čtvrtek 6. listopadu 2014

Relaxační masážní gel od Manufaktury

6.11.2014 17:00

Krásný čtvrteční večer všem!!

Dnes pro Vás mám recenzi na jednu velmi užitečnou věc, pokud tedy máte velké fyzické vydání nebo "lítáte" celé dny na podpatcích =) i v těchto studenějších dnech je třeba své nožky zchladit =)




Gel mi byl poskytnut k recenzi v rámci spolupráce s jednou z nejúžasnějších firem v Česku - Manufakturou. Neznám nikoho, kdo by tomuto voňavém obchůdku s nejlepší obsluhou odolal =)

Co gel slibuje: 

Relaxační masážní gel s vřídelní solí, bylinami a mentolem přináší úlevu namáhaným a unaveným svalům a kloubům po fyzické a sportovní zátěži. Díky obsahu zvláčňujícího glycerinu a panthenolu se gel hned nevstřebá a umožní několikaminutovou příjemnou masáž s nádhernou vůní meduňky. Účinný bylinný komplex s meduňkou, rozmarýnem, heřmánkem, šalvějí a chmelem harmonizuje, prokrvuje a tonizuje, uvolňuje svalové napětí, tlumí bolesti, působí protizánětlivé a napomáhá dokonalé relaxaci. Vřídelní sůl je bohatá na cenné minerály. Vysoký obsah mentolu zanechá na pokožce na dlouhou dobu úlevný chladivý

Můj názor: 

V prvé řadě bych ráda odmazala slovo "masážní", bohužel tento gel tomuto kritériu neodpovídá. Přítel má kurz na masáže a když se mě snažil tímto gelem namasírovat, tak jsem myslela, že mě sedře z kůže.

Gel je mléčné a tuhé konzistence a během dvou minut se do pokožky absolutně vstřebá a poté je pokožka "gumovatější" a jakákoliv další masáž je strašlivě bolestivá a natahuje Vám nepřirozeně pokožku. 

Pro tento produkt je má využití na nohy, záda a ruce, ale v podobě natření.  Spíše bych mu dala označeni "relaxační chladivý gel".

U mě je neocenitelným pomocníkem po celém dni, kdy celý den v práci běhám na podpatcích. Možná si říkáte, že tento gel je vhodnějši na léto, ale to je otázka osobních preferencí, protože já podpatky v létě moc nevynosím. Důvod je jednoduchý, jelikož tady léto není létem, ale buď je spíše podzimem -furt lije, nebo odporným vedrem - potíte se jen tím, že dýcháte. Tím pádem mám lodičky kluzké a div se v nich nezabiju. Podpatky nosím na jaře a právě nyní na podzim ve formě kotničkové nebo kozačkové obuvi.

Když dojdete domů a tady tento zázrak si nanesete na bolavé chodidla a lýtka, tak děkujete pánubohu.  Obsažený mentol chladí Vaše nožky dlouhé hodiny, když připočtete krátkou masážní aplikaci (čti maže ti nohy přítel =D), tak máte pocit, že jste se dostali do ráje.

Aplikace je rychlá rovnoměrná a opravdu do dvou minut necítíte na kůži žádný připravek, protože se absolutně vsákne a jen Vás příjemně chladí a napomáhá od bolesti. 

Gel je balen do šedé plastové lahvičky s vyklápěcím uzávěrem, opatřený roztomilou mašličkou. Není tekutý, tudíž nehrozí při cestování vytečení. Na jedno lýtko a chodidlo je potřeba produktu o velikosti lískového oříšku (malinko více než je na fotce).  Tím pádem gelu máte navěky. Bojíte se, že to bude něco na způsob koňské masti, kdy se ke kelímku jen přiblížíte a brečite? Tak to v žádném nečekejte....mentol obsahuje v "normální" míře a především se rozvine až při aplikaci, ale přehlušuje ho krásná vůně meduňky a rozmarýnu - bylinkový sen =)

 Tohoto neocenitelného pomocníka, za pouhých 170 Kč, nedám už nikdy z ruky. Oceňuji jeho chladící efekt, malé množství na aplikaci, praktické balení a konzistenci. Malinko mi vadí označení "masážní", protože dvě minuty po natření o něm není vidu ani slechu (což já miluju) a cítíte jen neuvěřitelnou chladivou úlevu. Uděluji 4 hvězdičky, protože následná (delší než 2 minuty) masáž zad byla velmi bolestivá, bylo jak kdyby Vám někdo chtěl vygumovat pokožku.


Co milujete od Manufaktury? Co používáte na bolavé nožky?

4 komentáře:

  1. Jee...super, ale já si ho koupím až v létě, mám tyhle pomocníky ráda, ve vedrech, když celý den lítám v podpatkových pantoflíčkách nebo dřeváčkách. Od podzimu trpím na studené ruce a nohy, takže pro mě teď spíš horká koupel se solí Spa Ritual a teplé ponožky na nohy:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Adri a vidíš to, já se dnes těším až shodím po večírku kotníkové boty a upnuté sako a pak se namažu tímto =)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásné balení:) Asi jsem z té manufaktury neměla odcházet, hned jak jsem odešla, začali uvádět takovýhle novinky:))

    OdpovědětVymazat
  4. Anežka to je škoda, fakt maj super výrobky =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...