středa 5. listopadu 2014

Produkty, co si nezaslouží vlastní článek - čast třetí

5.11.2014 16:00

Krásnou středu přeji!

Tak už se nám to chýlí k pátku, ale já jdu do práce i v sobotu - nějak musím oživit rozpočet, když budou ty vánoce =D

Dneska pro Vás mám (zatím) poslední článek všech produktů, které si nezaslouží vlastní článek. Opět zdůrazňuji, že se nejedná jen o "nijaké" produkty, ale i o kosmetiku, která u mě uspěla, ale na zadek jsem si z ní nesedla, nebo produkty, na které bylo napsáno už tolik, že bych svoje čtenáře podobným článkem musela uspat =)


Jdeme na to, ať to sviští jak svišti po cvičišti =D



1) Four seasons aneb nepochopitelný fanatismus

Ještě než jsem začala blog psát, tak jsem samozřejmě byla čtenářkou svých nynějších kolegyň. Najednou vypukla "hysterie" a všechny musely nutně mít Four seasons zpevňovače, vytvrzovače a já nevím co. Počkala jsem klasicky, až se to utlumí a šla si je koupit taky. Měla jsem právě sundané gelovky, prala jsem se s měkkými nehty a ekzémem, tak proč ne, že?
Vše jsem používala asi 14 dnů a vyběhl článek u Nikoly (zde). Podrobila tam FS a celé složení rozpitvala. Když jsem uviděla, co to vše obsahuje, okamžitě jsem to hodila do zadní části poličky a pak na VV (jsem mrcha =D). Jak někdo může nazvat tuhle věc výživou, když je v tom chemie na zabití mimozemšťana? Nejsem odborník, dodnes nemám perfektní nehty, ale bojuju a můžu Vám říct, že jestli žijete v tom, že nalakovat nehty si dokáže každý v.l, tak šeredně pletete jako já kdysi. Doporučuju Vám si toho hodně (ale fakt hodně) nastudovat, můžete začít u mé skvělé kolegyně a kamarádky Ellen - zde. Jen díky ní jsem tam kde jsem (bude to znít triviálně, ale mít jeden nehet přes okraj je pro mě zázrakem). Apeluji na Vás vyhoďte vše od FS a modleme se, ať tato firma produkující hnus ihned zkrachuje.
Tohle není ani na hvězdu!






2) Suché šampóny Batiste 

Určitě ho nevymysleli (první známky jsou zde), ale všichni to tak berem. Suchý šampón? No přeci Batiste. 
O těchto šampónech bylo napsáno už tolik.....mám fakt něco dodávat? OK...za mě jsou prostě skvělé. Slyším argumenty "na co suchý šampón, si hlavu umyju"....tihle lidi, asi neví, co to je být v jednom kole a nemít čas na nějakou očistu hlavy. V ten moment nastupuje batiste. Nenechal mě nikdy ve štychu. Vlasy "zmatní" a to minimálně na půl dne, pak je třeba dát novou dávku. Nedělá bílé fleky (ten kdo to hlásá, tak ať se na mě nezlobí, ale neumí ho podle návodu nanášet) a skvěle se dá vyčesat. Tohle je věc, která třeba tři měsíce leží ladem, pak přijde období, kdy jí dám zabrat. Miluju je a už chápu, co na nich všichni mají. Uděluji 5 hvězd.




3) Miss sporty

Každý máme nějakou značku, která v nás vyvolává naprostý odpor a i když se prokáže, že vše není tak špatné, jak si myslíme, tak averze se již nezbavíme. To je pro mě miss sporty. Vidím jí jako kosmetiku na hraní nebo kosmetiku pro malé děti, co chtějí být cool. Quatro stínů dole na fotce moje přesvědčení jen potvrzovalo. Pak vyšly, tyto hranaté stíny, nejsou špatné, ale skoro nic nevydrží a jako poslední vyšly stíny s 3D efektem - ty jediné jsem si koupila, ty zbylé jsem od někoho dostala. Měla jsem čuch. Stíny s  efektem 3D mi zůstaly v šuplíku a zbylé visí na votočvohoz na výměnu. Byť u mě vydržely, tak si z nich rozhodně na zadek nesedám, vydrží déle to ano, ale stále to není onen standart na který jsem zvyklá a proto uděluji 3 body.




4) Bourjóis peeling

Nejsme neomylné, i já jsem s prominutím na facku. Odmítala jsem si přiznat, že mám akné a až nade mnou kosmetička vynesla ortel, tak mi došlo, jaké morbidní věci jsem pleti dělala. Jedna z těch hororových scén byla právě, při používání tohoto peelingu. 
Tenhle peeling, ale není o mé blbosti. To co Vám chci říci je, že je skvělý. Opravdu výborný, skvěle pleť rozjasní a udělá jí neuvěřitelně hladkou. Těžko se mi s ním loučí, ale nejde to jinak.... Pokud nemáte akné a nebo vysušenou pokožku, tak běžte do něj. Neuvěřitelně ho oceníte. Zrníčka jsou akorát a poměr cena a výsledek je bezsporu úchvatný. Uděluji 5 bodů. P.S. jen ta vůně Vás neuvěřitelně nabije ;)




5) MUA stíny

Tahle značka je diskutovaná jako třeba elf, w7 atd. atd. Jsou to takový ty značky, kde si nic nekoupíte, pokud si na to nepřečtete recenzi. Zboží na eshopu je z 40% kvalitní a zbytek jsou propadáky. Nemám tyto značky ráda, byť jsem si elf koupila - po celodenním čtení recenzí a stejně polovina věcí z objednávky je na nic. Tyto stíny jsem u někoho vyhrála v GA, nechtěla jsem z výher nic recenzovat, ale blog tvoříte i Vy a přály jste si recenze, tak zde je jedna z nich. Stíny nejsou vůbec špatné, jen jsou hrozně prašné a s výdrží to také není světoborné. Když ještě přičtu nevhodný odstín (byla to výhra, na to se takhle nedá koukat....), tak pro mě celkem nepoužitelné. Otázka zní - jak na tom budou světlé odstíny? Já si myslím, že to již taková sláva nebude =/
Uděluji 3 hvězdy.




6) Stíny Barry M

Pro mě donedávna naprosto neznámá značka. Opět jsem je za něco vyměnila nebo byly v GA (já stou pamětí su fakt hrozná). Jedná se o britskou značku s celým sortimentem dekorativky, za průměrné až skoro nízké ceny. Není to o tom, že zatracuju levnou kosmetiku, ale tohle je katastrofa. Pigmentace zůstala někde v době kamenné. Tyhle stíny jsou propadák a nedají se použít vůbec na nic. Nikdy více k této značce nepřičichnu (nikdy neříkej nikdy....já vím). Uděluji 1 hvězdu.





7) Bodyshop

Zakončíme to voňavě =) Body shop je značka spadající pod L'oreál (tak jako každá druhá značka). V Brně obchod prostě neexsituje....jako brňák si na tohle zvyknete. Zakoupila jsem tyto výrobky při návštěvě Prahy. V tom obchodě je vše tak voňavé a krásné a vybrat jen dvě věci byl hrozný boj. Kupovala jsem je v akci, reálnou cenu Vám neřeknu, ale rozhodně Vás to nezruinuje. Jedná se "prý" o přírodní kosmetiku....nevím, peeling s meruňkou moc přírodně nevoněl =D Proto jsem si koupila malinu a jestli milujete maliny, tak tohle musíte mít! Sprcháč už tak moc nevoní, jenže ten peeling......to je jak koupat se v miliónech malin. Zrníčka jsou větší, ale já nemám problém s pokožkou, takže mi to vůbec nevadí, ba naopak je velmi ráda ve své koupelně přivítám =) Další důležitý faktor je, že vůně vydrží na těle několik hodin a to jak po sprcháči, tak po peelingu a řekněme si, že o tomhle si mnoho produktů může nechat jen zdát. Miluju bodyshop a těším se na další nákupy. Uděluji 5 hvězd!








Máme nějaké oblíbence stejné? =) Kdo používá four seasons?

11 komentářů:

  1. Tak TBS vypadá úžasně, maliny musí krásně vonět :)

    OdpovědětVymazat
  2. Charmedka, pokud budes mit moznost, tak do něj běž :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také mě zaujaly jen ty maliny.....ten peeling vypadá tak lákavě, že bych měla chuť do něj zabořit lžíci a ochutnat......Jdu si koupit malinovou marmošku od Schwartau.....jelikož peelingů mám doma několik, ale až dojdou, tak do něj jdu také:-))

    OdpovědětVymazat
  4. oooch ten peeeling vyzera neskutocne. To sa im naozaj podarilo :)....skoda, poznas moj nazor na tbs.

    OdpovědětVymazat
  5. Adriana taky jsem měla chuť si o nalít do krku =D jen doufám, že to nebyla letní limitka, nedokážu ti to říct protože praha je daleko ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Teri poznám a ty víš můj a nemůžeš to tak brát =)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky miluji Body Shop. Když si spočítám, kolik jsem tam už utratila... :-D Malinový peeling čeká ve skříni, stejně jako 10 máslíček na tělo a 5 na rty. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. "chemie na zabití mimozemšťana" - tak pri tejto hláške som skoro vyprskla celé pitie na monitor.. :-D :-D :-D
    Inak z týchto kúskov nemám ani jeden, no nejako mi ani nechýbajú, keďže by som ich pravdepodobne nevyužila :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Zuzka už jsem myslela, že to snad nikoho nerozesměje =D nevyužila? Určitě se najde něco co používáš =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...