čtvrtek 19. června 2014

Cestovní sada od Dr.Hauschka + giveaway!!!

19.6.2014 15:00

Krásný čtvrtek přeji! 

Výhry z minulé giveaway ještě ani nedorazily ke svým majitelkám a já tady mám pro Vás další nálož =) Jaká su? =P Respektivě jaká je, skvělá Dr.Hauschka, která tuto sadičku přichystala i pro Vás? =)

Mám pro Vás recenzi těchto skvělých věciček a pak jedna z Vás bude mít možnost okusit. Pojďme na to ;)



O Dr.Hauschka jsem Vám psala již v minulém příspěvku. O skvělém doktorovi jménem Hauschka Vám znovu nebudu psát, protože celou historii a vývoj značky naleznete v tomto článku =)

Co sada obsahuje?:
  • Růžový olej 10 ml
  • Citrón Lemongrass olej 10 ml
  • Kdoulové tělové mléko 10 ml
  • Růžový balzám 10 ml
  • Krém na ruce 10 ml
  • Sprchový balzám Levandule Santal 10 ml
Sadu jsem pečlivě testovala cca měsíc (?) došla stejný den jako věcičky od Dermacol.


1. Růžový olej 

Co slibuje?:

Vyrovnávající vlastnosti růže působí posilujícími účinky při fyzické zátěži a při stavech únavy a lability a také po nemoci.
Výtažky a éterické oleje z růže damašské dodávají teplou a hebkou ochranu pro tělo a mysl, obsažený jojobový olej udržuje vlhkost pokožky.
Růžový pěstící olej s něžnou vůní růží zjemňuje a vyhlazuje pokožku a je také vhodný pro masáže dětí.

Můj názor:

Představte si růžový sad, zahradní šípkové růže v různých barvách, velikostech....máte? Tak teď si představte, že všechny ty květy se semínkama vezmete a vymačkáte z nich olej! Tramtarááá a máte věcičku, co leží vedle mě =)
Oleje miluju! Kokosový, růžový prostě jakýkoliv! Oleje jsou sice mastnější a nevsakují se jako krémy, ale ten pocit...ten pocit! Na obličeji tvoří něco luxusního. Když vím, že budu celý den doma a nemusím během dne nanašet make-up, tak si dám olej na obličej a prostě si to užívám! Olej můžete použít na cokoliv! Pleť vyhlazuje, vyrovnává odstín pleti a dělá jí vláčnou a celodenně hydratovanou, možná jsem si ho oblíbila více než růžový krém =)

2. Olej Citrón Lemongrass

Co slibuje?:

Působí účinně při celulitidě
Výtažky z citrónové kúry, jmelí, na křemík bohaté přesličky a citrónové trávy (lemongrass), vypínají pokožku a posilují vazivovou tkáň. Jojobový olej udržuje vlhkost pokožky a činí ji pružnou a hebkou - ideální pro zpevňující masáže při celulitidě a po těhotenství. Dr.Hauschka Pěstící olej Citrón Lemongrass Vás nadchne svou ojedinělou svěží vůní a už nikdy nebude chybět ve Vaší koupelně !!

Můj názor:

Spojte citrón a meduňku a získáte tuto úžasnou vůni! Naprosto mě nabíjí! Růžový olej si dávám spíše na noc a tohle ráno na probuzení, ale není to zásadou. Celutitudu nevedu (aspoň doufám, když jsem se naposled koukala nebyla tam =D), takže toto šlo mimo mně. Opět využití je možné skoro na vše, klidně i na konečky vlasů, proč by ne? Kromě "nabíjení" udělá pleť rozjasněnou, hebkou, hydratovanou a vypnutou. Za mě ano! Zamilovala jsem se! Jen přivonění mě nutí něco dělat a to je u mě co říct =D

3. Kdoulové tělové mléko

Co slibuje?:

Lehká, nemastná a svěží emulze s výtažky kdoule, trnky, šalvěje a kyseliny křemičité podporuje vlhkostní režim pokožky, vypíná, zlepšuje elasticitu pokožky a působí preventivně proti vysoušení. Ponechává pokožku hladkou a jemnou.
Vybrané rostlinné oleje z jojoby a olivy vyhlazují a zjemňují zároveň. Pro svůj chladivý účinek je Kdoulové tělové mléko obzvlášť oblíbené v létě, po depilaci a po holení u mužů, kdy zklidňuje podrážděnou pokožku.

Můj názor:

Vůně je taková přírodní, k ničemu nejde přirovnat, možná malinko pánská, ale nic přehnaného. Krém klasicky bílý, ale řídší. Víte, že nejsem fanatička do mlék, prostě je nepoužívám, jeden z důvodů (kromě lenosti =D) je to, že si přijdu umatlaná a taková "nečistá, ale kdybych měla používat tělové mléko, tak to bude toto! Okamžitě vsáklé a nikde nic nezatěžuje a "nepřebývá" snad mi rozumíte =D
Jelikož jsem ho poprvé použila bez přečtění popisu, tak jsem se vyděsila =D Najednou mě to začalo studit, já čekala okamžitě osypání nebo něco, pak mě konečně napadlo si to přečíst a zjistila jsem, že chladí =D Chladivé je opravdu hodně a především neuvěřitelně dlouho! Schovávám si ho na lýtka po celodenním lítání na 10cm podpatkách, tam ho nazvu svatým grálem =D

 

4. Růžový balzám 

Co slibuje?: 
Luxusní vůně a bohatá péče. Růžový balzám harmonizuje, chrání a zklidňuje suchou a zároveň citlivou pokožku. Éterické oleje z růže damašské, růžový vosk, výtažky z okvětních lístků růže, mandlový a jojobový olej, propolis a zejména výtažky z kdoulových semínek se svými intenzivně pěstícími vlastnostmi, zvyšují pružnost pokožky. Dr.Hauschka Růžový balzám je ideální i pro péči o jemnou dětskou pokožku a při tendenci k zrohovatění a podráždění. Hydratuje a zjemňuje pokožku celého těla a dodává sametovou hebkost a tepelnou ochranu.

Můj názor:

Krém lehce béžové barvy, ale mnohem mnohem hutnější. Vůně růží je cítit, ale není tak božská jako u oleje, voní stejně jako růžový krém na obličej. Tady mě malinko vadí konzistence, prostě si přijdu malinko "nečistá" a upatlaná , ale tím neříkám, že lepí a už vůbec tím neříkám, že je špatné, ale já prostě mléka nepoužívám. Tak jak jsem u kdoulového krému nečetla, co způsobuje, tak jsem to stejně nečetla u růžového mléka =D To jsem prostě já...opět vyděšení, proč to tak pálí, pak (uznávám, že blbej) nápad, že je to balzám na vlasy a já si to napatlala na tělo =D Pak už mě konečně napadlo si přečíst popis, opravdu hřeje, ale efekt není tak výrazný jako u chladivého, takže v létě při deštivých dnech s ním určitě nešlápnete vedle a neuvaříte se jako prasátko =D

5. Krém na ruce

Co slibuje?:

Každodenní péče obzvlášť vhodná pro suchou, citlivou a namáhanou pokožku. Pečlivě vybrané výtažky a cenné rostlinné vosky regulují vlhkost pokožky, regenerují a vytváří ochranu před vnějšími vlivy.
Krém je vhodný i k ošetření hrubší pokožky loktů a stehen. Vzhledem k výborné roztíratelnosti je velmi vydatný, rychle se vstřebává a dodatečně nemastí.

Můj názor:

Krém žluté barvy, hutnější konzistence lehce smradlavý =D ale nic šíleného. Je třeba "pracovat" hodně rychle protože se okamžitě vsákne. Je středně hydratační, pokud máte sušší ruce, ale nemáte ekzém jako já, tak Vám vyhovovat bude a službu splní na plné čáře. U mě jako 90% krému bohužel na nic =/ Pokožka po něm zůstavá malinko mastná a vytváří jako by film, který zůstává až do umytí rukou.

6.   Sprchový balzám Levandule Santal

Co slibuje?:

Santalové dřevo je odedávna ceněno pro svoji vůni a léčebné vlastnosti. Ve spojení s velice oblíbenou levandulí se nám tímto přípravkem dostává obzvlášť uvolňující a zklidňující péče, jak pro tělo tak i naší mysl. Dr.Hauschka jemný sprchový balzám obsahuje vysoký podíl slunečnicového a avokádového oleje a výtažky z kdoulových semínek, které pokožku vydatně pěstí, hydratují a dodávají sametový pocit.

Můj názor:

Já měla balzám v železné tubičce jako máte krémy v sadě, ale pro Vás je balzám ve skleničce. Tak či onak Vám k němu (zatím) nic neřeknu...bohužel...nenávidím vůni levandule...ale aby jste neřekly, že jsem sketa, tak jsem balzám poslala Blance a ta ho otestuje jako nikdo, takže pak dodám aktualizaci =)


GIVEAWAY!!!!

Kdo poctivě četl, co? =P Nebo jste to jen prolétly ;) Tak či onak gratuluju, že jste tento mega článek zvládly až sem =D


Jak už jsem psala nahoře...MÁM PRO VÁS JEDNU TUTO SADIČKU =) Do soutěže ji poskytla Dr.Hauschka osobně, bylo to pro mě velké překvapení...Těchto úžasných lidí jsem se zeptala, zda mi neposkytnou nějaké vzorečky do výroční giveaway (ano, ano pořád oslavujeme 100 příspěvků za 100 dní =) a odpověď "podíváme se, co se dá zařídit" a prosím pěkně za dva dny jsem na poště vyzvedávala balíček a když jsem ho otevřela tak mi spadla čelist! Toto jsem opravdu nečekala!


Hodnota sady je 294,- a každý vzoreček má 10ml, takže celkem 60ml kvalitní přírodní kosmetiky! Za to stojí soutěžit no ne? =)

Časové rozmezí soutěže?:

Začínáme dnes 19.6.2014 od zveřejnění článku do 30.6.2014 do půlnoci.
Soutěže se můžou zúčastnit lidé z Čech i Slovenska!

Vylosování výherce?:
Proběhne nejpozději 3.7.2014 a to prostřednictvím ručního losování na kameru, tak jako vždy, ale dozvěděla jsem se, že můj přednes je katastrofální =D Tak to prosím přetrpte, dělám to pro co největší regulérnost.


Co proto musíte udělat?:

1. Dr.Hauschka je tak úžasná, že nepožadovala žádné podmínky, ale to mi přijde strašně jednoduché =) Takže první podmínka je like na stránce Dr.Hauschka - zde.
2. Mám chuť být malinko kreativní a tak mě teď napadlo, že by se mi líbilo, kdyby jste vytvořily nebo na internetu vyhledaly citát o přírodě, růžích, čistotě, originalitě... a daly mi ho do komentáře pod tento článek....prostě o čemkoliv, co pro Vás Dr.Hauschka nebo nějaký jejich produkt znamená - doporučuji si přečíst buď popis značky na stránkách Dr.Hauschky zde nebo na předním e-shopu Dr.Hauschky - zde a v posledním případě podle mého posledního článku - zde, kde jsem tyto oba tyto zdroje použila.

Příklad citátu, který jsem použila v giveaway pořádané Dr.Hauschkou na facebooku (vyplatí se sledovat!) a asi jsem uspěla (mám od nich další balíček na poště =) Citát se týkal mého růžového krému na obličej:

"Nejkrásnější věc, kterou Bůh stvořil, je žena a růže. Spojení těchto dvou faktoru se rovná božstvo pro mojí pleť! "

Obsahuje jak citát z internetu (první věta), tak druhou část, kterou jsem sama vymyslela. 
Nechám to zcela na Vás. BUĎTE KREATIVNÍ! =) Chci si v komentářích počíst krásné citáty, které podle Vás definují Dr.hauschku a jejich produkty. Myslím si, že i zastoupení Dr.Hauschky tyto citáty udělají radost =) Podle mě to zase tak náročné není, no ne? =)

P.S. Basničkám se rozhodně bránit nebudu a budou také uznány ;)

3. Být čtenářem mého blogu a nebo facebooku - uvést, kde a pod jakým jménem/nickem mě sledujete.
4. Od 20.6.2014 do 30.6.2014 do půlnoci zanechat pod jakýmkoliv budoucím článkem komentář. Důvod? Chci odměnit své věrné a ne lovce giveaway =) 
5. V komentáři napsat svůj e-mail, kde Vás v případě výhry kontaktuji.

Všechny body budou zkontrolovány a ověřeny. Pokud někdo nesplní jeden z 5 bodů bude bohužel z giveaway vyloučen, platí i v případě neuvedení citátu je to povinný bod. Pokud se vylosovaný výherce do 10 dnů ke své výhře nepřihlásí a nenapíše mi svojí korespondenční adresu, tak bude  11. den od skončení soutěže vylosován nový výherce z původních soutěžích (samozřejmě kromě druhého výherce ;) 


Celou sadu bych shrnula asi takto: skvělá možnost, jak vyzkoušet hromadu výrobků (mají třeba i sadu produktů na obličej) a najít své favority, bez kterých poté nemůžete žít. Jak se sada líbí Vám?

P.S. Už jen ta bytelná plechová krabička s vyraženým názvem firmy stojí za hřích podle mě ;)

17 komentářů:

  1. Moje milá Tess.
    Bod 1. splněno - like mají :-)
    Bod 2. splněno zde:

    Příroda je čistota,
    v té se skrývá hodnota.
    Hodnota pro naší krásnou pleť.
    Dr. Hauschko, správnou cestou mě veď !!!


    Bod 3. Sleduji Tě na FB pod jménem Blanka Pavlíčková a pod BeautyKoktejl :-)
    Bod 4. Komentář zanechám.. :-)
    Bod 5. info@beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj zlatíčko, skvělá soutěž!

    1. Mám už dlouho mám ve sledování stránku Dr.Hauschka.

    2. Příroda je jako otevřená kniha v které nacházíme stále nové poznatky, krásu zdědíme od matky, ke kráse si můžete dopomoct kosmetikou od Dr.Hauschka, aby každá žena se cítila krásná. PS´: Horší blbost jsem bohužel nedokázala vymyslet :D :D

    3. Sleduji Tě na FB jako Svět podle Kyrkys.

    4. Budu komentovat.

    5. k.fritschova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. I já se s dovolením přidám, přípravky od Dr. Hauschka už chci vyzkoušet dlouho :)
    Like na FB stránce ode mě mají, přemýšlela jsem, jaký citát by se hodil... Tak tedy tady je něco z mé hlavinky:
    "Kde se snoubí krása s přirozeností a čistotou, tam je přítomen Dr. Hauschka." :-D

    Jak zde na blogu, tak i na FB Tě sleduji pod svým jménem, tedy Karolina Bultasová.
    Tvé další články nějakým tím komentem poctím :-)))
    E-mail: KarolinaBultasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Like má už odomňa dávno :)
    2.
    RUŽA - hovorí sa , že je kráľovnou kvetín. Aj my ženy sme ako kvetiny, všetky sme krásne a jedinečné. Tak sa cíťme aj my ako kráľovné s používaní výrobkov Dr. Hauschka
    3. GFC Denisa Slobodová, FB Andi Voilá(denisa Slobodná)
    4. Bude :)
    5. denisa.slobodova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná soutěž, krásný balíček! :)
    1. Na FB lajkuji už dlouho - Ivana Mikuličková.
    2. "Buďte jako květ, obracejte svou tvář směrem ke slunci, tedy tím správným směrem a nezbloudíte. S kosmetikou Dr. Hauschka se určitě neztratíte, je to ta nejkratší cesta ke zdravé a krásné pleti." :)
    3. Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková.
    4. Komentáře samozřejmě a s radostí přidám. :)
    5. hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. LIKE už dávno mám a tebe sleduji zde i na FB :)))
    a tentokrát si fakt držím palce, protože bych konečně něco od Dr.Hauschka mohla vyzkoušet :))
    hrozně se mi líbí tento citát: "Krása je nevyčerpatelný pramen radosti pro toho, kdo ho umí odkrýt"
    aliceinwonderlandcz@gmail.com

    aliceinwonderlandcz(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera. Přesně tuhle sadu taky mám a ta krásná krabička má u mě v koupelně čestné místo! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná give !!
    1+3. Tebe (FB, GFC) i Dr. Hauschka sleduji :)
    2. 'Kosmetika je umění vymazat datum svého narození.' Olga Chekhova
    4. Komentář určitě bude ;)

    Petra z My Small Happinesses a snad už se mi taky poštěstí...

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelá GA :D Budem si držať prsty pretože od dr. Hauschka ešte nič nemám :/

    1. stránku sledujem už dávno čiže like udelený
    2. Príroda nepotrebuje módnych návrhárov ani vizážistov, je sama o sebe krásna v každom období. A človek v jej objatí je krásny tiež, keď ju miluje a chráni.
    3. Sledujem na FB pod menom Katarína Kačuriková
    4. Komenutjeeem :D
    5. katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. tak, konečně na netu a začínám komentovat..

    sleduji dr.Hauschka, i když nic nemám a ráda bych zkusila, tebe sleduji velmi ráda, jako Lucie Martincová i na na FB i jako BeautybyLucka
    citát : Kdekoli zasejeme sny, vykvetou růže.
    komenty budou
    martincoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. takže...
    jedna splněno...

    dva.... vymyšleno :-D

    Tess je naše kočka,
    vyhlásí soutěž, když si počkáš.
    Tentokrát je od dr (doktora) Hauschka,
    nevím proč, ale vybaví se mi při jméně spolužák Houška...

    Kája ale není lékař, bylinkám nerozumí,
    proto musím k Hauschkovi,
    ten přírodě rozumí.

    Růže, citron, levandule,
    mandle a oblíbená kdoule...
    to jsou jedny z mnoha,
    kterých stačí na těle jen trocha
    a naše tělo a mysl si chrochtá.

    Hauschka péči o tělo a pleť rozumí,
    jooo, s bylinkami a přírodními látkami to holt umí :-)

    Cestovní sada mne láká,
    jsem holt prostě na zlatou jak straka :-)

    Ráda bych se hýčkala, s přípravkami od Dr. Hauschka,
    právě proto, že není jak můj spolužák Houška :-D


    Víc už asi můj unavený mozek nesesmolí :-D
    Se přes tu asociaci Hauschka - Houška nemůžu dostat :-D

    Sleduji, spamuji na fb a jdu okomentovat ten dnešní článek :-D

    OdpovědětVymazat
  12. tak prý ještě ten email..'
    mikrosvetbyellen@gmail.com :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Leni tak ten je absolutně famózní =D Vtipný a krásný! =D Kdybych vybírala podle toho, který mě nejvíce pobavil nebo zaujal, tak ty seš teď na prvním místě =D

    OdpovědětVymazat
  14. No jo, měla jsem tehdy vtipnou slinu :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...