sobota 14. června 2014

Dermacol Caviar Long Stay Make-up & Corrector v odstínu Fair

14.6.2014 19:00

Krásnou sobotu přeji!

Jak jste přežily pátek třináctého a úplněk? U mě asi byl poprvé "šťastný", nechala jsem si vyrvat 3 kořeny, které byly podebrané pěkně srostlé a zarostlé a vše jsme to zvládli asi za 10 minut (nepočítám pauzy, kdy se o mě pokoušelo bezvědomí =D)? Takže pro mě šťastný den a spala jsem jak zabitá =)

Dneska pro Vás mám recenzi make-pu a korektoru v jednom, který jsem si v rámci spolupráce s Dermacol sama vybrala a mám ho už skoro měsíc doma a jak dopadl ptáte se? =)



Make-up jsem si vybrala odstínu Faire, protože nejsvtlejší odstín Pale má růžový (pro mě absolutní nevhodný) podtón. 

Oficální popis ze stránek Dermacol:
  • Ocenění Doporučuje Asociace vizážistů a stylistů ČR
  • Benefity Hypoalergenní – s výtažky z kaviáru
  • Krycí schopnost Střední až vyšší
  • Vzhled Velmi pěstěná, vyhlazená a barevně sjednocená pleť po celý den
  • Typ pleti Pro všechny typy pleti
Spojuje zdokonalující korektor a dlouhotrvající make-up ve vysoce účinný přípravek na profesionální úrovni. Zdokonalující korektor projasní partie kolem očí a zároveň zakryje barevné nedostatky pleti. Zpevňující make-up s kaviárem, který povzbuzuje a vyhlazuje pleť, má lehkou, sametovou konzistenci a dlouhodobou krycí schopnost. Hloubkově hydratuje pleť, vyživuje ji a chrání po celý den. Korektor společně s make-upem barevně sjednotí pleť, rozjasní ji a zanechá sametový vzhled bez vrásek. 

Můj názor:

Popis je jak kdyby ho na mě naroubovali =) Krycí schopnost bych řekla, že je spíše vyšší mě absolutně vyhovuje.


Balení je perfektní! Už dlouho jsem neviděla takto propracované balení! Lahvička na šroubování a vevniř špachtlička, takže jen naberu nanesu na kabuki štětec poťupám obličej a zapracuju a ruce mám čisté =). Jen tedy nevím až budu na dně, jak vydlabu makeup ze "skla", ale snad to půjde =) Nahoře šroubovací části se nachází víčko, které v sobě ukrývá zrcátko a tužší korektor na chlup stejně barevný jako make-up. Zrcátko je malinkaté, ale v případě nouze proč ne =)



Podtón je oranžový, nejlépe by se mi hodil olivověžlutý, ale ty se nedají sehnat skoro nikde =) Barva není pro úplné bledule, ale není to nic hrozného....teďka už je perfektní  opálená pouze z chození, účelně jsem se ještě neopalovala. Konzistence make-upu je malinko hutnější, ale žádná tuhá hmota. Korektor je hutnější a jako by pěnový. Make-up malinko voní (nevím, k ničemu bych to nepřirovnala, prostě voní make-upově =D), ale nic, co by jste čichali celý den.


make-up na slunci

ve stínu

korektor ve stínu, to slunko už prostě nevylezlo =D

Make-up hravě, jak lusknutím pstů, zakryje moje barvené mapy a na zbytek? Jen odklopím víčko a použiju tužší korektor. Krycí schopnost korektoru je tak střední, určitě znám více krycí, ale mě to vyhovuje, protože opravdu většinu zakryji samotným make-upem. Používám hp (korektor) pod oči, které opravdu rozjasnění a na takové ty mega nádory (rozuměj velký pupínek =D) a stroupky po vymáčknutých pupínkách. Finiš make-upu je opravdu sametový v případě nouze by se dalo vyjít bez pudru...Makeup i korektor mají opravdu velkou výdrž, asi zatím největší, co jsem kdy viděla. Vydrží se mnou opravdu celý den, nikde se nerozpíjí a nevytrácí se jen malinko zvýrazňuje šupinky.

v akci!

Cena je vyšší - 349,-, ale vezměte v potaz, že máte korektor a make-up v jednom Za korektor by jste dali kolem 150,- a za makeup 250,-. Podle mě to tak drahé není a určitě narazíte na nějakou akci jako třeba v dm, kde mají často slevy na celý sortiment a nedávno byla akce i v Rossmannu jen najít prodejny, kde dermacol mají.  Navíc na celou pleť potřebujete produkt z jedné strany špachtličky, takže ho moc nespotřebujete =)

Mám pro Vás již už klasicky i ukázku make-upu na pleti a jak si poradil s mojí pletí, tak pro slabší povahy (ale mám teď pleť asi v nejlepší kondici) doporočuju přeskočit =D Jo a omlouvám se, měla jsem zrovna umytou hlavu, tak mi snad ten ručník odpustíte ;)




Tak to by bylo bez make-upu a teď kouzlo!




omlouvám se, ale prostě mám lehce nateklou pusu potom trhání

Já tomuto make-upu uděluji 5 bodů, já prostě nemám nic, co bych mu vytkla. Značka Dermacol opět ukázala, že prostě umí! Jsou to u mě specialisté na vysoce krycí make-upy a chápou, že ne všichni máme pleť jak modelky =) Vám ho vřele doporučuju pokud máte problém sehnat vysoce krycí make-up, tak s tímto rozhodně vedle nešlápnete! navíc to balení je perfektní na cesty nemusíte tahat tubu make-upu a korektoru zvlášť! V mém šuplíku bude již tento make-up stálicí =)


Jaký make-up od Dermacol máte nejraději Vy?

10 komentářů:

  1. Už som po ňom poškuľovala v DM tak asi si ho aj kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  2. Prej kouzlo :D :D To mě dostalo. Mě moc láká :P

    OdpovědětVymazat
  3. Katarína neuděláš chybu věř mi ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Kyryks to zní jak kdyby se mi kouzlo nepovedlo =( =D

    OdpovědětVymazat
  5. Na tento make-up se v drogérce vždy dívám a zatím odolávám. Na léto si ho asi pořizovat nebudu, to make-up moc nepoužívám a mám ještě stále Dermacol Imperial, ale jak se po létě ochladí, tak ho konečně zkusím ;) snad vystihnu nějakou akci ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento make-up jsem měla velice ráda v době kdy jsem si na obličej napatlala co šlo protože dokázal zakrýt lehké nedokonalosti .no nevím jestli je to věkem ale jak stárnu používám méně kosmetiky většinou mi stačí udělat obočí a řasenka a zakrýt kruhy pod očima a tvářenku no asi začnu kosmetiku rozdávat jinak to nevidím :D

    OdpovědětVymazat
  7. Karolíno aby ho ještě měli v nabídce ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Monika pokud máš dokonalou pleť tak proč ne...my flekatý máme hold smůlu =/ =D

    OdpovědětVymazat
  9. mne tiež vyhovoval, aj keď je pravda, že som ho mala nejakú dobu dozadu, super je, že je make-up aj korektor pokope:)

    OdpovědětVymazat
  10. evie přesně tak =) výhoda na cestování ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...