úterý 24. června 2014

Setkání blogerek aneb ulhaná prodavačka ze Sephory

24.6.2014 16:00

Krásné odpoledne všem!

Sice není víkend, ale dneska Vás čeká oddechové téma =) O víkendu se takhle sešly dvě blogerky....jak to bylo dál? =)



Terezku znám krátce, ale o to víc jsme si přirostly k srdci =) Obě malinko bojujeme s pletí a tento neduh má i pozitivum - poznaly jsme se a neustále si na facebooku psaly. Najednou slovo dalo slovo, najednou jsme se měly v přátelích a už jsme rozebíraly takové ty kamarádské holčičí "prkotinky", jak by řekli chlapi.

Jenže zde příběh nekončí. Osud tomu chtěl a Terezka měla lístky na jeden koncert v Brně. Jelikož dojela na celý víkend, tak jsme si pro sebe vymezily celou neděli. 

Úkol zněl jasně! Místa, které znají jen brňáci a pak nákupy =) Co neznají nebrňáci? Klajdovku! Lom ze kterého je výhled na celé Brno a to opravdu na celé, protože se nachází na okraji Brna. O tenhle pohled jsem jí nemohla ochudit...


Jak první setkání probíhalo? Z auta vyskočila naprosto krásná a usměvavá holčina (zapomněla jsem jí pochválit boty měla je luxusní, takový sháním cca 2 roky =D) a vrhla se mi kolem krku, bez ostychu, bez jakéhokoliv náznaku trémy, kterou já jsem měla cca 2 vteřiny, než mě její paže objala =D V ten moment mi to přišlo jak kdyby jsme se znaly roky, já mám malinko problém s cizími lidmi, než se rozkecám atd., ale myslím si, že odpoledne se mě už huba nezastavila a mluvila jsem jak s kámoškou, kterou znám od malička! Tušila jsem, že Terezka nedojede z prázdnou, na to jí moc dobře znám =)  Dostala jsem krásné trio stínů GOSH, které prostě v česku neseženete a doma jsem nevěřila vlastním očím, jak je tato kosmetika kvalitní. Dále jsem dostala Terezčin domácí jahody do čaje jako sladidlo, na který psala na blogu recept a takové to plnítko na parfémy, co naplníte oblíbeným parfémem a nosíte v kabelce, potom pokukuju už asi tři roky. Co si budeme vykládat tahat celé voňavky, už v tak těžké tašce, je pěkně naprd. Ze všeho mám strašnou radost a myslím, že jahůdky padnou za vlast jen tak, prostě je lidově sežeru =D To jsem celá já =D 
Ode mě samozřejmě také dostala taštičku a jen tajně doufám, že jí sedne, protože mě tato značka neuvěřitelně pomohla.








Terezka prozradila, že by chtěla do muzea Anthropos, že tam ale klidně pojede až po nákupech. Proč bychom nešly dohromady? Já v Anthroposu byla naposled někdy na základní škole a po mamutovi mi bylo smutno vždy, když jsem jela kolem, tudíž nevyfotit se u něj by byl hřích =)


Po trošce vzdělání a historie jsme vyrazily na oběd, vzala jsem Terezku do Výtopny. Restaurace, kde Vám pití vozí vláčky. Myslím si, že už je to skoro v každém městě. Po výborném obědě (nebo alespoň mém - brazilské prsíčka se špenátem a mozzarellou), byl další krok zcela jasný - Olympia Brno! 

Fotku s pořízenými produkty jsem Vám již ukazovala na facebooku, ale tady je znovu =) První návštěva byla v Rossmannu (ten na Slovensku není), Terka mi doporučila Himalya maska, byla v akci, tak proč jí nezkusit =) Ve výprodejovém stojanu jsem ukořistila jedny Catrice stíny ve zlatavé barvě, to se doma neztratí. Poté jsme zapluly do Douglasu, zde jsme snad půl hodiny obcházely Inglot stojan, ale ani jedna jsme si nic nekoupily, to hlavní totiž mělo teprve přijít. Vzala jsem si tam alespoň čistící gel a deodorant Bourjois, tady tyhle věci kupuju jak rohlíky na krámě už dobrých pár let =D Další cesta bylo Dmko, ale to není nic převratného, potřebovala jsem jen Garnier odličovač očí - bude recenze mám už druhé balení ;) 


Posledním bodem našich nákupů byla Sephora, která na Slovensku není a po tom výstupu, který jsme tam zažily, možná můžou být rádi. Sephora vyhlásila bestsellery až do 29.6, takže kdo to nepostřehl, tak o víkendu má ještě šanci. Věděla jsem, že bude v akci Benefit řasenka za 590,- (doufám, že teď nevařím z vody) a Nars tvářenky, ale zde byla tzv. v klidu, protože minule neměli odstíny, které jsem chtěla v akci. Jenže tentokrát byly!

V tento moment se začal odehrávat náš hodně nepříjemný příběh. Nemůžu říct, že by se prodavačky nezajímaly, nebo nepřišly když jsme je požádaly, ale první, co mě naštvalo bylo, když jsem se ptala zda odstín Oasis v akci a Terka měla stejnou otázku na odstín Angelika. Prodavačka okamžitě šáhla do šuplíku a, že se nám jde kouknout na kasu (upřímně na jakýkoliv odstín jsme se zeptaly, tak v akci byl), než stihla odejít, tak si všimla, že Oasis tvářenka má na sobě zelenou nálepku, tudíž v akci byl, ale nedala mi ho do ruky, ale zpět do šuplíku! Odcházela směr kasa, zjsitit cenu  Angeliky. Vrátila se, se skvělou zprávou - byla a tvářenku Terce dala do ruky, myslíte si, že mě tu Oasis vytáhla? Zavřela šuplík a odkráčela....naštvala jsem se a šuplík jsem si sama otevřela a Oasis jsem si našla, toto byl první bod, který se mě opravdu, ale opravdu nelíbil, ale ještě bych ho přešla, ale co následovalo u placení mě vyrazilo dech.

Jedna blogerka (Blani zdravím tě =) den předtím psala, že byla v Sephoře v Praze a bavily s prodavačkami o nové lince od Benefitu, která zaručuje, že se s ní nalíčí i dřevo (lepší popis mě nenapadá =D). Sephora rozesílala kupónky na odběr miniaturek, ale přišly jen někomu. Najednou se začaly objevovat negativní recenze, ve smyslu, že je to jen obyčejná linka a aplikace až zase tak lehká není. Tento rozhovor o negativech Blanka zapředla a obdržela miniaturku k testování poté, co sdělila, že je blogerka a žádný kupón bohužel neodstala. Tak jsme si řekly, že to také zkusíme, protože nás ty negativní ohlasy šokovaly. Jen podotýkám, že zaslané kupóny už mají po splatnosti a už na ně žádné miniatury neobdržíte. Proč to píší? Protože, zde se to teprve rozjede a my jsme tento fakt (skončení platnosti) nevěděly.


Přistoupily jsme ke kase a na náš dotaz jsme dostaly strhou odpověď, že žádné miniatury nemají. Jenže já na ní poznala, že lže, znáte to takový to - najednou uhne pohledem, zčervená a lápá po dechu, než odpoví - prostě to poznáte, nebo aspoň ona byla průhledná jak sklo. Řekla jsem jí, že je to zajímavý, že nemají, když na to byly kupóny..... v ten moment je měla najednou na skladě!!!! Můžete mi vysvětlit, jak si může mi dovolit lhát? Jenže to není konec...Nechtěla nám je bez (neplatného) kupónu vydat, že je mají prosím pěkně napočítané, pro zákaznice s (neplatným) kupónem. Druhá lež, kterou jsem zjistila až doma! Přiznávám se, poprvé jsem zneužila toho, že jsem blogerka a střelila jsem jí to... na malý moment zaváhala a pak zase začala tvrdit, že je nemůže vydat. Já teda nevím, mě někdo říct, že je blogerka a chce o "drahém" (linky za 750,- nebo kolik budou stát) produktu napsat recenzi, když se prvotní dojmy rozcházejí, tak se mi stáhne zadek a miniaturu vydám, ještě když bezostyšně lžu!. Ani jí nezlomilo, když jsem řekla, že blogerka v Praze miniturku k recenzi dostala. Tak jsem odcházela naštvaná v domění, že mi 1x lhala! Zjistit, že lhala 2x a ještě byla drzá na Terku, když se ptala po jiném vzorečku než krém na obličej pro 50+, a vědět, že lidé předtím dostávali k nákupu i jiné vzorky mě donutilo toto všechno sepsat a odeslat vedení Sephora. Milá prodavačka byla na kase přihlášená jako Sandra K. Zda to byla ona a nebo se jiná kolegyně neodhlásila z kasy mě absolutně nezajímá! Toto chování a především dvojnásobné lhaní zákazníkovi a doufaní, že se to nerozkřikne (když jsem blogerka, tak se to asi nerozkřikne mno) se mě opravdu dotklo. Usuzuji z toho, že všechny zbylé miniatury si slečny nasyslily domů a já být tedy vedením, tak by se mi to opravdu nelíbilo. V parfumériích se prodavačky chovají čím dál hůř a jejich přístup, vydávat vzorky 50+, aby ony si mohly odnést domů krémy pro jejich věkové hranice, mi přijde jako největší drzost a neúcta ke kosmetickým značkám. Opravdu mají pocit, že benefit či jiné luxusní značky posílají vzorečky pro prodavačky? Pak se může vedení divit, proč do parfumérií chodí mnohem méně lidí než třeba do drogérií ;) Nechaly jsme tam cca 2 tisíce, to asi milé Sandře přijde jako malá částka, za trochu slušného chování.

Každopádně jsem si koupila dvě tvářenky ve vysněném odstínu New Order a druhá Oasis. Kdysi jsem se ještě rozhodovala nad odstínem Sin, ale Oasis mi prostě přirostl více ke srdci =) Jsem šťastná, že po cca půl roce si tuhle věc můžu z wishlistu odškrtnout rovnou dvěma faječkama. Nebojte recenze bude hodně brzy, protože jsem z nich unesená =)

Vyčerpané jsme odpadly na kafíčko a v mém případě ovocném koktejlu v Tripoli. Oddechly jsme si a chtěly jsme dojít okruh Olympia zpět k autu (olympie je do jednoho velkého čtverce). 


Procházela jsem kolem Manufaktury a já na ní mám takovou úchylku, že si musím zacpávat nos, abych tam nenechala celou výplatu =D Jenže jsme jí minuly a mě najednou něco osvítilo a na patě jsem se otočila a tryskem jsem se vrátila....já zapoměla na naší spolupráci...jsem hrozná, že? =) Přála jsem si od PR oddělení růžový peeling a můžu Vám říct, že jen kvůli vůni by jste pro něj zabíjely. Jako další jsem k testování obdržela masážní gel s meduňkou (a furt jsem Terce říkala, jak mám mojito =D, blbec =D), takže se těšte na další dávku úžasných voňavých věcí od této úžasné značky =) Tímto PR ještě jednou děkuji za poskytnutí produktů!

Pak už jsme bohužel došly k autu a upřímně jsme to loučení natahovaly obě dvě, co to šlo =D Fuuurt jsme něco probíraly a pořád si něco ukazovaly, jen aby jsme nemusely od sebe. Bohužel, došlo na loučení a upřímně 5 minut po odjezdu od Olympie mi už chyběla. Terka je milá, usměvavá, hodná a .... prostě je skvělá! To se slovy nedá vyjádřit. Bylo by tady mnoho přídavných jmen (hláška z filmu Vášeň a cit)! No myslím si, že v létě je jasné kam pojedeme a pro změnu budu já vykupovat jejich Gosh kosmetiku =) Už teď se na ní těším!!!

Kdo chce vidět článek od Terezky, tak zde je již od včerejší noci vydaný =) Najdete tam i dárečky ode mě!

Co jste si koupily na bestsellerech Vy? Pozorujete čím dál drzejší a nepříjemnější prodavačky v parfumériích, jako já?

35 komentářů:

  1. Ahoj Tess, také zdravím :-) A zdravím také Terku, sice se neznáme, ale to přeci nevadí :-) No, prodavačky jsou různé. Mě tu miniaturu také nechtěly dlouho dát, ale protože se u toho "nachomýtla" manažerka a té jsem se zmínila o rozporech a o tom, že bych ráda vyzkoušela a udělala recenzi, tak jsem myslela, že dá. A pořád nic. Až když jsem jí požádala, zda by neměli aspoň tester, že bych na to jukla zblízka, protože na obrázku nebylo vidět moc detailů a že bych to aspoň zkusila na ruku, tak pak najednou přišla s miniaturou pro mě a ještě jedno balení otevřela a udělala z toho tester. Očividně mě nakonec chtěla všemožně přesvědčit, že je to dobrý produkt. To si ale ráda zjistím sama, zda to za něco stojí nebo ne.

    Jinak je to opravdu hamba, když se prodavačka takto chová. Já před mnoha lety měla nemilou zkušenost, když jsem si chtěla v jednom butiku koupit kalhoty. Ano, nejsem štíhlá, ale tehdy jsem měla o nějaké to kilčo ještě méně než teď po dvou dětech. A když jsem paní prodavačce řekla, že bych chtěla na sebe kalhoty, tak si mě změřila pohrdavým pohledem a sdělila mi: Na vás nic nemáme. Normálně bych jí na to něco řekla, ale byla jsem v takovém šoku, že jsem jen mlčky odešla a až v autě jsem se začala rozčilovat. Takže Tess, mě fakt nic už neudivuje :-)

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  2. Blani, tak toto je také humus...bych se po šoku asi vrátila a něco jí od plic řekla =(

    OdpovědětVymazat
  3. Tak pokud to byla opravdu Sandra, tak ta je skvělá, s tou mám jen nejlepší zkušenosti..
    Naštvalo by mě to, že ti nevytáhli ten odstín který jsi chtěla a dali ho jen Tereze, takové přehlížení by mě také naštvalo.. S tou miniaturkou je to těžké, nemusela lhát, třeba jen neměla přehled, měla v tom zmatek, což si myslím, se velice lehce může stát, nemají tam toho málo na starosti.. Mě už tolikrát nedali něco, co se k nákupu mělo dát, protože to už prostě nebylo.. Tereza jak se hezky k tobě vyfešákovala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mna to dost sklamalo.... Ja sa do Sephory tesim ako mala, lebo u nas nie je a potom sa mi toto stane.... Na vzorku sa mozem vykaslat, ale to aka drza bola, to sa mi nepacilo.... Baby nabuduce si mozeme spravit velky zraz blogeriek v Brne :) co vy na to?

      Vymazat
  4. ILM nevím zda to byla ona, prostě taková drobunká černovláska aji vypadala na první pohled mile a příjemně a měla černé nebo hnědé vlasy stažené dozadu do culíku.... kdyby na to zapoměla (že skončila platnost), tak proč by hned na poprvé lhala? Prostě se mi to její chování nelíbilo a ještě jak Terce odsekla na jiný vzoreček krému... to stím přehlížením bych ještě snesla, ale to její chování u kasy už ne =/ nejde mi vzorek, ať se sním doma třeba víš co, ale o to, že mi jako zákazníkovi lhala...Terezka byla skvěle vyladěná a sladěná =)

    OdpovědětVymazat
  5. Terezko já jsem pro, ale vystačím si i jen stebou =P

    OdpovědětVymazat
  6. njn jak už jsem psala na FB, v Sephoře si některé prodavačky myslí, že jsou "něco víc" a dávají to hodně najevo :( proto raději nakupuji v drogerce a nebo přes internet :D a musím vás holky pochválit, moc vám to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Alice jééé moc děkujeme =) taky mám raději dmko a jim podobné, vždycky ikdyž jsem měla nějaké námitky, tak byl ochotné a milé a vybrusily z "problému" s úsměvem a já už ani pak nevěděla, proč jsem naštvaná =D jenže v drogérce nekoupíš nars a podobné luxusní značky =( je to děsné...

    OdpovědětVymazat
  8. Uff, co to je za přístup? Já jsem blogerka, tak si ze mě sedněte na prdel? Chápu, že se prodavačky v Sephoře občas chovají jako telata, ale teda kdybys na mě začala zkoušet něco o tom, že jsi blogerka, tak se ti leda tak vysměju... Trošku skromnosti, holka.

    OdpovědětVymazat
  9. Marcela nejde mi o sedání na zadek, ale o to, že máme možnost to veřejně ventilovat a já být lživá prodavačka, tak bych se asi bála, že se to rozkřikne a možná přijdu o práci, to je celý ;) Podle mě tam vidíš něco, co tam není...

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ty tady nemáš reakce nebo jako odpovědi na komentáře?? Píšu znovu, páč jsem chtěla napsat ještě něco..
    Tak to je mi líto no, právě se mi nechce věřit, že by to byla S., je to blbé, když prodavačka "nemá náladu"...
    A teda musím trošku souhlasit s MARCELA Š., si myslím, že je prodavačkám tam úplně jedno, zda jsi blogerka nebo neblogerka:) Já se přiznám, že jsem taky chtěla zkusit, protože jak píšeš, holky o tom vzorku psaly negativně.. Takže když jsem byla na nákupu v Sephora v Praze, tak jsem tak tiše v duchu doufala, že mi ho tam třeba k nákupu přihodí... A nic:-D

    OdpovědětVymazat
  12. Souhlasím s Marcelou, z Tvého přístupu čiší až příliš arogance a pramálo skromnosti. Dneska má blog každý druhý, nevidím důvod, proč by se k blogerkám měly prodavačky chovat nějak extra, na internetu dnes může ventilovat kdokoliv cokoliv. Moudro "náš zákazník, náš pán" by mělo samozřejmě platit v každém případě. Naopak tedy nechápu, proč ses se svou tvářenkou nepřipomněla a hned drze lezla do šuplíku. Prodavačka na Tebe mohla třeba jen zapomenout a stačilo se ozvat. Také mohla mít příkaz od zaměstnavatele, že linky dává opravdu jen proti (byť neplatnému) kuponu. Vážně pochybuju, že Ti je nedala jen proto, aby si pak mohla desítky vzorků odnést domů. Opravdu mi nepřijde, že by prodavačka udělala něco hrozného, zato nad tónem Tvého článku jsem se musela pozastavit. Možná bys měla slézt z obláčku, že blogerky jsou něco víc - minimálně bys to tedy neměla přetřásat před svými čtenáři, když už to potřebuješ vytahovat před obchodníky, abys dostala něco zadarmo.

    OdpovědětVymazat
  13. Tereza Hlásenská další co to nepochopila, ale nevadí...když si prosím pěkně tak znalá, tak jak můžeš tvrdit, že jsou prodavačky v parfumériích vlastně "super" a my všichni jsme si to vymyslely? To si vážně myslíš, že všechny blogerky a potažmo třeba jejich čtenáři si vymýšlí o nevhodném chování prodavaček? Nebo o tom, že si syslí domů kvanta vzorků? Přečti si reakci na tento článek na facebooku a možná tobě to otevře oči a slezeš z toho mráčku .Jinak to nejdříve pochop než mě začneš kritizovat ;) Jo a prosím tě, proč bych se měla připomínat? To jsem za ní měla valit tryskem? Protože přesně tak od nás zmizla. A linky očividně vydávat můžout když je daly Blance Chtělo by to myslet, než se do někoho pustíš....

    OdpovědětVymazat
  14. ILM mě by zajímalo, co by následovalo, kdyby sis to nepřála jen tiše a řekla jim to =) Zda by na tebe byly taky takhle ulhané a ještě drzé.....kdyby byla jen nepříjemná...ok... každý máme blbý dny, ikdyž do práce to tahat nemá, ale opravdu se mi nelíbí, když mi někdo lže a ještě takto sprostě...kdyby hned řekla, že má, ale byly na to kupóny a musí to vrátit zpět na centrálu, tak jí na to neřeknu půl slova a samozřejmě po ní nic požadavat nebudu...není o to o žádným sedání na zadek...

    OdpovědětVymazat
  15. Zkopíruj mi prosím, kde jsem napsala, že jsou prodavačky super a všichni si to vymysleli.

    Já reaguji na Tvou konkrétní situaci, kde mi nepřijde, že by se prodavačka chovala donebevolajíc nehorázně (jako je tomu např. v případě Blanky P. v prvním komentáři, kde se prodavačka chovala dost nevhodně) a zasloužila si článek s tímhle tónem a naopak mi Tvá vyjádření typu: "mě někdo říct, že je blogerka a chce o "drahém" (linky za 750,- nebo kolik budou stát) produktu napsat recenzi, když se prvotní dojmy rozcházejí, tak se mi stáhne zadek a miniaturu vydám, ještě když bezostyšně lžu!" nebo "Opravdu mají pocit, že benefit či jiné luxusní značky posílají vzorečky pro prodavačky?" přijdou nezdravě arogantní.

    To že je dali Blance přeci neznamená, že máš právo je taky dostat. A třeba si to jen neřekla dost slušně ;-)

    A proč by ses měla připomenout? Protože je to naprosto normální postup, když na Tebe někdo zapomene. I prodavačka je člověk a může na něco zapomenout. Co by asi měla z toho, že Tě schválně bude ignorovat?

    Je lehčí kritizovat druhé, než se zamyslet nad tím, jestli jsme něco nemohli udělat lépe my.

    Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tereza očividně nechodíš do Sephory, protože ani nevíš jak zmíněný šuplík vypadá a myslíš si, že jsem se hrabala v nějakém šuplíku od skříně... ;) to mě jen přesvědčuje o tom, že nevíš jak se chovají prodavačky v parfumériích...když ti přijdu nezdravě arogantní, tak proč mě čteš? Nikdo tě nenutí... pokud ti nepřijde do nebevolající aby Terce odsekla, že žádný jiný blbý vzoreček nemá a půl hodiny předtím tam nakoupil její přítel sestře dárky k narozeninám a jiný vzorek dostal...tak si to mysli dál...pro mě je to do nebe volající a lhát mi teda nikdo nebude...To je jak říct vedoucí v práci "nemám ten projekt hotový" ona ti řekne, že se rozloučíte a ty na to "řekneš vlastně ho mám, ale nemůžu Vám ho dát"???? Vyrazí tě na fleku...To je úplně stejný! Prostě kdyby nelhala nechám to být, ale já asi nejsem typ člověka, co by se sebou nechal zametat pokud ty ano, tak si to užij a měj sladký život plný lživých prodavaček, protože podle tebe je to v pořádku ;) ...

    OdpovědětVymazat
  17. Právěže nečtu, dnes jsem přišla poprvé a dnes ráda odcházím :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Nezlob se na mě, ale kde se to v tobě proboha bere? Po usmrkaných pěti měsících blogování o sobě tvrdit, že jsi velká blogerka a že má prodavačka smrsknout zadek a nasolit ti linky, na který ani nemáš nárok? Tak to pardon teda, trochu pokory by to chtělo, nemyslíš? To si nedovolím ani já, ani moje kamarádky blogerky, které blogují několik let a mají víc jak desetkrát víc čtenářů než ty; v životě jsem od nikoho nic takovýho neslyšela a jsem zhnusena. To, že to některým takhle prochází u malých značek a eshopů ještě neznamená, že blogerka je něco víc, než ostatní zákaznice, které mimochodem můžou přitáhnout daleko víc dalších klientek.

    OdpovědětVymazat
  19. Sabina oh pardón já zapomněla, že kvalita blogu a jeho obsahu se měří tím kolik má kdo sledovaných a jak dlouho píše ;) je pro tvojí informaci Blanka bloguje ještě kratší dobu.... takže tu taky pošleš do jistých končín protože je usmrkaná začínající blogerka a dostala něco na co nemá nárok? Jediný kdo se mi tady teď hnusí svým chováním seš leda tak teď ty, ani se nedivím, že bloger toto označil jako spam ;) Měj se hezky!

    a po desátý!: NEJDE MI O NĚJAKÉ BLBÉ LINKY, ALE O TO, ŽE MI LHALA A ROVNOU 2X A TU PRVNÍ LEŽ NA SEBE VLASTNĚ PROZRADILA! PAK BYLA DRZÁ NA TERKU KVŮLI JEDNOMU BLBÉMU VZOREČKU....UŽ TO NĚKDO POCHOPÍ, ŽE JE TO O PŘÍSTUPU PRODAVAČKY K ZÁKAZNÍKOVI?!

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem v Sepohoře nebyla mnohokrát. Když už tam dostanu, tak si to tam chci projít, ale hnedka mám za zadkem prodavačku, další mě sledují, jako kdybych chtěla něco ukrást... Zastavím se u stojanu a hned se ke mě prodavačka přiotočí, že co chci vyndat... Já se v každém obchodě potřebuji rozhlédnout, kor když pořádně nevím, co chci :-D Takže bohužel pokaždé ze Sephory po pár minutách utíkám :/

    OdpovědětVymazat
  21. Karolínko tak já tuhle nadměrnou péči v Sephoře zažila nebudu tvrdit, že ne...a jsem jako ty, chci se kouknout atd. ale jakmile se už rovnou slušně na něco ptám, tak čekám, že mi prodavačka produkt předá do ruky... tohle bych ještě přešla...každý jsem jen člověk, ale lhaní se mě opravdu dotklo. Takhle na mě kdysi nalétávali jak supi v douglasu, ale poslední dobou se asi něco změnilo, ale tam jsem nikdy neměla problém oproti většině, vždycky byly vstřícné, milé a ochotné a když jsem řekla, že poradit nechci vzdálily se, ale tak aby mě viděly, když jsem je pak třeba očima hledala, douglas mám prostě nejradši =)

    OdpovědětVymazat
  22. Tess: nevím co by následovalo no, to fakt nevím, ale prostě bych si o to takhle neřekla, bylo by mě to blbé, ale jako to je samozřejmě tvá věc, jako chápu, že sis o to řekla, proč ne, když to dávali, ale jako myslím, že pro ně prostě nemá váhu, říct, že jsi blogerka..

    OdpovědětVymazat
  23. ILM mě doma učily, že se mám ptát tak jsem se slušně a hezky zeptala, ale nemám na čele napsaný "lži mi" tak jsem jí to dala poznat, že lhát mi nebude to je celý...v Brně ani vzorky nejsou ani linky neprodávají, takže jsem je nemohla zkusit ani v testeru víš...v Praze už je prodávají...

    OdpovědětVymazat
  24. :)) Tak mě doma také učili, že líná huba, holé neštěstí. Ale jelikož jsem věděla, že ty linky posílali vyloženě nějakým vybraným zákazníkům, ne všem, tak jsem si o ně prostě neřekla, jelikož mě nikdo nic neposlal. Žádný lísteček, že mohu dostat tento vzorek.. Navíc jsem ani nenakupovala produkty od značky Benefit, takže mi to přišlo takové blbé, vyžadovat při nákupu Too Faced vzorek od Benefitu.. Ale tak myslím, že bez toho vzorečku přežiju:-D

    OdpovědětVymazat
  25. To je tedy kauza. Já jsem zrovna s touhle slečnou ze Sephory moc spokojená. Hele nemůžeš vědět, jestli měli vzorky nebo ne, dokud by jsi neprošacovala sklad.
    Pokud je dávali na kupony, tak je třeba prostě vydali. Zásoby nejsou nekonečné a Brno není Praha. Nevím jak posílají kupony, ale přijde mi, že chodí těm, kdo v Sephoře hodně nakupuje. Musíš víc nakupovat a dojdou ti i kupony.
    A to, že si píšeš blog, neznamená, že máš nějakou přednost před ostatními. Nikdo z našich blogů na zadek nepadne :DD
    Tak počkej co na linky řekne Blanka nebo je pak vyzkoušej až tady bude tester.

    OdpovědětVymazat
  26. holky naposled =) mě už ve finále o ty linky ani nešlo ;) já se slušně zeptala ona mě bezostyšně (to slovo začnu nenávidět =D) lhala a to mě naštvalo, tak jsem jí řekla, že je to zajímavé, že je nemají když jsou na to kupóny a najednou je měla na skladě....tohle se mi nelíbilo a pak přijet domů a od Sabči zjistit, že kupóny vlastně už dávno neplatí a zjistit, že mě lhala 2x mě naštvalo a proto jsem si na ní u Sephory stěžovala, protože tvrdila, že je má, ale nemůže je vydat bez kupónu, komu? Těm kupónům, které už neplatily? Takže, co se všemi miniaturami dělaly? Nenapadá mě nic jiného než si je odtáhly domů, což je běžná praxe, ale mě se nelíbí, že je na Terku drzá a mě ještě lže přímo do očí a když jí poprvé odhalím, tak mě lže znovu a tam už jí to vyšlo, protože jsem netušila, že kupóny neplatí...takže sumasumárum NEJDE MI O TU MINIATURU, ale O TO, ŽE LHALA já to bez miniatury opravduz přežiji ;) Konec pohádky zvonec =D

    OdpovědětVymazat
  27. Jů, to musel být super den! :) Dárečky cos dostala i koupené věcičky vypadají super a je dobře, že ses kvůli té prodavačce i ozvala. Nesnáším, když se někdo k zákazníkům ve své práci chová takhle..

    OdpovědětVymazat
  28. Nicca ozvala a Sephora mi už aji na to odpověděla, ale byly to takové ty kecy oklikou aby z toho vybruslili a když jsem se jich napřímo zeptala, co udělají s milou Sandrou K. tak už neodepsali....klasický postup něco odpovědět, ale ne k věci... k tomu, že lhala nenapsali půl slova...
    Den to byl krásný, aspoň mi ho nedokázala zkazit =)

    OdpovědětVymazat
  29. No jestli si jim psala tak zmateně jako tenhle článek, tak se nedivím, že nevěděli co odepsat. A chudák Sandra, potkat takovou slépku nafoukanou...

    OdpovědětVymazat
  30. Dejtnička teď si potopila jen díky své hloupostí a nemožností se umět vyjadřovat slušně ;)

    Velice ráda bych si přečetla tvé spisovatelské dílo, když si tak zkušená. Jediný, kdo je tady za slepici si leda ty ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Myslím, že víc slušně už ti to Dejnička napsat ani nemohla. A o spisovatelských dílech tady přece řeč nejde - dát dohromady slušný oficiální dopis/e-mail, který má hlavu a patu, by měl být schopen každý člověk, který vystudoval vysokou školu ;-)
    Přeju hezkou neděli!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  32. Dvě Verunky ahaaaa takže někdo, kdo má VŠ je chytřejší než ten s učňákem ;) A ne nemlubím o sobě já VŠ dělám...vysoce "inteligentní" názor...možná až dospěješ, tak pochopíš, že inteligence není o VŠ ;)
    Jinak jsem velice ráda, že máte moje přihlašovací údaje na fb a četly jste přesně moje slova, které jsem napsala v sephoře, fakt jste mně pobavily ;)
    Bože můj =D

    OdpovědětVymazat
  33. Já moc nepochopila, proč by ti měla prodavačka něco vydat, když nemáš platný kupon? Ta platnost tam přece není pro srandu králíkům. A jestli si je prodavačky jakožto zbytky rozdělí, tak prosím, aspoň mají ozkoušené, co zákazníkům nabízejí. Nebo jestli je v Sephoře spálí nebo dají na charitu - nám může být docela jedno, to je věc firmy.
    Pak už vůbec nechápu, co na pravidlech vydávání miniatur mění fakt, že je někdo blogerka, byť jakéhokoliv formátu. (Předpokládám, že ona Blanka měla prostě štěstí na dobře naladěný personál, zároveň přebytek miniatur, zrovna tam něco nakupovala a zapředla nezávazný rozhovor, jehož cílem určitě nebylo vytřískat z nich něco zadarmo....dohromady nic, co by determinovalo každého, kdo si o to řekne, k výdeji věci zadarmo).
    A že prodavačka řekla, že miniatury nejsou - tak to je docela dobrá odpověď, poměrně logická, když kupony skončily (a jestli zbylo na skladě je šumák, na výdej už prostě nejsou). Aspoň to většinu odradí od nějakého doprošování a diskuzí (nebo aspoň mě by odradilo, nejsou, tak nejsou). Kdo kuponek měl, tak ho měl z nějakého důvodu a prostě není důvod nějak plýtvat, to by ty firmy přišly brzo na buben :-)
    Jinak co se hesla "náš zákazník - náš pán" týká, tak popravdě si ani jako platící zákazník nepřijdu nijak výjimečně. Bugr nikde dělat nebudu a pokud se mi nelíbí přístup, zcela jednoduše příště nakoupím jinde, případně se podělím o své dojmy. Jako správný zákazník hlasuju nohama a jdu jinam.

    OdpovědětVymazat
  34. Cosmetics Jam
    Tak za prvé, sephora se mi vyjádřila slovy, že v žádně - ABSOLUTNĚ žádném případě si prodavačky nic domů neberou - kec jako prase, že ano ;)
    Za druhé měla jsem možnost si zkusit personál v Praze sama a upřímně, tady by ani jedna ta husa nezůstala, protože se neumí chovat, tak všechny milé a příjemné, takže by si nedovolily takhle bezostyšně lhát.
    Za třetí ona řekla, že miniatury nejsou a když jsem jí střelila, že na to sou kupóny, tak najednou je měla - je to všechno v článku ;)
    A za čtvrté jak píšeš, já se o své dojmy podělila, ale nějaká Sandra mi do obličeje lhát opravdu nebude ;)
    a ano už v Brněnské Sephoře nenakoupím, protože ty jejich otrávené ksichty mi za to opravdu nestojí....

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...