středa 11. června 2014

Gabriella Salvete - Glitter Enamel

11.6.2014 13:00

Krásou středu přeji! 

Zkopírujte si prosím nadpis článku, hoďte si ho do vyhledávače google, klikněte na obrázky....a zjistíte, že se na celém širokém velkém poli nachází jediné fotografie od jediné blogerky Alenis, kterou jsem navštívila dnes poprvé!

Jen doufám, že přes dopoledne dalších 20 blogerek (že Leni? =D) nevyhodí tento článek, protože ho pro Vás sepisuju v 1 ráno....tomu se říká závislost prosím pěkně =D

Prostě Vám je musím ukázat!!!


Nepřišla jsem na ně já, ale Lenka z Mikrosvět By Ellen. Našla je minulý pátek a vykoupila u nich celou řadu =D Jelikož nemám "lakovací" blog, tak jsem byla trošičku skromnější a koupila jsem si jenom dva, ale to neznamená, že ty ostatní za to nestojí!

Můj příběh se začal psát v sobotu 7.6.2014 v Rossmannu v Olympia Brno! Ach byly tam! Koukla jsem na nalakované destičky před každým lakem a okamžitě jsem věděla, že ten zlatý musí být můj! Byť jsem člověk, co zlatou nemá rád a nenosí jí, tak tenhle lak mě dostal! Zlatý se stříbrnými třpytkami a aby toho nebylo málo třpytky hází barevné prasátka! No řekněte, nechtěly by jste ho?! Zvednu oči a po tomhle laku tam bylo pusto prázdno! Málem jsem se rozbrečela (nekecám). Tak jsem si s menším nadšením z předchozího zklamání vzala fialový taktéž se stejnými třpytkami, které ale už nejsou tak výrazné jako u zlatého a smutně jsem opouštěla stojan Gabriella Salvete =/

"Pojedeme do tesca, koupit jídlo"...já jen utahaně a zkalamně řekla "ok". Dojedeme do Tesca ve kterém vím, že není Bione (hledám ho všude a furt) a stejně se tam jdu kouknout, zda třeba náhodou....zapluju do drogérie a první, co míjíte jsou stojany kosmetiky. Mijím stojan Dermacolu - opět jsem si smutně povzdychla, že odstín 10 je ze rtěnek, ten nejkrásnější a štve mě, že jsem si do testování tuto barvu nevybrala, pak nějaký další stojan u kterého stála slečna s přítelem a pak stojan Gabriella Salvete, stojan Essence....počkat stojan Gabriella Salvete? "Ty trubko" řekla jsem si, vždyť v tomto Tescu (Avion Brno) je GS! Okamžitá zpátečka a vpravo nahoře vysunutý regálek a v něm vyskládáné nové glitter laky! Mega rychlé přejetí očima a nebyly tam všechny odstíny, ale! Moje oči padli nejdříve na zlatou destičku pak směrem nahoru a stál tam! Poslední jediný kousek a já zařvala "mám ho, poslední joooo"...nemusím asi popisovat jak se klučina a přitelkyně lekli a okamžitě se za mnou otočili =D Koukli na mě...na prázdnou díru po čem si, o čem nemohli vědět, co to bylo, protože jsem lak vyrvala ze stojanu, tak rychle, že rychlost světla je moje chabá sestra =DDDDDD

Takže asi takhle se začala psát moje historie s novou řadou Glitter...řadou, která nebyla ještě ani představena samotnou Gabriellou...řadou, která v sobě skrývá 8 (doufám, že v rossmannu měli všechny) nádherných laků s holografickým efektem a které jsou prostě a jenom další řadou, která je Vaše "must have"! 

Budete se divit, ale hned v neděli jsem si ho nenalakovala, protože jsem si myslela, že už všichni nepíší o ničem jiném...v pondělí nic, v úterý nic....tak jsem tu já, zatím snad jediná, kdo Vám přináší první blogový swatch. U Lenky na facebooku jste již některé odstíny mohly vidět ve videích a fotkách....

No dosti keců (jsem hrozná, když mě chytne dramatická nálada =D). Mám odstín 03 Sogno - fialový a 05 Di Miele - zlatý. Teď už jen fotky a video, aby jste si tu krásu mohly vychutnat =) P.S. nehty mám hrozné, dorasovala jsem si je při posledních utkáních hokeje, tak to prosím omluvte, ale chtěla jsem Vám je prostě ukázat =)



fialový prsteníček

fialový malíček













Kdo by chtěl vědět "technické" údaje, tak štěteček klasický jako u všech GS laků. Výdrž nevím, protože ho mám cca 12 hodin na rukou. Konzistence taková lehce gelovější. Nános super! Stačí Vám dvě vrstvy. Při každém natírání dostane dostatek produktu na nehty. Laky obsahují třpytky, ale i destičky pro lepší holografický efekt.Odlakování taktéž nevím. Povrch nehtu je uhlazený, nikde Vám nic netrčí, přilnou skvěle....neberte to jako recenzi ;) Je to jen tip pro Vás, které laky prostě za to stojí a měly by jste se na ně vrhnout jako já =D Mě laky GS zklamaly jen jednou - sugar a jejich vyblité barvy a efekt skoro nula, ale ty tmavé jsou krásné a už mám taky jeden doma ;)

Nebudu se Vás ptát zda je máte doma, protože si myslím, že nemáte (ale někdo musí, když ty zlaté v rossmannu vykoupil =D), ale radím Vám konejte a to hodně rychle =D Jakmile je GS vyhlásí na facebooku, tak se po nich jen zapráší! Cena klasická 89,90. Měli by je mít ve všech větších stojanech GS. Lenka je koupila v nových tetách, já rossmann a i tesco ;)

Jinak z laků zde již dlouho nic neuvidíte (pokud zase někdo nevydá takovouto pecku), protože Blanka mi odesílá balík s OPI laky a mezi nimi je konečně vytoužená výživa a já minimálně měsíc v kuse budu jen vyživovat ;) Štve mě to, nemyslete si, ale raději krásné nehty = kvalitní články, než hnusné nehty = nudné a nezajímavé články, no ne? ;)

Hezký den!

15 komentářů:

  1. u nás je neměli, tak zkusím mrknout v pátek :) ale některý odstín bych chtěla ulovit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já je viděla v sobotu v Tetě, ale nijak blíž jsem je nekoumala. Hlavně ted chci na gelovky, takže laky chci omezit. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Charmedka držím palce, aby si neskončila po gelovkách jako já ;) chybí mi =(

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá pekne :) asi zájdem pozrieť či už budú aj na Slovensku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Barevně jsou si hodně podobné, ale vypadají na nehtech pěkně :) Už jsem kolem nich minule procházela a váhala :D

    OdpovědětVymazat
  6. Michiyo právě, že mi přijdou podobné, proto jsem volila jen dva odstíny =)

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle jsou asi jediné laky, které mě od Gabrielly nechávají naprosto chladnou a kupovat je nebudu. Jako nadlak možná, ale samotně takhle třpytivé laky nemám ráda :/

    OdpovědětVymazat
  8. Andrea jako nadlaky budou taky suprácké =) Však každá jsme jiná no ne? =)

    OdpovědětVymazat
  9. Me se moc nelibi, celkove me trpytek moc neuzije.

    OdpovědětVymazat
  10. :-D :-D toť ke komentáři o mojí maličkosti :-D

    Jinak bude super je zkombinovat s podobně laděnými laky :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ellen nj si závislák u tebe se to očekává =D Já zas takhle skupuju rtěnky, co máš z toho =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...