pátek 20. června 2014

Astor Soft Sensation v odstínu Beige Coquette

20.6.2014 16:00

Krásné páteční odpoledne!

Konečně pátek, co? Mě to je k ničemu já jdu i v sobotu =DDDD A v neděli? Dojede za mnou jedna slovenská blogerka a jdeme se kouknout na bestsellery do Sephory a plkat, pít kafe, plkat, plkat...myslím, že je více než jasné jaký to bude den =) Co budete dělat Vy?

Dneska pro Vás mám recenzi relativně nové rtěnky od Astoru...tak na ní kouknem?



Co slibuje?: 
  • Okamžitá extra hydratace chrání rty a zanechá je nádherně hebké, hydratované a příjemné
  • Vysoce intenzivní barva dodá rtům tu správnou jiskru a sexy přitažlivost
  • Smyslná krémová textura rtěnky hýčká rty při nanášení, tento perfektní pocit vám vydrží po celý den
  • SPF 20 pomáhá chránit proti škodlivému slunečnímu záření
Můj názor:

Začala bych u balení. Tuba je bílá s vyraženým nápisem Astor na jedné straně a pak ještě jeden nápis je na protilehlé straně. Vršek rtěnky je zlatý a zespodu máte klasicky barevnou nálepku (relativně odpovídá odstínu rtěnky) s popisem a názvem odstínu. Spodní část rtěnky je zlatá krychlička. No mě se bílé obaly líbí, působí tak nějak něžněji, ale tahle tuba není moc bytelná =/ Bohužel...když jí pvně zmáčknu, tak se prohýbá a když je sundá, tak máte pocit, že to rozlomíte... No je krásná, ale spadne jednou na zem (třeba kachle, chodník) a myslím si, že je po ní....Mohla být bytelnější. Když bílu část sundáte (tuba nebo já nevím jak to nazvat), tak se před Vámi objeví zlatý tubus, který ukrývá samotnou věc, kvůli čemu rtěnky kupujeme, no ne? ;)


Rtěnka je klasická, bez vyraženého loga. O vůni jsem četla, že voní jak "babičiny staré rtěnky"....no nevím zda rtěnky za našich babiček voněly jako placenty od Regíny, protože o tom těžce pochybuju (aspoň ne u mých babiček)....no to je vedlejší, mě vůně až tak moc nevadí a rozhodně to není nic výrazného, co by jste celý den cítily, natož Vás to obtěžovalo.


Konzistence rtěnky něco famózního! Já snad zatím neměla samětovější rtěnku! Na rtech je vysoce hydratující a vyživující a s přehledem bych jí doporučila jako balzám. Je sice lesklá, ale neobsahuje žádný shimmer ani třpytky.

na slunci

Barva je typicky starorůžová, víc k ní nemusím dodávat =) Prostě růžovohnědá. Mám odstín 604, všude skoro byly vyprodané odstíny 603 a 602, které by se mi také líbily. Takové nude nic řvavého. Myslím si, že ve 23 (ano tolika!) odstínech se každý najde. Od křiklavých odstínů, které mě osobně nesluší, přes fialové, oranžové až po nude odstíny, těch je podle mě nejvíce. Barva není extrémně pigmentovaná, tak jak uvádí Astor. Možná u výraznějích odstínů, ale u těchto nude je to spíš taková nenápadná barva, asi bych uvítala tento odstín i více pigmentovaný, ale katastrofa to není, jak vidíte.

ve stínu


Výdrž je slabá....hedvábný pocit přetrvává, ale barva se celkem rychle vytrácí i bez požití jídla a pití, takže je nutné přes den víckrát nanášet. Výdrž je cca hodinku, což je podle mě hodně málo....

ve stínu

na slunci

Cena je 159,-. Je to malinko vyšší, ale třeba teď v Rossmannu na ně měly akci za 119,- a to je podle mě cena odpovídající, za plnou cenu bych si je už asi nepořídila.



Těmto rtěnkám tleskám! Něco takto příjemného na rtech jsem již dlouho neměla. Pečuje o rty jako balzám a ještě jim dodá šťávu. Vůni mi připomíná moje dětství. Barva se vytrácí opravdu hodně rychle, ale díky tomu, že je opravdu nevýrazná, tak netvoří žádné mapy a jiné nehezké věci. Je možné, že u výrazných odstínů je tomu jinak, ale to nechám na kolegyních ;) Číselná řada 600 a dále podle mě s výdrží bude stejná, barvičky jsou si hodně podobné. Jeden bod ubírám za ne-výdrž a lehce "odfláknutý" obal, protože plasty (ne jejich barevné ladění) na mě působí nějak moc lacině. Celkově uděluji 4 body a pokud bude zase akce a konečně se na mě usměje štěstí, tak si koupím aspoň ještě jeden odstín z řady 600 =)


Máte tyto rtěnky? Jste snimi spokojené? nebo uvažujete nad jejich nákupem?

15 komentářů:

  1. Krásná barva a rty taky ♥ Já uvažuji o koupi

    OdpovědětVymazat
  2. Kyrkys tam je takových barev, že s určitě vybereš ;) je to, ale spíš balzámek, aby si nečekala nic "držícího".

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto bude niečo pre mňa, keď to je ako balzámik :) určite sa naňho pozriem, a obal sa mi tiež páči:)

    OdpovědětVymazat
  4. Denisa já jí strašně chtěla a jako jsem ráda, že jí mám, ale mám radši právě ty výrazné rtěnky =) každý jsme jiný no ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  5. jo, tak pokud je to něco jako balzámek, tak to bude to pravé pro mě :) až bude nějaká akce, mrknu na ně :))

    OdpovědětVymazat
  6. Alice možná je mají furt v rossmannu ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tess, krásné obrázky. Rtěnka vypadá dobře. Starorůžovou barvu mám ráda.

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  8. Tak toto je krásna farba :D Už som tieto rúže u nás v DM obkukovala, ale nevedela som si vybrať farbu tak som si žiaden nekúpila :/ Oj ťažké sa rozhodnúť pre jeden,keď všetky odtiene sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Katarína...já chtěla 602, ale vždycky byly ukradený testery, co máš z toho =D

    OdpovědětVymazat
  10. Přijde mi sice dost nenápadná, ale jinak je pěkná a fajn, tyhle odstíny se mi jinak líbí a balzámková funkce je určitě parádní, to mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ivana tak šup pro ně, není na co čekat ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám ho v dokonalom, zvláštne červenom odtieni Tulip Kisses. Je božský!!! Vo štvrtok bude hlavnou hviezdou líčenia na mojom blogu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Aknelka jééé tak to se těším, musím kouknout a hlavně na to nezapomenout =)

    OdpovědětVymazat
  14. Barva je taková decentní, ale přitom hezky viditelná a taková romantická. Na léto jako dělaná. K nějakým růžovým šatičkám... :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...