pondělí 16. června 2014

Gabriella Salvete - Diamante Mascara

16.6.2014

Krásné odpoledne všem!

Omlouvám se, že jsem včera byla celý den mimo, ale rodinná oslava si mě žádala =)

Dneska pro Vás mám limitku řasenky od G, kterou ještě v drogériích zakoupíte. Poctivě jsem jí testovala cca měsíc a zde je recenze.



Jak jsem již jednou deklarovala, nebudu psát recenze na řasenky dříve než po měsíci, po předposlední zkušenosti, kdy jsem napsala recenzi na řasenku Cien, kterou jsem měla týden a týden na to byla absolutně vyschlá, což mi nepřijde moc typické.

Oficiální popis:

Diamanty už nemusí zdobit jen váš dekolt. Ozdobte jimi i vaše řasy a buďte díky vašemu neodolatelnému pohledu smyslná, přitažlivá a sebevědomá.

Nová řasenka DIAMANTE obsahuje diamantový prach, který pomáhá rozzářit váš pohled. Díky němu budou vaše řasy neobyčejně lesklé, krásné, ale hlavně posílené a zdravé. Asymetrický plastový kartáček, který se přizpůsobí každé vaší řase, řasy nejen dokonale prodlouží, ale také jim dodá neuvěřitelný objem.

Dopřejte vašim řasám bohatství a zahalte je do diamantů, které jsou ukryté v nové řasence DIAMANTE od Gabriella Salvete.

Můj názor:

Tuto řasenku jsem si koupila na mnohá doporučení, že krásně zahustí a prodlouží. No upřímně rozzářených řas jsem si opravdu nevšimla ani žádného vyživení, zase bych z toho nedělala svatý grál, jen to jen černá řasenka, jako všechny, ať v sobě prach má nebo ne. Důležitý je efekt no ne?


No a ten se dostavil jen v jedné oblasti - zahuštění. S touto řasenkou máte objem jako blázen, vykouzlí Vám řasy, které tam ani snad nemáte =D Cose týče prodloužení, tak bída to není, ale znám i řasenky, které mi udělají řasy jak u mrkací panenky, které dosahují až k obočí. S touto řasenkou je mám tak do cca půlky víčka.

bez řasenky, stíny neřešte ;) blbé světlo

bez řasenky

s řasenkou

s řasenkou
Barva je sytě černá. Řasenka se nedrolí, nikde se neobtiskává ani během dne nemizí. Taktéž řasy neslepuje a nedělá takové ty hnusné "mangaaaa" řasy ;) Odlíčení jedním tahem, žádné drhnutí oka se nekoná. Vše je super, ale chtělo by to malinko více prodloužit....


Kartáček je ohebný, trvalo mě skoro 14 dní než jsem se sním naučila a nevypíchla jsem si málem oko =D Jakmile na to přijdete, tak se stane Vaší kamarádkou. Dále je kartáček plastový a štětiny jsou na jedné straně delší. Zařadila bych ho mezi středně velké, prostě můj milovaný huňáč to není =/



Řasenka má 11ml a její cena se pohybuje okolo 169,- bez akce. Limitovaná kolekce spočívá jen v jiném obalu, jinak je naprosto totožná s klasikou. Balení je krásné - bílá tuba s "diamanty", nemám jí co vytknout, hlavně se mi líbí vybrání tuby okolo uzávěru, působí to hezky a jde vidět, že GS nechce jen tubu a šlusende.



Malinko mě řasenka štípe v očích, takže si myslím, že pro někoho s citlivýma očima to nebude taková hitparáda, ale kdo ví, třeba mám jen já divné oči =D Líbí se mi zahuštění, ale chybí mi délka. Kladně hodnotím nedrolení, neobtiskávání, nevysychání (po měsíci stále plná, nic z ní nevymizelo), neslepování atd. Jsem spokojená, ale ne maximálně, za stejné peníze znám i lepší řasenky. Takže když bych jí dostala, tak určitě neopovrhnu, ale sama bych si jí už nekoupila - uděluju 3 body.Kdo jí chcete, tak pospěšte zmizí zároveň s laky Sugar =)


Jakou řasenku máte nejraději Vy?

14 komentářů:

  1. Spolu s D'Amore je to nejlepsi rasenka vubec. Udela mi uzasny rasy.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Mi se hlavně líbí obal :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Charmedka každá jsme jiná, za mě prostě vedou jiné =)

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že ti jen zahustí.. Já mám teda tu první, ale kartáček stejný.. Mě přijde úžasná, už mi vyschla, ale používala jsem ji denně..
    To štípání očí je divné, to záleží na každém no, prostě ti v tomto nesedla..

    OdpovědětVymazat
  5. ilovemakeup a právě vždycky když jsem dala na tebe tak to byla pecka a tohle je první věc, která mě prostě neokouzlila =( ale používám jí, když mám hodně hodně výrazné líčení, tak abych ještě neřvala do světa - tady jsem čumte na mě =D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí jak si to nafotila :)
    A pěkná recenze :)
    Ta řasenka má strašně roztomilý obal :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím tuhle řasenku nemám, teď je u Rossmanna v akci, nevím no

    OdpovědětVymazat
  8. Obal je krásný, měla jsem podobný kartáček u GS řasenky myslím nějaká Diamant řada a byla super :-)

    OdpovědětVymazat
  9. CosmeticsandThings tak ILM si jí chválí, třeba ti sedna, já mám totiž od přírody celkem dost husté a dlouhé řasy, takže se mnou je to boj ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Kyrkys však to je ona! Jen teď má bílý obal =)

    OdpovědětVymazat
  11. Idem sa na ňu kuknúť zajtra, tak dúfam, že tam ešte bude :) Kika

    OdpovědětVymazat
  12. Kristen to bych se ještě nebála =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...