žádná katastrofa, jenže prostě jsem čekala stejnou pecku jako u CabanaBoy.

jedno přetření prstem

jedno přetření prstem

cca 3 přetření prstem

cca 3 přetření prstem

v akci

Balení je dokonalé, naprosto koresponduje s názvem a obsahem. Paletky theBalm byť jsou papírové, řadím mezi jedny z nejlepších s ohledem na výdrž obalu. 
Odstín je univerzál, jako jedna z mála "barevných" tvářenek. Oceňuju rozjasňující efekt i po probdělé noci vypadáte, jak vyspané do růžova =D
Pigmentace malinko zklamala, ale rozhodně nic, proč bych si jí znovu nekoupila =) Ubývá pomalu. 
Výdrž je fantastická, celodenní jako u všeho značky theBalm.
Ve zkratce, ubírám jednu hvězdu za slabší "vysokou" pigmentaci, ale rozhodně doporučuji tuhle legendu mít ve své sbírce!


Co máte od theBalm nejradší? Jakou tvářenku považujete za nejuniverzálnější?

8 komentářů:

  1. Tereza Loves makeup16. ledna 2015 v 23:01

    Neviem prečo, ja som debil do týchto nových komentárov, a nejde mi to, chcela som ti aj na fb napísať a ani to mi nešlo...... Chcela som si kúpiť hot mamu, ale neviem prečo, na stránke sa volá big mama, neviem aký je medzi tým rozdiel....nevieš mi povedať?....

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám facebook zrušenej. Nezapomínej na to. Musíš si mě tam znovu dát do přátel. Jsem tam stejně jako předtím.
    Tady se přihlaš přes google. Nejde ti to? Jen tam musíš zadat heslo a díky tomu se zaregistruješ na disqus a pak už se jen přihlásíš a je to ;-)
    Toho jsem si nevšimla, až si to řekla a přitom jsem ten web při psaní článku jsem měla otevřený. Podle mě to bude název třeba pro ameriku. Bude to to stejný ;-) ale klidně ti to ověřím...

    OdpovědětVymazat
  3. Veronika Gavlasová17. ledna 2015 v 17:45

    Tak já si ještě pořád brousím zuby.. Zrovna mám víc než 3 tvářenky a používám pravidelně jen Mary Kay, takže to asi ještě odložím..

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tvářenek asi 20 a stejně jich mám málo =D chystám se na výkup narsek. Tady tuhle musíš mít ve své sbírce =)

    OdpovědětVymazat
  5. Adriana Gröschlova19. ledna 2015 v 9:16

    Je moc krásná....a 20 ks je ti málo...ty jedna megalomanko...ještě, že sbírám jen laky na nehty....ale na ty Narsky jsem zvědavá:))

    OdpovědětVymazat
  6. No já mám od všeho kvanta, ale nedávno jsem dělala čistku a co jsem prostě nepoužívala, tak šlo z domu =D

    Laků mám asi 200 a už mám předobjednaný u sparitualu další =D jsem prostě magor =D

    OdpovědětVymazat
  7. Adriana Gröschlova23. ledna 2015 v 11:08

    Chápu...to je krásný magorství.... a nejsi sama:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...