pondělí 17. listopadu 2014

Když se z neočekávaného, stane ten nejlepší....

17.11.2014 16:00

Přeji krásné sváteční pondělí!

Předpokládám, že se dnes všichni vracíte z prodloužených víkendů. Taky doufám, že narozdíl ode mě jste si to užily, protože já ležím marodná. Jsem v práci nezastupitelná a nemůžu si dovolit dlouhodobě chybět, bohužel tak to je =) 

Během včerejšího dne - co jsem tady ležela, jak mrtvola a potila se jak prase na rožni - jsem udělala několik změn na blogu. Doufám, že se Vám zimní vizáž a předzvěst Vánoc líbí. Blog však zanedlouho projde rekonstrukcí, buď rukami jednoho šikovného muže nebo mám již vybranou šablonu, kterou si koupím. Začněte se pomalu, ale jistě se vzhledem loučit, život je změna! =) 

Dneska pro Vás mám jeden produkt u kterého jsem vůbec nečekala, že si mě tak moc získá. Budeme hovořit o rozjasňovači.....ale jakém rozjasňovači! 




Krémové produkty....podlehla jsem jim pouze dvakrát....poprvé to byly krémové tvářenky od jordama, které již visí na votočvohoz. Prostě nejsme kámošky. Po druhé jsem v jakési letní nakupovací euforii v Praze neodolala rozjasňovači od TopShop. O této značce se nebavíme poprvé, již jsem Vám psala o jejich stínech (zde), moc to u mě nevyhrály.....

Čekala jsem, že tenhle rozjasňovač také nevyhraje a bude ze šuplíku vytahován spíše sporadicky než-li pravidelně. Z počátku tomu tak bylo, ale pak se něco zlomilo.....


Nepoužívám korektory, to už musí být mega pupenec. Stejně si myslím, že korektor spíše zvýrazní dané místo, raději volím silně krycí make-upy, kde k tomuto neduhu, tak často nedochází. Z toho vyplívá, že nevedu ani jediný rozjasňující korektor pod oči.

Jednou když jsem zveřejnila fotku, bez rozjasněného očního okolí a dopasala jsem tam, že nemám zamaskované kruhy pod očima, tak jste mě málem ukamenovaly, kde ty kruhy podle sebe mám =D Takže vemte v potaz, že já mám jen lehce tmavé oční okolí a mě stačí je troška rozjasňovače a žádné maskování korektorem.


Pojďme, ale k produktu. Jak z horního odstavce vyplívá, tak prostě nejsem "krémová blogerka". Rozjasňovač jsem si koupila proto, že se mi líbilo balení a jak jsem řekla byla jsem v jakési euforii =D 

Jenže stalo se nepředvídatelné..... rozjasňovač se stal mým nejoblíbeněším....ano čtete správně....tahle věc potopila i Mary-Lou od theBalm, která do té doby byla grálem mezi rozjasňovači (recenze zde)....


Měli na výběr mezi tímto studeným (hází odlesky do modrofialova) a zlatavým rozjasňovačem. Do teď se biju do hlavy, že jsem nevzala oba.....rozjasňovač je perfektní, jeho struktura je gelovitá a na obličeji vytváří pouze lesklé nebo chcete-li wets efekty, samotný produkt se okamžitě vstřebá do pleti. Nehrudkovatí a nedělá mapy. 


Používám ho denně, cca od konce léta a do teď je v kelímku více jako polovina. Nepoužívám štětec....ano čtete dobře, já zarytá konzumerka štětců =D....prostě namočím prst a namažu pod oči, nad lícní kosti, mezi obočí, na hranu nosu, nad srdíčko rtu, a pod rty do ďolíčku. Neocenitelný je především pod zmiňovaným okem. Vytvoří mi rozjasněné oko a vypadám, jak kdybych spala krásných 10 hodin a to spím každý den, tak 5-6 hodin =D


Tenhle pidi kelímek, mě stál sice 199,- nebo 299,- (měli zrovna slevy, nepamatuju si zda byl zlevněný z 299,-), ale služby mi udělal za 10 takových a to nejsem ve vypotřebování moc daleko. Má však jednu mega nevýhodu - musíte kvůli němu do Prahy do Palládka =/ Na internetu ho prostě neseženete. 


Pokud hledáte rozjasňovač, který nebudu moc řvavý, ale rozjasní, jak nic jiného, tak už nehledejte a utíkejte do topshopu. Uděluji mu samozřejmě 5 bodů a při další návštěvě Prahy musím skáknout do palládka a koupit i jeho zlatavou verzi. 


Jaký je Váš nejoblíbenější rozjasňovač?

12 komentářů:

  1. To ovšem vypadá velmi dobře! Ten Cindy - Lou si chystám koupit, ale toto se mi líbí jakože dost.
    A snížek s králíčkem super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Dana na Cindy bude recenze, ale mě nesedla =( je spíš pro blondýny, na mě ta růžová strašně řve.... Mary ti doporučím všema deseti....jinak děkuju moc =)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá hezky, ale já nemám ráda tyhle krémové produkty na tvář..

    OdpovědětVymazat
  4. Taky to mám do Prahy dálku, ale vždycky jak tam jedu, tak se do Topshopu zastavím. Jejich kosmetiku okukuju už docela dlouho, ale za řetězcovou kosmetiku se mi zdá ta cena přemrštěná.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Luci já právě taky ne, ale tenhle mě dostal! =)

    OdpovědětVymazat
  6. Ultimate taky mi přijde nadsazená, ono všeobecně ceny v topshopu jsou neskutečný a kvalita oblečení je nic moc....když, ale natrefíš na takovouhle super slevu jako jsem měla já, tak se to vyplatí, Ty stíny o kterých jsem předtím psala nebyly nic moc, ale zase mě stály 70,-, tak mě to tak nemrzí =) Každopádně tenhle rozjasňovač ti vřele doporučuju! =)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc dobře! Už jen designem by mě zaujal :)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  8. Hana, je to strašně roztomilý kelímek =)

    OdpovědětVymazat
  9. Ked budes mat ten zlaty ocakavam fotky :) som zvedava

    OdpovědětVymazat
  10. Tereza, to nevím kdy :( možná o vánocích pojedem k Blance, ale vidím to bledě =(

    OdpovědětVymazat
  11. Hohohó, nalákala jsi mě. Mám od nich tvářenku a quatro stínů a po počátečních bojích jsem nadšená. Jen ty ceny nejsou žádný bomby:(

    OdpovědětVymazat
  12. Anežka nejsou, ale zase extrémně drahé taky nejsou =),

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...