čtvrtek 12. června 2014

Zázrak za 80,-? ANO! Její jméno je Bione!!!

12.6.2014 20:00

Krásný čtvrtek!

Jak se Vám všem vede? Já měla dovču, ale abych to měla zpestřené, tak se mi včera večer udělal v oku zánět =D Má to taky někdo takto? Máte dovolenou a vždycky se musí objevit něco zdravotního nebo jsem jediná, co má takovouhle smůlu? =D

Dneska to bude článek o zázraku...Kdybych mohla určovat článkům priority, tak tento by skončil v první pětce! O čem mluvím? O toniku za pouhých 80,-!



Znáte to, bloumáte po obchodňáku typu Billa a prostě Vás chytne nakupovací...no šmínky si tam asi nekoupíte, že? =D Tak bloumáte a hledáte, zaplujete do drogérie aby jste si aspoň koupily blbý šampón nebo sprcháč, když už nic...jooo tak přesně v tomhle zaplutí jsem zjistila, že Billa má sortiment Bione a málem jsem radostí zaječela...

Zklamání bylo, že mají jen pleťovou kosmetiku a bylinné balzámy na tělo...když, ale já prostě něco chtěla! Odličovací mléka mě nechali chladnou, krémy bych brala všema deseti kdybych doma neměla zásobu dalších pěti jiných krému, tělové mléka jsou podle mě zbytečností, tak poslední co tam zbylo? Tonikum!

Tonikum jsem vždy chápala jen jako ovoněnou vodu bez efektu....jenže já něco chtěla a jen ze srandy jsem si koupila "ovoněnou vodu"....hodně rychle jsem prozřela...


Pro ty, co nááááhodou (myslím, že poslední dobou málokdo) neznají bione cosmetics, tak zde je oficiální popis firmy:

Hlavní charakteristikou kosmetických produktů BIONE COSMETICS je pragmatičnost ve složení a v užitných vlastnostech. Lze si povšimnout, že složení všech výrobků, pokud to jde, je elegantně jednoduché, maximálně se využívá funkčnosti některých použitých surovin. Neobsahuje žádné nadbytečné a zatěžující látky.
Kladem velký důraz na funkčnost prostředků, na vysoký obsah hlavních účinných látek s cílem poskytnou našim zákazníkům maximum užitných vlastností za přijatelné ceny.
BIONE COSMETICS kosmetika je šetrná jak k uživatelům, tak k přírodě. Již dávno jsme z kosmetiky odstranili všechny všeobecné nežádoucí složky, které jsou nepříznivé, jak z hlediska dermatologického, tak i ekologického. Tato snaha nás postupně přivedla až k výrobkům vysoce ekologických, označených BIO, které neobsahují žádné ropné produkty, žádné silikony, etoxyláty, žádné SLES,SLS, parabeny,alkylfenoly, komplexony polyfosfáty, ani zvířecí produkty. Parfemace jen pomocí hypo alergenních ingrediencí. Zákazníci mohou být maximálně spokojeni. Do výrobků ochotně zavádíme ty nejnovější produkty biotechnologie. Využíváme všech možných vlastností rostlinných extraktů a silic k dosažení požadovaného efektu. Jako jedni z prvních na světě využíváme v emulzní kosmetice typy emulzí, které jsou bez emulgátorů, nesmírně jemné, nedráždivé, elegantně stabilizované některými přírodními polysacharidy a lipofolní polyakrylátovou matricí.
Vše děláme pro naše zákazníky, kteří tak získávají přípravky zcela výjimečné kvality!
 

Popis výrobku:

Pro normální a suchou pleť ke konečnému hloubkovému vyčištění po použití pleťového mléka. Přídavek včelího medu působí hojivě a antimikrobiálně. V medu obsažené enzymy a vitamíny pokožku vyživují a harmonizují biochemické procesy.Již Kleopatra používala med jako zkrášlující pleťovou masku. Tonikum je jemné, nedráždivé, neobsahuje líh a je doplněno o zklidňující allantoin, hydratační hydrokreatin a o regenerační panthenol. Koenzym Q10 optimalizuje přirozené buněčné dýchání, tím podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, potlačuje tvorbu vrásek. 

Přítomný koenzym Q10 je oblíbenou složkou se známou protivráskovou účinností, med pokožku zjemňuje, glycerin a panthenol jsou známé hydratační složky. Unikátní složky - oleoamin - působí lehce protimikrobiálně, navrátí chybějící tuk do pokožky, působí jako přirozený zvlhčovač a "okyselovač", uvolněný glycin podporuje tvorbu kolagenu, karnosin brání glykaci bílkovin, tím pleť chrání před stárnutím a tvorbou vrásek! 


Složení: 

aqua, alcohol denat, glycerin carnosine, capryloyl glycine, sodium hydroxide, allantoin, panthenol, cocamine oxide, bee honey, parfum , ubiquinone, phenoxyethanol, C.I. 19140

Můj názor:

Jak jsem již naznačila, tak toto je prosím pěkně ZÁZRAK!!!! Tohle není žádná ovoněná voda! Můžete ho používat k doodlíčení a nebo jako pleťovou vodu na osvěžení. Použila jsem to na doodlíčení, ale nic moc....make-up stále držel, takže na toto určitě nedoporučuji. Možná nějaké BB by to zvládlo, ale silně krycí make-up to nezvládá... Použila jsem to tedy večer po odlíčení jako pleťovou vodu na osvěžení - prostě jsem si to rozmatlala po obličeji a čekala až to zaschne =D Nic jsem nepostřehla, snad jedině vyhlazenou pleť...šla jsem spát...ráno se probudím, dojdu do koupelny, že se na ten svůj šílený obličej zase kouknu v zrcadle při čištění zubů a přísahám bohu...mě spadla čelist! Tonikum veškeré barvené fleky zazmizíkovalo a udělalo mi pleť sjednocenou, pupínky se zacelily a nepodebíraly se. Něco, o čem sním už několik let!!!!!

Nevýhodou je to, že vše je krásné, ale jen do té chvíle než aplikujete krémy nebo make-up v ten moment se jakoby tonikum vymaže a je po efektu =(  Tvrdím o něm, že je moje záchrana, že kdybych musela po probuzení ven třeba za pošťákem, tak mi stačí se ošplíchnout tonikem a nelekne se mě =D


Vůně je medová, ale nic extra...miluju bione, ale prostě ne kvůli jejich vůni...Balení je 255 ml a cena? 80,-!!! Ukažte mi takto účinné tonikum za stejnou cenu, ale těžce pochybuji o tom, že ho naleznete ;) Barva je nažloutlá a konzistence čistě vodová. 

Uděluji 5 bodů! Já prostě smekám před touto kosmetikou! Tonikum byla první věc, kterou jsem si od Bione pořídila a vážně jsem si z ní sedla na zadek! Nikdy jsem nenašla něco, co by dokázalo tak to radikálně sjednostit mojí barevnou nesrovnalost, vyhladit a zjemnit pleť a léčit pupínky vážně lusknutím prstu. Fotky jsou již mého druhého balení, to první jsem vypotřebovala cca za měsíc, protože ho používám ráno i večer a někdy i přes den, protože ten luxusní pocit si prostě chcete vychutnávat, když nemáte na obličeji make-up! Aby toho nebylo málo pořídila jsem si i další verzi a to s aloe vera, takže se můžete těšit na další BIO nálož =)



Pokud nevíte kde tyto výrobky koupit, tak by je měli mít v Billách (bacha mají zrovna Bione v akci a budete si chtít odnést všechno ;), Tetách a různých zapadlých drogérkách a v Globusu ;) Nebo využijte oficiální e-shop, ale garantuju Vám, že budete skákat od jednoho k druhému a v košíku Vám skončí kvanta věcí a budete chtít všechno =D Bione má široký sortiment a každý se musí najít minimálně v jedné řadě. Nejkrásnější na tom je, že je vše přírodní a většina BIO a cena není tak rapidní a přepísklá jako u jiné přírodní kosmetiky. Bione pasuju na královnu veškeré přírodní kosmetiky za "normální" nepřepísklou cenu =)

Co máte od Bione Vy? Přijdou Vám ceny za některé přírodní výrobky přehnané?

11 komentářů:

  1. Já jsem z Bione taky nadšená! A tonikum s Aloe Vera jsem byla taky nadšená :D

    OdpovědětVymazat
  2. Kyrkys kdo mě asi na něj zlákal,co? =D Aloe je taky super více zklidňuje, ale med zase zmatňuje a vyhlazuje...přemýšlím, že je smíchám =D

    OdpovědětVymazat
  3. Veronika jéééé to jsem ráda, že jsem zase někoho dalšího inspirovala =) děláte mi strašnou radost holky! Já si ten krém na ruce s mandlí koupila v momentě, kdy se m prsty slily těmi hnusnými bolavými puchýři a přísahám bohu, ráno tam nebyly! Od té doby se objevily jen jednou, ale to potom, co jsem se hrabala v zemině a další půlku dne jsem se nenatřela (lenost můj největší přítel), ale zase natřela a ráno to bylo vše =) Jinak teda ranky už nemám, ale mám jakoby svraštělou kůži a to by nevyživilo asi ani čistý sádlo....to prostě ne a ne zmizet s čímkoliv... jinak drogérii moc závidím =) já nikde takovou nemám (ale mám jeden tip), takže na šampóny jsem se furt nedostala =( ještě jednou díky moc! Zkus i to tonikum je parádní!

    OdpovědětVymazat
  4. jojo .. už nějaký pátek ho mám na wishlistu, tak snad na něj brzy někde narazím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Alice raž do Billy tam je určo budou mít a ještě jsou za 65,- v akci =)

    OdpovědětVymazat
  6. Tess, kvůli tebe budu muset vyhlásit bankrot ... :D Nejdřív Hauschka a teď Bione, chci takyyy ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Violet já kvůli všem blogům bankrot už dávno vhlásila =D Bione tě, ale tak moc nezruinuje ;)

    OdpovědětVymazat
  8. na Bione mají akci i v Globusu, včera jsem se tam v Praze stavila a zajásala jsem :) Měli akci i na produkty od zn. Ziaja. Měla jsem nutkání si vzít pleť. krém jak od Ziaja, tak od Bione, no ale doma mám ještě tři, které střídám, takže jsem byla soudná :-D Tak nakonec jsem doplnila mou oblíbenou řadu Cannabis o oční odličovací tonikum, za 55,- :)
    Já se do Bione fakt zamilovala. Jak dodělám vše s konopím, jdu prubnout další řady ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Karolínko mě to konopí strašně smrdí =D Globus mám přes celé Brno, ale je mi jasné, že tam vše mají (myslím šampóny), ale pokud je tam akce, tak se tam asi vydám =) díky moc za tip!

    OdpovědětVymazat
  10. Hůstý... na med jsem alergická, ale aloe vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  11. Adriane teď jsem se vrátila z tety a mám další dva kousky =D tomu se říká závislost =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...