čtvrtek 21. srpna 2014

Když prostě chcete maximum....

21.8.2014 16:00

Krásný den všem!

Možná se podivujete nad nadpisem, ale nelekejte se =) Je to jen další recenze na skvělý produkt! A kdo, že je ten šťastlivec ze řad Bourjois?


Dneska se pobavíme o řasence Mascara Volume Glamour Max. Zakoupila jsem jí v Rossmanu v akci přímo od Bourjois. Všechny řasenky za 199,- (ty nové ne, to bych vykoupila hned =D). Nijak jsem si stojan neprohlížela, protože moje mládí znamenalo jediné: řasenka = Max od Bourjois. Zbožňovala jsem jí, jak žádnou jinou. Zjistila jsem, že se stále prodává, jen má trošku jiný obal


Takže ta moje je takový lehký uprgrade. Vykouzlím sní to stejné jako se starou MAXkou



Má velký huňatý kartáček, které já miluju. I když je velký, tak se řasenka nikde neobtiskává a skvěle se sní maluje. Balení je podobnému tomu strému....pro mě je strašně krásné a spolu s růžovým textem je prostě omračující.


Nedávno jsem měla strašný problém, udělal se mi asi nějaký zánět v oku a nemohla jsem se ani dotknout řas...v té době používala právě novou MAXku, tak jsem jí to chtě nechtě přisuzovala a na dobrý měsíc jí odsunula do zadní části stolu. 


Po odeznění zánětu (který jsem nakonec měl v obou očích) jsem 3 týdny na to opět vytáhla MAXku s tím, že to zkusím zda za to mohla... a díky bohu nemohla!

bez řasenky jako už mnohokrát
 
Proč díky bohu? Protože je prostě famózní, vykouzlí naprosto nádherné řasy, které se podobají vzhledem umělým, udělá neskutečný objem. Prodloužeí se také koná a to ve větší míře než u jiných objemových řasenek.

 
Černočerný efekt je celodenní, nerozmazává se ani se nevytrácí. Je skvělou třešničkou na závěr líčení. 


Uděluji 5 bodů a říkám Vám, že tuhle řasenku prostě ve svém arzenálu prostě musíte mít! Pokud jste do teď nadávaly, že Vaše peněženka po mých recenzích pláče, tak po tomhle zapláčete i Vy =D Uděluji 5 hvězdiček a řadím ji mezi špičku! Má čestné místo vedle Astor Seduction Codes a Benefit They're real! Za tu cenu je nepřekonatelná!

Jaké "best" řasenky máte Vy? 

6 komentářů:

  1. Sakra :( :D Na řasenky od Bourjois si brousím zuby už delší dobu, až vyplácám zásoby. Každopádně mi teď přišel domů kupon od Fann na pudr Healthy balance, tak ho upřednostním :)

    OdpovědětVymazat
  2. (︺︹︺) no vypadá lákavě,ale prostě nemůžu ted nic kupovat ,trápíš mě :(

    OdpovědětVymazat
  3. Luci promiň =) a proč by si nemohla? =)

    OdpovědětVymazat
  4. Nááádhera! :) Já si teď užívám Party Manii od Dermacolu, ale příště bych šla do téhle!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...