sobota 2. srpna 2014

Když mám tvořivou....

2.8.2014 16:00

Krásnou sobou přeji!

Já právě teď stojím pod pódiem a slintám a ječím, protože zrovna začali hrát Kryštof! Bude dlouhá noc!!!! =) Kdo miluje Kryštofy jako já? =)

Dneska to bude na úplně jiné brdo...měla jsem ve čtvrtek tvořivou a ještě Vám chci ukázat pár věciček, které mě prostě zaujaly =)



Už hodně dlouhou dobu přemýším nad tím, že si udělám vizitky na votočvohoz, kde neustále obchoduju a když jsem byla v tom, tak jsem si řekla, proč sakra nemít i vizitku na blog a vlastně tak nalákat votočářky k návštěvě mého blogu a Vám poslat kus sebe=)


Myslím si, že na tvorbu a tisk od profesionálů mám prostě ještě čas....Nepotřebuju ultra nádherné vizitky...takže jsem si stáhla jakýsi program na tvorbu vizitek, který byl jen demo, takže jsem pak jen udělala screen otevřela v picasse nastavila si tisk vizitek a bylo =) Vždycky se to dá nějak obejít no ne? =D

Program obsahuje prý až 700 šablon, upřímně kromě tohoto štětce se mi tam nic nelíbilo a ani jsem to moc nezkoumala....štětec byl původně červený...pár změn a je fialový...picnout tam texty a je to =)


Jasně, ale to bych to nesměla poslat Lence (zdravím tě =D)....Zjistila jsem, že jste se do mýho blogovýho králíčka (logo) nějak zamilovaly...první, co mi řekla, že tam není králík =D Hezký já už jich měla, ale 30 natisklých =D Tak bez králíka budou putovat votočářkám a s králíčkem budou putovat Vám =) Jsem nečekala, že se králíček až tak uchytí a budete ho brát jako můj "podpis" pod blogem =) jeho vytvoření byl jen takový hokus pokus a pak jsem se už nedostala k vytvoření jiného a teď už nemůžu, protože jste se do něj zamilovaly =D A to jsem si chtěla logo objednat od grafika =D


na růžovém papíru

Pak ještě vizitky na votoč vohoz výměna/nákup a bylo...



Já jsem už kdysi věděla, proč si tak vehementně schovávám krabičku Sleek od paletek, ve kterých Blanka posílá zboží ;) Je na vizitky, jak šitá na míru =)


Pár úprav (neumím stříhat rovně, tak to omluvte =D) a krabička na míru je na světě =) Jak se Vám líbí????


V lidlu jsem ukořistila tenhle nádherný bloček i s propiskou za nějakých 30,-??? No není rozkošný? Nejen na psaní vzkazů, ale i dopisů...Jedné z Vás na dopis už posloužil =)




A jako poslední tyto podkladové papíry....trpím nedostatkem podkladů na fotky....myslím, že bílá záclona (jooo je to záclona, kdyby jste to nepoznaly =D), kalendáře, kytky a šutry už Vás musí nudit...Pak jsem objevila tohle...No není to božské???? Tak na chvíli mám zase klid =D 

+ všechny podklady v tomto článku a mnoho dalších papírů =)

Jako poslední, už včera jsem Vám psala o novém tumbleru ze Starbucks....ukázala jsem Vám tam jen jednu verzi papíru (tu originální) a zde je zbytek, které jsem si stáhla vytiskla, nastříhala....aktuálně u mě vyhrává drink me!





Co naposledy kreativního jste dělaly Vy? =)

18 komentářů:

  1. Bože, ty jsi šikulka. Mě se tedy strašně krom vizitek líbí jak jsi z hnusné krabičky od Sleeku udělala krásnou krabičku do které bych se nebála zabalit i dárek. Máš můj obdiv.

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  2. Zas tak dokonalý to není napatlala jsem tam jedno lepidlo, to nelepilo, tak druhý a pak jsem zjistila, že jsem ty papíry blbě překyla, tak to je celý takový ulepený...nahoře je to křivě střižený...no žádný sláva, ale děkuji =)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná práce! :) Obdivuji, na tohle já nejsem ani šikovná a bohužel ani nápaditá. Králíček je k tomu všemu naprosto pochopitelný, jednoduché epesní logo jak se patří. :) Hned bych si srkla z Ladovského hrnďálu, to je tak útulný a domácký motiv, achach. Předpokládám, že Kryštofáci se předvedli v tom nejlepším, jak jinak a že sis akci pořádně užila. Podělíš se o podrobnosti z průběhu? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vizitky jsou fakt dobrej plán! Vypadají vymakaně! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vizitky jsou krásné, jsi strašně šikovná :))!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju Kryšofy :-D užij si to , minulý týden byl Kryštof kemp u nás v Lokti, byla to nádhera :-)
    Vizitky vypadají krásně a ten tumbler závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ivana kryštof? nejleší koncert všech dob! pokud chcete ukázku, jak to na jejich koncertech vypadá tak klidně udělám článek, ale rovnou říkám, že já nefotím a nenatáčím už mě to za ty roky omrzelo a raději si skáču, zpívám a ječím =D Takže jedině s videama a fotkama z internetu a od Kryšťofáků, pokud to neva =)
    Jinak děkuju za pochvalu, ale chtěla jsem si udělat nové logo, ale asi to nemá smysl, co ? =D

    OdpovědětVymazat
  8. Yellow díky moc!
    Neli, ale nejsuuuu =) ale díky!
    Veronika a byla si? jinak díky moc! Hrnek zbožňuju čím dál víc! =)

    OdpovědětVymazat
  9. Už dlhšie uvažujem, že si vyrobím vizitky pre blog, len stále sa k tomu neviem nejako dostať. Ono človek asi potrebuje aj nejakú tú kreatívnu náladu a tá ma v poslednom čase opúšťa.. :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Zuzka netlač na pilu jeden den to přijde jak ke mě a budeš je mít jedna dvě ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké vizitky, nejlepší se zajíčkem :-)

    OdpovědětVymazat
  12. ervulenka a Kyrkys díky moic kočky ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to je paráda, že se koncert vydařil, sledovala jsem příspěvky přímo na FB Kryštofů a vypadalo to fakt monstrózně. Chápu, že na akcích nepoužíváš techniku a radši žiješ okamžikem, já to mám stejně. Určitě by se mi koncertní článek líbil v jakékoli podobě, pokud se Ti do něj bude chtít. :)
    Do nového loga bych asi nešla, ale samozřejmě záleží na Tobě. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tie vizitky su super napad :) a zajacika musis nechat!!!! Jednoznacne!

    OdpovědětVymazat
  15. no tak jste rozhodly....logo nebude =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...