pátek 27. června 2014

Růže z texasu....ale kde, že! MILANI !!!

27.6.2014 16:00

Jak už nadpis napovídá, tak dneska tady bude přerůžičkováno!

Normálně jsem zjistila, že mám absolutní úchylku na vše, co je z růže, voní jako růže nebo vypadá jako růže =D

Dneska si dáme věcičky, co vypadají jako růžičky ;)



Tyto tvářenky se prodávají od přelomu února, března (?), již si přesně nepamatuji. Okamžitě jsem po nich zatoužila...mě, ale hold všecko malinko trvá =D to bych nebyla já =D Hlavně nemám ráda takovou tu prvotní "paniku", jak všichni, všechno nové skupují, máte to taky tak? 


Tea Rose barva odpovídá na 100%

Takže jsem si je objednala cca před měsícem a pořád se nenašel čas si je vyzvednout. Jenže já mám úžasného přítele a po měsíci mi je vyzevedl a já konečně mám růže v šuplíku!



Když mi je donesl a vytáhla jsem je z taštičky, tak moje první slova - teď prosím odpusťte - byly: "ty vole tohle nemůžu dokonce života spotřebovat" =DDD

Omlouvám se za ten zvířecí výraz, ale toto ze mě opravdu vypadlo, protože jsou gigantické!!! Ony mají 17g! Viděli jste někdy takto gigantické tvářenky? Jen pro srovnání vyhlášené NARS tvářenky mají 4,8g, okolo 5g mají skoro všechny tvářenky....17g? To je prostě mazec! To je jako pudr!


Neustále jsem si říkala, že cena je celkem vysoká (199,-) oproti jinému sortimentu značky Milani, ale to bych si musela číst gramáže, že? =D Ta cena je naprosto luxusní na toto množství a nejen množství jsou famózní...


Balení je naprosto bytelné, zlatá základna dodává na luxusu a vysoké plastové víčko Vás jen přesvědčí o tom, že tento kousek musíte mít doma! Zavírání je zaklapávací a díky vysokému víčku Vám nemůže činit absolutně žádné problémy. Aby to vše bylo doladěno, tak víčko se honosí krásným zlatým nápisem značky. Zespod tvářenky najdete klasickou nálepku se všemi údaji a složením. V tomto bodě nemám, co vytknout!



Tvářenka jako taková je prostě ani slovy nepopsatelná...no uznejte samy...má smysl k tomuto provedení něco dodávat? Jen asi to, že se mi jí nechce moc používat, abych ten krásný reliéf růže nezničila =D

Barva odpovídá na 100% - Romantic Rose

Popis samotného produktu bude taky skvělý, ale jedna věc mě malinko zklamala...však čtěte dále...
Tvářenky jsou famózně pigmentované , stačí jediné lehké přetření po povrchu a máte produktu až nad hlavu =D Tady to chce opravdu jemnou ruku... Na tváři jsou nádherné a vydrží s Vámi celý den. Nikdy necestují, neslévají se jen a jen Vás prostě zdobí a dodávají Vám tu důležitou šťávu.
Co mně osobně malinko vadí, je přašnost a provedení hmoty, nebo já nevím jak to popsat. Vidíte to na ruce? Je jemně namletá to, ano ale je jakoby moučnatá než máslová jako většina tvářenek, které vlastním. Jo mouka...to je nevýstěžnější a já tak dlouho přemýšlela k čemu to přirovnat =D Jakmile přejedete štětcem po povrchu tak je to jakoby jste s lžičkou hladké mouky rychle hodily o vál. Tohle se blbě popisuje...prostě je to jak hladká mouka nejen na prstě nebo štětci, ale i na produktu...snad mě pochopíte =D


 
Jak vidíte koupila jsem si dva odstíny. Romantic Rose je ze základní řady, nebo jak to říci, protože Milani poté doplnilo limitku dalšími 4 odstiny, ze kterých mám Tea Rose. Upřímně jsem si myslela, že odstín Romantic Rose je ten nový a naopak =D Fotky na e-shopu, tak působily, ale ve finále není to fuk? Obě jsou skvělé a vždy bych si znovu tyto barvy vybrala! Romantic Rose je hnědá s kapkou starorůžové! Něco famózního, připomíná mi to i moje nové miminko od Nars v odstínu Oasis. Tohle jsou prostě moje barvičky! Nová Tea rose je světle růžová s kapkou oranžové, taková svěží, cudná a roztomilá.

FOTKY: JAKO PRVNÍ JE TEA ROSE - RŮŽIČKOVÝ PODKLAD. JAKO DRUHÁ JE ROMANTIC ROSE - PODKLAD S CUPCAKEM.

Těmto krásným tvářenkám uděluji 4 body, jeden bod strhávám za moučnost a lehkou prašnost. Velice kladně hodnotím velikost (ikdyž nevím, co s nimi budu do konce svého života dělat =D), cenu a jejich mega skvělou pigmentaci!  Pokud by jste po nich zatoužily, což si myslím nelze jinak ;), tak si pospěšte jedná se pouze o limitovanou jarní edici, takže se bojím, že už moc času nezbývá!
Tyto tvářenky se prostě povedly o tom není sporu!!!!



Pořídíte si je? Nebo už je máte doma a jaké odstíny? Jak jste s nimi spokojené?


10 komentářů:

  1. ten design je boží... nevím, jestli by mě pak nadchla i ta barva, kdybych si ji dala na obličej, ale fotky vypadají perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Adriana barva je na obličeji je krásná! Dneska ji mám na tváři =)

    OdpovědětVymazat
  3. Obe sú nádherné, tiež by som si vybrala tieto dva odtiene, lákajú ma veľmi ale zatiaľ odolávam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Danda musíš rychle jinak to propásneš ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak presne mezi temito dvema odstiny, uz asi mesic, vaham. Nejprve jsem se nadchla pro Tea Rose a kdyz pak prisly s temi 4 novymi odstiny, tak jednoznacne jsem zatouzila po Romantic Rose. Diky za fotky tvarenek v akci, aspon na prstech, podle toho moucneho nanosu a tedy i perfektne barevnemu zobrazeni uz ted vim, ze vyhrava Romantic Rose a jdu si ji hned obejdant. Diky, presne tohle srovnani (i kdyz ty je nesrovnavas) jsem potrebovala.

    OdpovědětVymazat
  6. Ivonka jééé to jsem ráda, že jsem takto pomohla =) Nemáš vůbec za co! Já bych to vyfotila i na tváři, ale to prostě šíleně žere barvy a já to neumím nanést na způsob alá marfuša =D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky milá Tess
    Ty tvářenky jsou roztomilé!!! :) hm až budu mít víc financí tak třeba budou i moje :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Michaelka taky tě zdravím =) Jsou roztomilé, ale velikosti jsou mezi ostatními tvářenkami jak slon do porcelánu =D

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou fakt slaďoučké, krásné, k sežrání! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...