pátek 6. června 2014

Rimmel Moisture Renew - Vintage Pink

6.6.2014 10:00

Krásné ráno Všem!

Zrekapitulovala jsem si veškeré produkty, které jsem si nakoupila a ještě jsem Vám na ně nenapsala recenze a jeden z nich, zcela nepochopitelně, je tato rtěnka od Rimmelu v odstínu Vintage pink....



Kdo by neslyšel o tom, že rtěnky od Rimmelu patří mezi jedny z nejlepších, které v drogériích můžete sehnat! Myslím, že každá z nás....


Popis rtěněk pod Rimmel e-shopu:
  • bohatá barva a krémová hydratace
  • zdokonalení Moisture Renew
  • příjemné na nošení, blaženost pro rty
  • vitaminy A, C a E pomáhají pečovat o delikátní pokožku rtů
Se všemi body musím jen a jen souhlasit...
Barva....to je jediné, co mě na této originál rtěnce štve...všechny ty barvy jsou strašně výrazné a nenositelné, alespoň pro "nude" holku jako já.... Chodila jsem kolem nich celý rok, nikdy tam žádná nude nebo aspoň jí blízká nebyla. Všechno červené, krvavé, cihlové, fialové, jasně růžové....Jenže po roce jsem se naštvala a říkala jsem si "nemůžou mít jen tady ty hnusné, co mají v testerech" a jala jsem se otevírat každou prodejní rtěnku (že jí otevřu a kouknu na ní neznamená, že jí omatlávám nebo něco, neudělalala bych to, nenávidím když to někdo udělá...)   a najednou jsem měla v ruce jinou rtěnku, jedinou která neměla tester a také jedinou nude.... Vintage pink....

Na mě je pořád moc tmavá, ale je opravdu krásná. Jedná se o tmavě růžovou s kapkou fialové. Nehodí se ke každému líčení, protože je opravdu hodně výrazná, ale jakmile máte na sobě třeba něco vínového a jen hnědé kouřovky tak je perfektní! Neobsahuje žádný hnusný shimmer nebo třpytky. Je to čistě barva, ale bohužel lesklá, ale to je asi osobní problém, protože já bych chtěla všechny rtěnky jen matný =D


Víčko je fialové, nahoře zkosené a s vyraženým logem Rimmelu, logo najdete i na boku. Zakončená je stříbrnou krychličkou, ze které vychází samotná tuba s rtěnkou. Zespod se nachází nálepka v barvě rtěnky (jako málo kdy opravdu odpovídá) s popisem a číslem odstínu. Obal je sice plastový, ale bytelný a mě se prostě líbí. Je to zase něco jiného =) I když je zkosená, tak v organizéru rtěnek stojí perfektně. 


Vůně rtěnky je atypická, nikdy jsem neměla takhle "voňavou" rtěnku. Znáte takovou tu zelenou placentu? Mě tím máma vždycky mazal nos po rýmě. Tak to je přesně identická vůně!!!


Dále podle popisu je opravdu velmi hydratační! Udělá rty vláčné a pečuje o ně. Není to, ale však klasická hydratační rtěnka - což znamená, že nic nevydrží. Ba naopak tato rtěnka jako málo co vyživuje, ale barvu si ponechává a to i po malé sváče. Nikam se nerozpijí, nikde necestuje a vytrácí se rovnoměrně. Po nanesení je lesklá, ale postupem času se vsákne a lehounce zažere. Na sklenici se samozřejmě obtiskává. Výdrž bez jídla je cca 5 hodinová, což je podle mě bomba!


Cena je cca 129,-, ale třeba nyní v Rossmannu probíhá akce 25% na celý sortiment Rimmel a to už se vyplatí ne?  


Strašně se mi líbí jak vypadá, když jí přes ubrousek přepudrujete. Je taková míň křiklavá a v ten moment se hodí ke každému líčení, ale mít pudr na rtěch není moc žůžovní =D Takže musíte nanést tak či onak druhou vrstvu a opět je výrazná.


Už chápu proč je má každá ráda, jsou pečující, ale na kvalitě barvy jim to neubírá! Taky jsem se do ní zamilovala! Takže můj lov v nějakém světlém nude ostínu bude pokračovat! Zkusím i řadu Kate Moss. Rtěnce uděluji 4 body a bodík ubírám za strašně tmavé barvy v základní řadě a jejich nedostupnost (možná jsou i nude odstíny, ale prostě nikde je nemají!) a za lesklost, ale to je asi osobního charakteru ;) Vám radím vykašlete se na testery, protože tam nejsou všechny barvy jako jsou v regálu, V dmku nebyly ani podle barvy v každé šochtli, byly prostě rozházené do všech regálků, takže opravdu hledat a hledat a strávit u toho mládí, bohužel.


Máte nějaký nude odstín ze základní řady Rimmel rtěnek? Pokud ano tak mi ho prosím napište. Děkuju

14 komentářů:

  1. Já mám s rtěnkami veeelký problém, všechny jsou na mě moc výrazné, křiklavé, prostě mi nesluší. Najití tu pravou nude rtěnku je teda věda :)
    Na tyhle rimmelácké v rossmannu mrknu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Karolínko zkus hean ten má clkem hodně nude odstínů ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam ji taky, ale jeste tu starsi verzi a odstin mi prijde tedy jinaci, vic nude nez ta tvoje. Jinak ja naopak mam rada vyraznejsi ruzove, fialove, ale tuhle jsem si oblibila.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Charmedka tak to bych brala tu víc nude, tu starou verzi, když říkáš, že je méně výrazná =)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barva a tobě moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Barvička se mi moc líbí, konzistence, krytí i pigmentace se jeví tentokrát naprosto v pořádku. Krásně ti sedí, je celkem přirozená, nepřijde mi vůbec křiklavá nebo jako nějaká divočina. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ji a miluju ji! :) Víc k tomu asi nemusím říkat. :D Jinak to přepudrování je skvělý nápad, barvička pak vypadá ještě víc přirozeně.

    OdpovědětVymazat
  8. Ivana není křiklavá jako "haloo tady jsem" ale je hodně výraznádělá tě strašně výraznou...

    OdpovědětVymazat
  9. Runa to jo,ale pudr není moc chutnej =D

    OdpovědětVymazat
  10. Caroline je super máš pravdu =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...