pondělí 3. listopadu 2014

Péče o pleť a tělo s Bourjois aneb zamyšlení nad spoluprácemi

3.11.2014 18:00

Krásné pondělí všem!

Konečně jsem vstřebala ten strašný zážitek, který jsem Vám ukazovala na fb - kdo mně nesleduje, tak přichází o hodně =) Vlevo máte odkaz na moje fb stránky. 
Sobotu jsem se vrátila, nemohla jsem ani mluvit, jak jsem z toho byla unavená a znechucená. Neděli jsem si udělala odpočinkovou a byla jsem jak bezďák, co si užívá teplo domova.... uklidnit sama sebe, že už je všechno v pořádku dalo opravdu zabrat...

Dnes už je vše v normálu a ještě mám šťávu navíc =) Dnes Vám chci zrecenzovat výrobky poskytnuté od Bourjois a chci Vám lehce přiblížit problém, který mi díky této spulupráci vznikl, ale neberte to tak, že jsem nevděčná....však uvidíte samy.


Začnu nejdříve o spolupracích. Nedávno jedna nejmenovaná blogerka vytvořila sekci "beauty životopis", úmyslně neříkám kdo, protože tenhle nápad je geniální a já prostě nepodporuju "kopírku" žádným směrem. Mně podobného kdysi také napadlo, ale já jsem hold pomalá =) Oč jde? Máte seznam otázek a odpovídáte na ně např. Jaké tělové mléka používáš?, Jaký druh deodarantu používáš?, Jakými barvami se líčíš? aj.
Prostě směrovka pro kosmetické firmy.

Proč to zmiňuju? Protože v rámci těchto produktů, za které samozřejmě PR děkuji, jsem obdržela věci, které prostě nepoužívám a asi nikdy používat nebudu. Přemýšlím, že něco podobného vytvořím také, ale veřejně to nevystavím, ale budu to zasílat spolupracujícím firmám.

Není to o tom, že bych byla hamižná,nevděčná, ale myslím, že jak pro mně tak i pro Vás je příjemnější testovat a psát o produktech bez kterých se neobejdu, než psát o kosmetice do které jsem se s nechutí nutila. Další věc je, že jsou to produkty, které prostě nepoužívám, "nepohybuji se" v jejcih sortimentu. Není to pouze o Bourjois, ale třeba nyní mi přišlo tělové mléko od Dermacolu - já mléka a tyhle věci na tělo prostě nepoužívám, já nevím "jak by mělo vypadat" kvalitní mléko.
Další věc, co si myslím, že to jde na článcích prostě poznat - nutím se a když se do něčeho člověk nutí a nedělá to s chutí, tak to prostě jde poznat, takže prosím omluvte dnešní "nijaký" článek. Nejsem na sebe za to hrdá. Za peníze, které firma vložila do zaslaných produktů, jsem mohla mít jiné věci, které bych s nadšením vyzkoušela a s elánem je pro Vás zrecenzovala....
V neposlední řadě jde také o to, že to neukazuje kosmetické firmy v moc dobrém světle. Ať se nikdo neurazí, ale když napíši recenzi na odličovací gel, který si kupuju několik let za svoje a dojde mi v balíku na testování, tak co si o tom mám myslet? Dotazník je jedna věc, ale tohle mi přijde nevhodné o mně nic nevědět, když si někdo přeje navázat spolupráci.

Apeluji, ať se tento postoj mezi blogerky a PR změní. My se zajímáme o Vaše výrobky, máme je rády, utrácíme za Vaše výrobky tisíce. Poté dostaneme od Vás nabídku na spolupráci, kterou hrdě přijmeme a dočkáme se toho, že jste si ani nepřečetli naše články o Vaší značce. Podle čeho jste si tedy vybrali naše blogy?

Jestli jsem se někoho dotkla nebo urazila, tak se hluboce omlouvám, ale jak vždy říkám, že jsem tvor upřímný. Když se mi něco nelíbí, tak se ozvu. Nechci nikoho pošpinit, být hamižná, nevděčná nebo něco podobného, ale tento přístup mně opravdu trápí a je mi proti srsti. Jsem blogerka která, když naváže spolupráci, tak testuje všechny zaslané produkty a ne, že si nechám půlku v šuplíku nebo nedej bože to vydávám za koupený produkt a pak s tím kšeftuji na votočvohoz. Jak asi může poté vypadat recenze na produkty, které nemám s čím srovnat a používám je s odporem? ;)

Omlouvám se za odfláknutou recenzi, ale opravdu se snažím do toho dát vše....

1) Kuličkový deodorant 

Každý to o mně ví.....dobře, přestanu prudit. Kuličkový deodorant nelepí, příjemně voní jako verze ve spreji, ale proti potu absolutně nechrání. Cítila jsem sama sebe už po 4-5 hodinách a to se mi se spreji Bourjois nikdy nestalo. Používala jsem ho úplně stejně jako spreje - na noc a ráno. Skvrny opravdu netvoří, ale to nedělá žádný deo od Bourjois.
Uděluji jeden bod, nemohu jinak, tohle je opravdu katastrofa.






2) Sprchový gel Wake me

Tento sprchováý gel mám doma. Toto zaslané balení jsem ani neoteřela, protože ten starý mám stále na vaně. Voní krásně po citrusech a opravdu umí probudit jako nic jiného! Nabíjí neuvěřitelně energií. Je gelový, oranžový a pěnivost je střední. Po sprše sprchový gel chvilinku cítíte, ale nic závratného. Mám je ráda a kupovala jsem si už několikáté balení od všech druhů. Vřele doporučuji a uděluji 5 bodů.







3) Odličovací mléko


Přistupujeme k pleti. Nenávidím mléka, nemohu si pomoci. Navozuje to ve mě pocit, že jsem si na obličej plácla tampón s jogurtem. Klidně se přiznám zkusila jsem ho myslím třikrát....nepřemůžu se k více vyzkoušení. Odličuje průměrně, nevysušuje pokožku, ale jak já říkám, je to jak se odličovat jogurtem =D Fujky, fujky mám normálně husinu z té představy. Uděluji 3 body, protože mám doma i citrusové tonikum od Bourjois a používám ho každý večer a je tisíckrát lepší. Hlavně silikony? Děkuji nechci, mám akné a to je zkáza pro mojí pleť.








4) Odličovací ubrousky

Nějak jsem nikdy nepochopila rozdíl mezi ubrouskem pro mimina a ubrouskem odličovacím. Přijde mi to stejné...Vám ne? Zkusila jsem ho asi 2x a nevidím rozdíl, zda jsem vzala tento nebo obyč Linteo ubrousek. Tyhle ubrousky jsou holý nesmysl. Jsou dobré, když je to opravdu akutní, protože Vám pleť důkladně a šetrně nevyčistí. Využití vidím, tak jedině na přehlídkách, kde modelku za hodinu 10x přelíčí. Já je používám na utírání kosmetického stolku, když mi tam ulpí produkty (komu neukápne make-up nebo neupadnou linky, tak smekám =D), na utírání ruky, když pro Vás fotím na recenze (fotím hromadně) a nebo když potřebuju vyčistit štětec od jednoho stínu, abych mohla použít jinou barvu. Uděluji 2 body, prostě je to pro mě holý nesmysl...




5) Odličovací gel

ano přesně o tomhle mluvím. Nemá smysl něco psát, tady máte odkaz na mojí nedávnou recenzi.







6) Odličovací krém

Oproti gelu, kromě konzistence, je jiný v tom, že tolik nevysušuje a malinko více pění. Jinak jsou srovnatelné. Uděluji 4 body.








Jaké máte názor na můj rozebraný problém? Hlavně vy blogerky? Máte z výrobků nějakého oblíbence??

Krásný zbytek večera všem!!!

7 komentářů:

  1. Je blbý, když firma zašle něco, co daná blogerka nepoužívá, jelikož ale většinou zasílají hromadně všem blogerkám stejný produkt, asi se nedá zabránit tomu, že nepřijde něco, co nepoužíváš. Pochybuju, že firmy budou hodiny sedět nad profilem každé blogerky a podle toho sestavovat balíčky, bohužel.
    Jinak mě zaujal odličovací gel a krém. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Charmedka, ale nemusí to číst stačí rozeslat dotazník. To udělalo staré PR dermacolu a bohužel pak už přešel dermacol pod mimopodnikovou PR a už to jde poznat - tělové mléko. Nebo stačí napsat nebo dát na výběr ze tří možností…je tolik možností. Já teda nemám ve spolupracích kromě dermacolu nikoho kdo by mi posílal totožné balíčky jako kolegyním, jenže se změnou PR to už nemá ani dermacol - holky maj dva sprcháče a mléko a mě došlo jen mléko. Jinak ty odlǐčovací gel a krém jsou skvělé. Já radši gel, protože ten krém ve mě opět budí pocit jogurtu :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Co k tomu říct...jen že ti dávám za pravdu. Já jsem si původně myslela, že si produkty k testování vybírají blogerky u firmy samy, minimálně, že se domlouvají s PR na produktech, které budou zaslány k testování. Přijde mi opravdu nesmyslné zasílat blogerkám produkty,které nepoužívají, natož produkty na které už recenze mají.

    OdpovědětVymazat
  4. Adri, tak to nefunguje ;) spíše jednorázově, že si vybereš třeba 5 produktů. Ty dlouhodobé fungují na tomto principu, co popisuju a třeba jednou za čas dostaneš možnost výběru. Nejlepší je to podle mě u Nubilisu a Bestmakeup a samozřejmě u Blanky, ale tam už je to na jiné úrovni =) Nubilis jeden vybírám já a jeden vybírají oni, Bestmakeup mně řekla ať jí bezostychu napíšu vše, co se mi na jejím eshopu líbí a, že z toho bude pak vybírat nebo alespoň bude vědět, co uvítám. Jakmile je to velká firma, tak už tenhle ten prostor mezi blogerkou a PR zaniká =/

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych velice ocenila, kdyby se firmy ptaly co mají zaslat. Nemohu říct, že bych měla nějaké spolupráce (jen Bourjois), ale kdybych jich měla více jako známější blogerky, bylo by to super. Mohla bych si vybrat něco, co vím že využiju a né že to budu zkoušet jen na recenzi.

    Naopak zas v pohledu PR bych to viděla tak, že chtějí aby bylo povědomí o celém portfoliu a v tom je ten problém. Málokdo používá mléka na odlíčení - proto ho zašlou, aby o něm bylo vidět / slyšet a někdo to koupil =)

    OdpovědětVymazat
  6. Kočí, moc díky za vysvětlení:-))

    OdpovědětVymazat
  7. Adri no není vůbec za co kočko =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...