pondělí 9. června 2014

L'oreál Color Richie Star Secrets - Laetitia Casta aneb odstín, který v drogérii nekoupíte

9.6.2014 12:00

Krásný vedrempadnoucí den =) 

Dneska proVás mám recenzi nude rtěnky...Myslím, že český rybníček je poslední dobou protkaný touto limitovanou kolekcí od L'oreál, ale rozhodně ne s tímto odstínem! =)


Jdeme na to!

Oficiální popis:

Kolekce Star Secrets, to je příběh 16ti žen… Tváře L’Oréal Paris přicházejí ze všech koutů světa. Herečky, zpěvačky, modelky, ony všechny mají společnou rtěnku, kterou mají vždy u sebe: Color Riche Star Secrets, rtěnka, která spojuje intenzivní a syté barvy s bohatou péčí.

zdroj
Výživně-ochranná rtěnka zintenzivňující barvu s Vitaminem E + Omega 3
Bohatá péče: Color Riche obsahuje jedinečné spojení Omega 3 a Vitaminu E, které zabraňuje vysoušení rtů a obnovuje jejich ochrannou bariéru. Vaše rty jsou opětovně důkladně hydratované, vyhlazené, zvláčněné, trvale chráněné.
Laboratoře L’Oréal Paris vybraly pigmenty barvy, co nejčistší a nejjemnější, pro co nejlepší rozetření barvy. Na dokonale hydratovaných rtech nebyla barva nikdy tak intenzivní a hluboká. Pokrývá Vaše rty jemným leskem, který zůstává nedotknutelný po celý den, nemizí ani nešpiní.



Prostě a jednoduše L'oreál Paris vybral jedny z nejkrásnějších žen světového showbyznysu a pod jejich jménem vytvořil rtěnky, které sluší podobnému typu jako jsou ony samy. Vybere si opravdu každá! Nachází se zde zrzky, blondýny, světlé typy, tmavé typy atd.... Prostě konečně někomu došlo, že křiklavá fialová a růžová opravdu není pro každou a L'oreál vytvořil nádhernou paletu 16ti nude odstínů, kde se každý najde! Tato kolekce je limitovaná a byla vytvořená k příležitosti filmového festivalu v Cannes.


Jediné, co mi nejde na mozek je, jak L'oreál pro Českou republiku zjistil, že u nás se hodí pouze odstíny Doutzen's (blondýna světlý typ, na fotce vpravo dole), Eva Longoria (myslím, že každý ví =),  Freida's (indka), JLO's, Julianne's (zrzka, ale každý ví =). Ke mě by se z vybraných odstínů hodila asi jen JLO maximálně Julianne Moore.....

Proto jsem si řekla, že takhle teda ne a začala jsem pátrat po internetu a na jednom e-shopu na mě vykoukly odstíny Pourpre Milla (Jovovich), což je tmavě fialová a Champagne Rose od Laetitia Casta.

zdroj

Já teda nevím, ale já v ČR nejvíce potkávám takovéto typy žen...Opravdu neznám nikoho, kdo by byl podobný JLO, natož třeba Freida...to je asi jako s odstíny make-upů, kdy dodavatelé mají taky pocit, že tady žije samá JLO ;)

No, ale pojďme k rtěnce...

Obal je černý lesklý se zlatým páskem v cca polovině. Na každé rtěnce se nachází originální podpis herečky či modelky, tak též ve zlaté. Otevírání je opatřeno takovým malým výsekem ve víčku, do kterého zapadne vystoupenina z obalu (já nevím jak to popsat =D). Je to z důvodu toho, aby jste měli horní zlatou sešikmenou část směrem jak je napsáno číslo odstínu =) Možná zbytečnost, ale mě to přijde propracované do posledního detailu! Tím to zavíráním oplývají i všechny ostatní Color Richie. 



Zespod naleznete nálepku, kde máte ještě jednou číslo odstínu a veškeré informace o L'oreál. Nálepka je v barvě rtěnky a zde bych raději zlaté písmo vypustila, protože to skoro nedá přečíst, alespoň ne na mém odstínu.


Když odklopíte víčko najdete zlatý tubus, který uchovává to nejcennější. Jak jsem již deklarovala na facebooku, nějaký šotek mi ukradl fotky nové rtěnky před použitím =D Taky se Vám to stává? Psaly jste mi, že Vám fotky použité rtěnky nevadí, tak zde jí máte =) 

Rtěnka měla na sobě vyražené ještě logo L'oreál, chtěla jsem Vám ukázat nějakou fotku od jiné blogerky, ale na tento odstín asi očividně ještě nikdo recenzi nepsal =D Takže se prosím koukněte na tuto fotku od +Lena Čerge, ať vyražení loga vidíte =) Mě se vyražené logo již těmahle vedrama úplně rozpilo, ale logo na rtěnce opravdu není to nejdůležitější ;)

zdroj
Když teď tak koukám na tu fotku a čtu české recenze, tak zjišťuju, že obaly jsou matné, na protější straně výseku mají ve zlatém pásku vyražené L'oreál a podpis je směřovaný horizontálně, vršky jsou nahoře rovné a maji zde logo....za což můj obal je lesklý a vše ostatní jsem napsala nahoře...Nevím, proč jsou obaly jiné, ale já jsem již gumových matných obalů přecpaná a tato verze líbí více =) Nemám rozhodně nějaký fake, protože se tento odstín nachází i na český officiálních stránkách L'oreál - zde. Je i možné, že jsem logo na samotné tyčince rtěnky vyražené neměla =D


K samotné rtěnce dodám, že voní typicky rtěnkovsky, což já miluju, protože mi to připomíná dětství, když jsem mamince chodila na rtěnky =D Odstín je růžový (nečekané, že? =D) se stříbrným shimmerem. Když jsem jí poprvé zkusila na ruku, tak jsem se zděsila, jak L'oreál mohl do tak krásné rtěnky nacpat nevskusný shimmer....naštvání mě trvalo 5 minut...než jsem si jí dala na rty! Nekecám, já se poprvé v životě zamilovala do shimmeru na rtěnce, které tak nenávidím =D Tento shimmer je absolutně slušivý a rtěnka by z ní neměla ten správný náboj! Ve stínu rtěnka působí starorůžově...no prostě je nádherná!




Ke konzistenci dodám jen to, že absolutně sedí s officiálním popisem! Jedná se o vysoce hydratační rtěnku, která ale kvůli hydrataci nepřichází o pigmentaci, jako většina hydratačních rtěnek. Nanáší se skvěle, ani zrcátko nepotřebujete a rovnoměrně si jí nanesete na celé rty. Nikam necestuje, nezalézá do vrásek (jak třeba převratný artdeco zde). Výdrž je klasická. Výrobce neuvádí, jak dlouho, ale když nejíte je tam a nehne se z místa.

v místnosti

na slunci





Této rtěnce uděluji 5 bodů, nemohu jinak zamilovala jsem se do ní a to až po uši. Pokud jste bruneta s tmavším olivovým nádechem, tak Vám radím ať se na ty v drogerce vykašlete a koupíte si tuto! Dělá mi společnost ikdyž jsem na červeno a prostě skvěle sedí. Je to spíše o pokožce a barvě rtů. Mám rty červené a podtón žlutozelený a tahle barva mi sedla jak hrnec víte na co! =)

Někoho by mohla odradit cena. V drogériích stojí 300,-! Což je přemrštěné, což byl další důvod proč jsem se pídila po internetu a mám jí pouze za 165,-. Což už jde ne? ;) Jen nezapomeňte, že je to limitka!

Jakou rtěnku podle hvězdy máte Vy? =)


17 komentářů:

  1. Tyhle jsem posledně obhlížela a uvažovala o některé z nich, měla jsem ale pocit ,že žádný z odstínů není zrovna pro mě. Což byla docela škoda, hrozně se mi líbily :)

    OdpovědětVymazat
  2. Michiyo tak jak vidíš, tak ses nemýlila =) Raději zapátrej na internetu a kup si jiný odstín=) ty v drogérii podle mě můžou slušet málo komu...

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně pěkný odstín :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že jsou perleťové, sháním nějakou pěknou nude rtěnku, cob y nebyla perleťová, je to peklo! :D

    OdpovědětVymazat
  5. V ČR je to samá JLo, to nevíš? Jak nikdo nepsal recenzi na ty rtěnky, myslím, že já jsem ji psala jako první už 1.května, ok to si budu pamatovat, že nečteš můj blog. Hezký odstín jsi vybrala.

    OdpovědětVymazat
  6. Cosmeticsandthings nauč se číst trdlo =D Já napsala, že nikdo nepsal recenzi na tuhle Castu a pak pod Lenčinu fotku píšu, že když čtu recenze, tak vidím rozdíly v obalu a ta první věta "Myslím, že český rybníček je poslední dobou protkaný touto limitovanou kolekcí od L'oreál, ale rozhodně ne s tímto odstínem! =)" samozřejmě, že jsem tu tvojí četla ;) čerpala jsem od tebe ty odstíny, které jsou v ČR já si pamatovala jen dva =)

    OdpovědětVymazat
  7. Tess a já si říkala proč píšeš odstín a ne rtěnka :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé tá je krásna, ja som ešte nepozerala iné odtiene, len tie čo sú u nás v DMke ale asi ich pozriem :) veľmi ti pristane

    OdpovědětVymazat
  9. Danda díky moc =) určo to za to hledání stojí =)

    OdpovědětVymazat
  10. Hmm, vypadá opravdu luxusně. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mám jednu z těch z drogerie TETA. Odstín Julianne NUDE. Stála skoro tři stovky a kromě krásné vůně mě teda zklamala. Je špatně pigmentovaná a vůbec na rtech nevydrží. Je to škoda, no :)

    OdpovědětVymazat
  12. Lenka tak ta Julianne se zrovna k tobě hodí =) já teda jsem moc spokojená, extrémně pigmentované nejsou, ale nude barvičku vykouzlí =) škoda no =(

    OdpovědětVymazat
  13. Jejo vyzerá pekne a myslím, že mám rovnaký odtieň ale od inej značky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Katarína...jak to myslíš od jiné značky? =O

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...