středa 25. června 2014

Urban Decay mono stín - Grind

25.6.2014 16:00

Jaký jste měly den? určitě lepší než já! Od rána lítam s hadrou a přípravkama a gruntuju, protože odpoledne přijde na kontrolu bytná...

Na facebooku jsem se Vás ptala, na co "máte dnes chuť", hlasování dopadlo nerozhodně, ale jako první padlo UD, tak tady je =) 



Na mnoho blozích (blogách, jak se to krucinál skloňuje? =D) jsem četla, že se mono stíny od Urban Decay pyšní ještě lepší pigmentací než slavné Naked paletky....Jasně...říkala jsem si....poté, co mi přišel stín domů, tak jsem zjistila, že opravdu může existovat lepší pigmentace než v Naked...

Cena tohoto stínu za 1,5 gramu je okolo 400,-...maso říkáte si co? Jenže v tenhle moment k Vám přicházím s cenou 149,-, to už berete všemi deseti, co? Neříkejte mně, že ne =)


Než Vám prozradím, kde takto "levně" můžete tento zázrak koupit, pojďme se mono stínu kouknout na zoubek. 

Na e-shopu se nacházela jen ilustrační fotka a internet mi také moc nenapomohl, takže jsem spíše kupovala na slepo, ale o to větší láska nastala, když jsem stín poprvé okusila.

třpytka k třpytce sedá =)

Jedná se o růžovobílý stín s hromadou třpytek. Někomu se třpytky nelíbí, ale já su asi straka a jakmile to má třpytky (kromě rozjasňovačů, tvářenek atd. tam je to fuj), tak to je prostě moje srdcovka! Třpytky jsou docela velké a stříbrné.


Konzistencí jsou malinko méně máslové, než Naked stíny, ale rozdíl může být tak cca 5%? Nepráší a především, každá vrstva nanesení obsahuje poměrově stejný počet třpytek...nevím jak to napsat, prostě to není tak, že by jste jednou nanesly stín bez třpytek a podruhé jen kvantum třpytek. Vždy je poměr absolutně vyvážený a stejný! Moje hlava to nepobírá, protože toto jsem nikde nikdy neviděla! Pigmentace? Pardón, ale toto je něco famózního...ještě když domyslím, že se jedná o světloulinký bílorůžový stín...s touto barvou jsem měla na 90% problém - prostě byly vyblité a vlastně jsem žádnou vrstvu stínu neměla. 


Zde můžete vidět pigmentaci po jednom jediném přetření po stínu....masakr, co? Já taky oněměla =)



Výdrž stínů je celodenní i bez báze. Vrstvení je přirozené, jen sem tam odpadne třpytka pod oko, ale to je absolutně omluvitelné při uvážení velikosti třpytek. Barvička je na oku krásná, ale nebrala bych jí určitě jako rozjasňující, protože shimmer v sobě nemá, ale ten efekt, co vytváří na oku Vás přesvědčí o tom, že tohoto stínu by byla jen škoda do vnitřního koutku =) Odstín je sladký....kdyby jste se mě zeptaly, jako barvu sukně bych si představovala u baletky, tak je to přesně tato! 


bohužel slunce nesvítilo =(
po otření na hřbet ruky....drží jak přibitý

Uděluji 5 bodů ani nemůžu jinak, protože se mi potvrdilo, že stíny v Naked se můžou jít zahrabat před UD mono stíny. Měla jsem možnost i vyzkoušet hnědý odstín (musím si ho taky pořídit) a tam ta pigmentace byla zjevná mnohem více, co si budeme vykládat, tmavší barvičky jsou vždy lépe pigmentované =) Prostě Urban Decay umí! Myslím si, že ve světě nemá moc konkurentů (jediný, kdo podle mně pigmentací dosahuje na první příčku je theBalm). Za mě tato značka je prostě top a mít jí ve sbírce je pro mě pocta a pomalu bych se jí i klanila =D


Teď už Vás nebudu napínat. Tyto stíny můžete zakoupit na galaxiepřání, jedná se o testery. Což je jak u parfémů, kvalita stejná jen nemáte krabičku, která Vám je stejně úplně k ničemu a ušetřit díky tomu 250,- mi přijde jako velice výhodná nabídka. Nemají všechny odstíny, ale myslím si, že zrovna tento nenápadný a cudný odstín je absolutně univerzální pro všechny, dá se použít k jakýmkoliv barvičkám při líčení a nikdy s ním nešlápnete vedle. 

Nalákala jsem Vás? Co máte ze sortimentu Urban Decay?


14 komentářů:

  1. už jsem pokukovala po těch šedých odstínech, ale fakt nemůžu - už toho mám kvanta :D

    OdpovědětVymazat
  2. Alice to říká každá a stejně furt nakupujme =D udělej si radost ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí :-) Koukala jsem už na ně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jehé, tož že bych taky nějaký vyzkoušela? Stín vypadá fakt krásně !

    OdpovědětVymazat
  5. krásné.. ale taky toho mám fakt hodně, tak nevím

    OdpovědětVymazat
  6. Karolínko které barvy se ti líbí? =)

    OdpovědětVymazat
  7. Luci každé z nás to přetéká a stejně nakupujem ;) =D

    OdpovědětVymazat
  8. jů, to vypadá naprosto kouzelně :3 Jdu na galaxii přání hned mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nicca utíkej jsou opravdu skvělé! Jak baletní sukýnka!

    OdpovědětVymazat
  10. A už jsi koukala no navé Nars? To je pecka!

    OdpovědětVymazat
  11. Blue ještě ne, nemám kde, do brněnské sephory už nelezu.... až budu v praze kouknu =) díky za info

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...