pondělí 30. června 2014

Moji oblíbenci za červen

30.6.2014 19:00

Krásný sice zachmuřený a deštivý večer Vám přeji!

Jak jsem se již zmiňovala na facebooku....o víkendu mně nějak opustil spisovatelský duch a neměla jsem myšlenky a nápady na psaní. Chtěla jsem napsat recenzi na Toni&Guy, ale v hlavě jsem nebyla schopná vymyslet jediné přídavné jméno na tož větu. Takže jsem o víkendu od blogu vypla, ani články jsem nečetla a jen odpočívala a i pracovala, ale byla to příjemná změna, nebudu trvdit, že ne a hlavně odmítám vydávat odfláknuté a nucené články, kdo by to chtěl číst? Já teda ne ;)

Nemyslete si, že jsem lelkovala, naopak jsem vytřídila všechny skříně a vše dala na votočohoz, takže pokud máte zájem, tak napište a nějak se domluvíme =) Jinak tohle není všechno ještě toho mám doma hromadu a nebojte kosmetika taky přibude =)

No, ale už k dnešnímu tématu....jsem hrozná, když mám chvilku pauzu, pak moc kecám =D.... Dneska nasísneme na moje nej nej nej za měsíc červen, vždy se snažím aby se neopakovali, ale dá to hodně zabrat =) Takže tady je moje sedm statečných nejlepších!


1. Diego Dalla Palma - Snowhite

K této paletce stínů s rtěnkou a tužkou na oči se moc rozepisovat nebudu, protože chystám recenzi, tak z ní něco máte, ale už teď Vám mohu říct, že lepší stíny na kouřové líčení neznám =)

2. OPI Nail Envy Nail Strengthener for Soft & Thin Nails

Výživa pro měkké a tenké nehty od OPI se stala mojí každodenní rutinou. Nebudu lhát...každodenní lakování mě z počátku přivádělo k šílenství a absolutně mně to nebavilo! ALE, za 13 dní to bude měsíc a je to mazec! Poprvé v životě mám nehty přes okraj prstu! Máte se na co těšit =)

3. NARS tvářenky

Kdo by je nemiloval...může se přihlásit někdo, kdo je nezbožňuje???... Děkuji za nulové zvednutí ruky =D Miluju je! Vždy jsem chtěla New Order, že to bude největší mazel sbírky....no jistě, mazlem se stal "ten" druhý Oasis, kterýho jsem si koupila, jen abych jich měla víc =D Taky to tak máte? Po nečem toužíte, ale stane se tím nejobliběnjším "ten" druhý doplňkový? =D

4. Rimmel Kate v odstínu 101 Rosseto

Když teď tak přemýšlím nad nejvíce používanou rtěnkou, tak rozhodně musím uznat, že tuhle jsem nosila nejčastěji. Bude recenze, takže více prozrazovat nebudu, ale myslím si, že si mě získala svojí barvou a výdrží!

5. Garnier - posilující odličovač očí

Recenzi jsem Vám psala zde a musím uznat, že jsem se do něj zamilovala! Největším faktem je (který skoro nikdo na blozích neřeší), že opravdu řasy vyživuje a udělal mi je mnohem hustější a oddělené jako u umělých řas! Já tomuhle produktu opravdu tleskám!

6. Deodoranty Bourjóis

Neustále mnou vychvalované a opěvované, toho by si nevšiml jedině slepec =D Už s tím musím být i prudérní, ale já nemohu jinak! Proč je zde uvádím, když je používám minimálně 5 let? Protože mi došly a já měla poslední zbytek deodorantu, který jsem si šetřila než konečně zajdu pro nové. Vynechala jsem noční "vonění" a používala jen na den a přesvědčila jsem se opravdu o tom, že bez této věci nemohu být už ani jeden večer před spaním! Brrrr raději nevzpomínat! Už zase doma mám asi 4 a mé srdce je klidnější =) Recenzi asi psát nebudu, myslím si, že by nikoho moc nezajímala....Nebo jo?

7.  Bione - Vlasová infuze

Nemám moc možností, kde koupit vlasové přípravky Bione (Globus je přesně na druhé straně Brna), ale u nás v tetě měli alespoň tuto infuzi na vlasy. Nanáší se na vlhké vlasy a jeho předností jsou krásné lesklé zacelené vlasy a já to potvrzuji a Vy se těšte na recenzi =)


Jací byli Vaši oblíbenci za červen? Který produkt se u Vás stal bestsellerem? =)

13 komentářů:

  1. Sněhurkovská paletka je vážně krásná! A ta vlasová infuze zní skvěle, já mám zálusk na "tekuté vlasy" také od Bione :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho se chystám na Bione, myslím vyzkoušet jejich spreje nebo tuhle co máš ty ☺

    OdpovědětVymazat
  3. ne, ne, ne :D fakt nepotřebuji tu paletku :D
    a už konečně musím do Billy okouknout pořádně Bione :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kyrkys já se zas chystám na šampóny =)

    OdpovědětVymazat
  5. Alice to ti tak žeru =D nevím zda ta akce furt platí, snad ano =)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem zvědavá na recenzi na něco na vlasy od Bione. Protože i když nemám prý špatné vlasy, tak občas jim něco dobrého dopřát si zaslouží :-)
    Jinak můj oblíbenec byl teď The Balm Shady Lady :-)

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkní oblíbenci, taky jsem nedávno psala článek, ale ten se týkal května... :D No jo, ten čas letí... :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  8. Myslis ze Bione maju aj u nas na Sr? A kate ruze milujem.... Najrajsie farby <3

    OdpovědětVymazat
  9. Blani snad se zadaří a spolupráce klapne jinak už vím, kde je koupit než přes celé Brno =D

    OdpovědětVymazat
  10. Hedwica je to hrozný, co? =D Já to až nerada píšu si vždycky říkám za měsíc v háji =D

    OdpovědětVymazat
  11. Teri sedla ti ta řada? to jsem ráda! To ti nepovím, je to výhradně česká značka =/ ale napiš a já ti to dovezu, stejně za Váma pojedu ;) :-*

    OdpovědětVymazat
  12. Tess: "Tekuté vlasy" je podle mě podobné "vlasové infuzi", ale používá se na již vysušené vlasy :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...