neděle 1. června 2014

Co Vás v červnu čeká a nemine

1.6.2014 15:00

Tak se dnes ještě hlasím podruhé, ale ne naposledy =)

Mám tu pravidelnou rubriku wishlistu na červen. Ukáži Vám produkty, které si chci pořizovat nebo už mám na cestě =) Nebude toho moc, protože jsem zjistila, že mám doma kvanta věí a ani je Vám nestíhám ukazovat, takže to spíše tenhle měsíc vidím na popelku (čti jako co mě brnkne do nosu v drogérii =) 

Jdeme na to!!!



1. OPI Nail Envy 

Tento bod jsem již měla v květnovém wishlistu, jenže teď nastala změna! Konečně ho budu mít! Respektive už ho mám u Blanky, protože mi ho koupila na dni otevřených dveří, teď jen zaplatit přes účet a čekat na zásilku! Těším se na něj i netěším z důvodu druhého bodu....

zdroj

2. OPI My vampire....

Tuhle barvičku laku jsem chtěla strašně dlouho. Zkoušeli jste někdy sehnat bílý lak s kapkou bežovošedé? Ne? tak to ani nedělejte trvalo mě to 5 let než jsem ho našla! Tedy ještě ho nemám, ale myslím si, že milióny fotek na googlu nemůžou tolik lhát ;) Důvod proč se netěším na výživu je to, že si tohohle laku moc neužiju =/ ale raději krásné nehty s krásným lakem než humusné nehty s krásným lakem no ne? ;)

zdroj

3. Lak Gabriella Salvete Sugar v odstínu True Love a Rimmel Sweetie Crush

Můžete mi vysvětli proč chci laky, když budu dva měsíce vyživovat? =D No nevadí.... prostě bych je chtěla. Ten růžový GS jsem si již přála v dubnu, ale když měli mít slevu v tetě (1+1) zdarma , tak lhali, měli akci ale jen na tu klasickou řadu.... takže čekám na slevu. Další jsou novinky od Rimmelu, pískáče v pastelových barvách, no aspoň kouknout se na ně chci =)


zdroj

4. Rozjasňovač od Dermacolu

Žhavá novinka na poli Dermacolu! Mají tekutý a tuhý....já bych raději ten tuhý....prostě moje úchylka v rozjasňovačích roste neúměrnou rychlostí =D 

zdroj

5. theBalm - Cindy a Hot mama

Stále doufám a čekám, že opět vyhlásí, nějakou supráckou akci jako minule (2+1) a hlavně, že mi vyskočí hned na začátku a ne až v poslední den akce! Tyhle produkty byly absolutně vyprodané. Prostě když se řekne theBalm tak vidím Hot mama a nikdo mě nepřesvědčí o opaku!

zdroj

6. Rukavice Sigma na čištění štětců

Další položka, která u Blanky čeká a čeká na mojí výplatu =D Je mi sprominutím ukradené, jaký na to blogová sféra má názor, podle mě nějaká chňapka z Ikea (jinak Ikeu miluju) nemůže být šetrná a vychytaná a především účinná na čištění štětců. Já si klidně připlatím a ráda si jí koupím!

zdroj

7. Rtěnky

Je mi jedno jaké, od jaké značky (musí být, ale kvalitní), prostě moje nenažranost je neutišitelná a já prostě musím mít nějaké rtěnky! Mám i novou rtěnku od L'oreál v odstínu, který se v našich drogériích neprodává, ale chci další, nějakou tu drogérkovou! Pedevčírem jsem zjistila, že odstín 10 je mezi novými rtěnkami od Dermacolu nejkrásnější a já ho prostě musím mít! Stůj, co stůj ta 09 a 11 mi nestačí!

zdroj

8. Kosmetika Bione

Přiznávám se, již mě nemučte! ANO jsem úchyl a zbožňuju kosmetiku Bione! Musím sehnat jejich šampóny jinak prostě pojdu a to beze srandy =D Cokoliv, co má na sobě napsané BIONE je prostě v mém hledáčku! 

zdroj

9. Růžičkové tvářenky Milani

Joooo, tak oni stihli vydat nové limitky! Mě už 14 dní ve skladě leží (nebo už tři týdny?) objednávka jak z Jordany, tak z Milani a nikdo mi je nemůže vyzvednout. Buď na skladě nejsou nebo můj chlap jede pozdě a nestíhá to tam a já to mám šalinou přes celý Brno, což se mi opravdu nechce a hlavně nevím, kdy bych tam tak jela.... no a při té příležitosti jsem si tam přihodila nový odstín Romantic Rose, copak ho tam můžu nechat a zase čekat další tři týdny, než by se to vyzvedlo?! Bez "starého" odstínu a i "nového" můj šuplík nemůže žít!

zdroj

10. Zoeva štětce na líčení očí

Opět se klidně bez mučení přiznám...v květnu to prostě nevyšlo...obávám se, že to nevyjde ani v červnu, ale ať tu desítku hezky uzavřu ;) Moc bych je chtěla, ale čeká mě placení spotřebované vody za celý rok (vězte, že je to suma nad 10 tisíc) takže prostě musím "šetřit" =/

zdroj


Tak to je vše! Co pěkného si přejete Vy?

9 komentářů:

  1. já si přeju jen jednu věc paletku od the Balm, jinak jeeště mít hotovu skřín na míru a jen na dovolenou :-)
    ale máš hezký věcičky co si přeješ

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný seznam :) na laky od Rimmel si taky dělám zálusk a rozjasňovač od Dermacolu bych ráda právě ten tekutý :) Bione mám doma tělové mléko, ale je konopné a brutálně mi nevoní :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michiyo Jooo ony ty veci od bione celkove nevoni, me smrdi i aloe :-/ ja se toho tekutyho prave bojim ale je mi jasne ze je to o zvyku jak s kremovyma tvárenkama =)

      Vymazat
  3. Veronika Kamrlová to jsem nikdy neviděla =O díky moc za tip! jdu šmejdit =D

    OdpovědětVymazat
  4. Lucinko myslíš tu nude? tu chci taky tím bych tyhle dvě věci doplnila =D když by byla zase akce 2+1 =)

    OdpovědětVymazat
  5. Bione mám taky v hledáčku :) a chci omrknout ten rozjasňovač od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...