čtvrtek 28. srpna 2014

Liebster blog award----> třetí nominace

28.8.2014 16:00

Krásné odpoledne,

možná na to koukáte jako já včera, ale je to tak. Byla jsem znovu nominovaná na tento tag =D
Nejdříve jsem Sue chtěla napsat, že už ho dělat nebudu, ale mně se tam tak zalíbilo pár otázek, že jsem se rozhodla ho znovu zpracovat. Kdo nemá chuť číst, tak zítra bude recenze, ale přijdete o hodně mých pohledů na blogsféru ;)

zdroj


Jelikož už to dělám po třetí, tak vlastně splním jen jednu podmínku. Děkuji Sue za (vyšperkované) otázky a tím to končí =D Žádných 11 faktů o mně (zde jsou předešlé), žádné nominace tudíž žádné otázky. Berte to prostě jako klasický tag, který nemá pokračování!

Jo a mezi námi, už mně prosím nenominujte, už bych tady opravdu každého uspala =D

Tohle video sem padne jak hrnec, víte na co =D

Otázky od Sue:

- Vie vaše okolie o vašom blogu?

Nevím, co je mé okolí, ale ví to můj přítel, táta, kamarádka a jedna kolegyně z práce. Nemám potřebu to nějak moc rozkřikovat. Náš táta pro to stejně nemá moc pochopení a rozhodně mně nečte =D

- Čo na vaše blogovanie hovoria vaši parneri?

Můj přítel si to jen chválí, že jsem si díky tomu našla koníček a hlavně, že ho pořád nechodím prudit a ukazovat mu paletky a dle jeho slov - další kraviny =D Podporuje mně v tom a je rád, že jsem si našla hromadu kamarádek se kterýma opět tohle vše rozeberu a neotravuju ho s tím =D Je to chlap, on nebude jásat z toho nádherného stínu v Naked paletce, jeho zajímají motorky a ne fintítka =D

- Poznáte osobne aj nejaké iné blogerky?

Ano poznám =) Blanku, Terku a v pátek jdu na večeři s Lucinkou a v září potkám další blogerky na prezentaci novinek.

 - Čo máte na blogovaní najradšej? (fotenie, písanie..)

Upřímně nebaví mně kolikrát fotit =D Prostě, když je venku, tak jak je poslední týdny, tak je to spíš k vzteku než k radosti....jak má pak člověk zachytit správný odstín?
Jinak miluju psaní, právě těchto kecacích článků jenže ty moc nebaví a já se nedivím, kdo by furt chtěl číst, že jsem magor? =D Sumasumárum mně baví psát a hlavně psát MOJE názory a MOJE poznatky a přinášet tak čtenářkám svůj názor bez obalu na danou věc.

zdroj

 - Ktorá blogerka je pre vás najväčším idolom?

Idolem? No já do svých 15ti neměla žádného idola. Nyní mám jednu zpěvačku pro její vzhled, ale že bych skákala z mostu při každém bulvárním plátku taky nemohu říct. Takže asi takhle to mám. Já jsem člověk, co je sám sebou a neuznávám autority natož nějaké světové idoly. Lidé se mění a s nimi i blogy. K některým blogerkám jsem měla hodně blízko, ale najednou to není ono....Teď mám zase blízko a jestli se změníte, tak Vás zabiju =D

- Dokážete prijať kritiku zo strany čitateľov? 

Já přijmu jakoukoliv kritiku, ale když je sdělena slušně a ne ve smyslu usmrkaných blogerek nebo, že bych měla seknout s blogem, protože podle jisté slečny neumím nalíčit ani zeď.  Když slušně a s řádnými argumenty napíšete kritiku, tak já Vám slušně odpovím a rozhodně si z toho něco vezmu a poučím se....neadrtálským kritikám se směju a velice se nad nimi bavím....asi tak.

- Píšu vám fanúšikovia správy aj mimo blogu? (e-maily, listy...)

Ono jsou fanoušci a fanoušci....Moji fanoušci jsou i blogerky =D s několika jsem v (zase překlikávám na facebook, protože na mě bliká =D) neustálem kontaktu. Čtenářky mi také napíší, ale spíše ve smyslu rady či dotazu. Já si vážím každé zprávy a jsem za ně ráda =)

zdroj

 - Už sa vám stalo, že by vás vaši čitatelia spoznali len tak na ulici?

No tak to fakt ne.....vypadám snad jak Angelina Jolie? =D

- Čo by ste vytkli ostatným blogerom/blogerkám?

Na tuto otázku jsem se těšila....Konečně mohu vyádřit svůj názor.
S prominutím mi je z některých blogerek zle, ano i po tak krátké době blogování. Nebudu zde nikoho jmenovat, ať si každý šáhne do svědomí, protože mně když se něco nelíbí, tak se vždy ozvu.
Nelíbí se mi škatulkování "my jsme staré blogerky, ty nová - tak drž hubu a krok", když s něčím nesouhlasíme, tak okamžitě závidíme. 
Dojde cizí člověk poprvé na můj blog (respektive první komentář udělí), asi nechápe ani můj kontext psaní, ale okamžitě mi nadá do superlativů hodných dlaždiče, ale já su ta špatná?
Nenávidím lhaní a to ve velké míře a vždy se proti tomuto ohradím a v ten moment u mne tento člověk skončil.
Vadí mi, že si některé blogerky zakládají i další profily, jen aby mohly v komentářích druhé blogerky urážet. Proč proboha?
Nepochopím, proč někdo píše malým textíkem na konci článku, že dostal produkt zdarma k testování - co je na tom? Skoro každá máme spolupráce a skoro každý čtenář to ví. Nepodáváte snad věrohodnou recenzi, že to musíte psát malým?
Nechápu dnešní dobu, kdy se jedna blogerka naváží do druhé a to v opakovaných cyklech, jen aby si něco dokázala nebo proč to děláte? To si neumíte soukromě napsat nesnáším tě a musíte to neustále ventilovat? Já být čtenář, tak jsem znechucena.
Blogerky bez zpětné reakce....již je nečtu, ale na co má holčina blog, když vlastně vůbec nekomunikuje a ani na otázky neodpoví? (samozřejmě na všechny komentáře nelze odpovídat ;)
Jakmile se blogerka vůči něčemu ohradí nebo řekne svůj názor (samozřejmě slušně), tak do ní dotyčná (v nejlepším případě ještě poštve další blogerky nebo čtenáře, že jste na ní ušily 3.světovou) začne ze všech stran rýt a dá jí to citelně sežrat. To, že někdo má hodně čtenářů z něj nedělá boha, a jsme jen lidi každý se mýlí proboha.
Začíná mi i vadit, když si někdo až nezdravě střeží své soukromí tzn.: to opravdu nemůžete světu sdělit ani křestní jméno? Ale no tak, není to rodný číslo.

- Čo vám blog priniesol do života? 

Hromadu známých a kamarádek se kterýma můžu neustále konverzovat i na téma, kde mají sprcháč v akci =D Samozřejmě také hromadu spoluprací, vlastně s mými nejoblbenějšími značkami, které u nás zakoupíte. Hromadu poučení a prozření, že svět opravdu není růžový a někteří lidi nejsou takoví za jaké se na blogu vydávají. Kvanta informací a zjišťování a ověřování abych Vám podala jen nejvěrohodnější a nejpravdivější informace (mně osobně by stačila polovina =D). Mnoho poučení ať už v psaní nebo focení. Nemám vysokou literární, ale člověk se snaží aby byl blog a názory, co nejsrozumitelnější. Hromady probdělých nocí nad články, html a css kódy. Prostě hromadu poučení, naučení a neustálého se zdokonalování se sama sebe a především Vás čtenáře bez kterých by to nešlo a Vás blogerky, které děláte svět lepším =)

zdroj

 - Myslíte si, že budete blogovať aj po založení si vlastnej rodiny?

Do určitého věku dítěte asi ano, ale myslím si, že názory 50ti leté babky nikoho už zajímat nebudou a aby mi můj Kryštof ve 14ti sdělil "mamko si už fakt trapná a pochop, že to nikoho nezajímá". Tak toho se opravdu dožít nechci =DDD

Tak to bylo vše. Ne nepíšu tyto fakta, abych se někomu mstila, jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor na to, co se mi opravdu nelíbí. Některé věci tam nejsou, až tak závažné, ale poslední dobou mám pocit, že nenávist a nevraživost vládne blogsféře....to opravdu nemáte kouska citu? Nebo nedokážete někoho nečíst, když se Vám nelíbí? Každý nějak začínal a taky se Vám nelíbilo, když Vás takto někdo potápěl a určitě se Vám nyní nelíbí, když někdo šije do Vás. Jsem člověk upřímný a tudíž i můj blog byl, je a vždy bude upřímný. Kdo mně nesnese, tak ať mně nečte, já to pochopím jen se proboha pořád neurážejme a neponižujme. Mezi námi, taky mám neoblíbené blogy, ale prostě tam nelezu a neustále někoho neurážím ;)

Mějte krásný zbytek dne! A děkuji za Vaší podporu! Za poslední týden Vás přibylo krásných 7 čtenářek! Doufám, že se Vám zde bude líbit =)

21 komentářů:

  1. "Do určitého věku dítěte asi ano, ale myslím si, že názory 50ti leté babky nikoho už zajímat nebudou a aby mi můj Kryštof ve 14ti sdělil "mamko si už fakt trapná a pochop, že to nikoho nezajímá". Tak toho se opravdu dožít nechci =DDD"

    A proto mám místo kluků dvě holky :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky otazky a odpovedi. Jinak ja tak pisu na konec maly podekovani, i kdyz je maly, prijde mi, ze prave proto si ho lide vsimnou a nezasahuje do celkoveho textu. Neni to tim, ze nechci, aby si toho ctenari vsimly, vetsinou i hned na zacatku se zminim o tom, ze jsem to dostalak testovani.
    Posledni odpoved je vtipna :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Už ses vykecala? :D Dobře řečeno,snad si to ted přečtou ty, ke kterým je to namířeno ,aby to mělo význam se takto rozčilovat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie já se nerozčiluju....já jen podávám syrově fakta =) Mě ani tep nestoupl při sepisování =D Ale aspoň jsem to konečně vyblila =D

    OdpovědětVymazat
  5. Výborne spracovaný tag. Niektoré odpovede ma vskutku pobavili, hlavne o blogovaní v 50-tke :-D Našťastie som si medzi našimi slovenskými blogerkami nejakú extra nenávisť nevšimla, ale v poslednom čase to u vás v Čechách naozaj vrie. Videla som aký hejt sa spustil okolo Blondies keď si dovolila skritizovať nedostatočnú prezentáciu Sally Hansen. Myslím, že tak polovica diskutérov vôbec článok nepochopila a stalo sa z neho niečo celkom iné ako Blondies chcela.. Je smutné, že ľudia si mýlia opodstatnenú kritiku so závisťou. Sama som napísala asi dva články s kritikou blogosféry a ak mám byť úprimná, naozaj som sa bála, že sa na mňa z každej strany začnú sypať blbé komenty plné urážlivých slov, no kupodivu mi čitateľky dali zapravdu. Rovnako ako ty, aj ja som úprimná a často som možno papuľa, ale skrátka si svoj názor poviem nahlas. Nejde mi o to, uraziť niekoho konkrétneho, preto nikdy neuverejňujem mená, ale chcem aby sa ľudia konečne nad sebou zamysleli, pretože to čo sa niekedy deje na blogoch je fakt sila..

    OdpovědětVymazat
  6. Sue díky moc, hlavně, že bavím =D Já čekala taky, že se na mě sesypou, ale je to přesně tím, že tam nejsou jména v ten moment by totiž potvrdili, že je to o nich....pokud, ale se mi něco nelíbí, tak se ozvu...stejně jsem se tak ozvala u Blondie a poukázala jen na další lži a klamání čtenářů...nelíbí se mi to a prostě pokud žena s papíry na nehty řekne, že je to špatné pro nezkušené, tak asi nekecá ještě když samo sally se na nějaké informace víceméně vykašlalo a nebylo to nic proti blogerkám, ketré dostaly produkt na recenzi, ale bylo to vůči prezentaci samotné sally. Není to jen blondie, vždy se něco vyrojí a mě pak přijde, že jsou jak smečka a do té jedné osoby se trefují. Každý může vyjádřit svůj názor a zkušenosti a i kritiku, ale proboha slušně! My jsme tak šíleně závistivý národ, že je to až hanba....někdy si říkám, kéž bych byla na slovensku....nenaděláme nic, tak jsem to alespoň vyjádřila takto =)

    OdpovědětVymazat
  7. Tess, no neviem či by sa ti na Slovensku žilo lepšie. Tu sú ľudia úplne rovnakí. Kritizuješ = závidíš. Kúpiš si drahšiu kozmetiku = si rozmaznané namyslené decko s prachatými rodičmi. Je pre teba dôležité vzdelanie = myslíš si, že si niečo viac keď máš vysokú školu.. :-/ No proste katastrofa. Len čakám na moment, kedy budem môcť vypadnúť z tejto krajiny. Je tu strašná neznášanlivosť, keď máš názor iný ako väčšina ľudí okolo teba, tak si automaticky hlupák, neschopák, idiot, nevzdelanec a tak ďalej.. Ľudia nedokážu prijať nič, čo sa trochu líši od ich názorov. Uvediem ti príklad z môjho života - mám rada farby, naozaj sa nimi obklopujem ako sa dá, lebo ma robia veselou. A výsledok? Vezmem si modrý trenčkot a na pery si dám obyčajný červený rúž a ľudia na ulici už na mňa pozerajú akoby som vyšla z cirkusu. Všetci tu chodia v čiernej a bielej, vyzerajú ako cez kopirák a keď si niekto dovolí byť sám sebou, tak je to priam neodpustiteľné. A to teraz nehovorím o nejakých malých zapadnutých dedinkách, ale o Nitre kde študujem a ktorá je 4. najväčšie mesto na Slovensku a je len hodinu cesty vzdialená od hlavného mesta.. Navyše je to študentské mesto, keďže tam sú dve univerzity, takže v podstate samí mladí ľudia.. Ale majú oni pochopenie pre vyjadrenie vlastného názoru? Ani omylom.. :-/ Takže naozaj si nemysli, že u nás je to lepšie ako v Čechách.. :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Sue tak tohle je i u nás =D ale já spíš myslela, že bych raději blogovala na slovensku, vy se tam takhle neosočujete a nenapadáte nebo to dobře schováváte =D

    OdpovědětVymazat
  9. Jéj, páčia sa mi tvoje odpovede. Aj mne sa najľahšie píšu vykecávacie články, aj keď koľkokrát to trvá aj 4 hodiny. :D Keď chcem v článku nejaké fotografie, som rada, keď sú už konečne upravené, lebo s mojou rozhodovacou neschopnosťou trochu trvá, kým vyberiem správny kontrast, a tak. Čo na blogerkách ale nemusím, keď komentujú moju (ne)kvalitu fotografií... jasné, sú fotené obyčajnou Nokiou, ale nikto ani zaboha nechápe, že v mojich 19 rokoch mi už mamka určite nekúpi 400 eurový Canon, musím si na to nasporiť sama a to trochu bude trvať. Najlepšie je, keď na kvalitu fotografií upozorním aj v článku, a JUST chvíľu po zverejnení toho článku si niekde prečítam, že mám popracovať na fotografiách. :D :D

    A čo ešte na blogerkách nechápem, je, keď pod niekoho outfitový článok napíšu takéto niečo: "Neber to v zlom, ale tá kabelka je strašná, ja by som k tomu zladila inú!" (Pričom je jasné, že spojenie "neber to v zlom" v nás evokuje práve pocit zla :D ) No a proste holt každý má iný vkus a presne ako píšeš, kritika sa dá napísať aj inak, než že je niečo hrozné a škaredé. ^^

    A čo som ešte zistila, že neznášam - keď zverejníš článok, ktorý si písala tak 2 hodiny a viac (+ úprava fotiek, a tak), a niekto ťa pod ním proste pozve na giveaway! Síce už som také pozvania prijala, ale od blogeriek, ktoré sa vyjadrili aj k článku. :D
    A ten posledný odstavec je super napísaný. :DD

    OdpovědětVymazat
  10. (Jasné, ako inak, hneď po zverejnení komentára ma napadne, čo ešte som chcela dopísať.)

    Celkom sa mi tu ráta ten komentár od Zuzky Zuu, kde píše o modrom trenčkote a červenom rúži... tiež sa rada zladím do podobných vecí (prípadne keď mám náladu na čiernu farbu, tak to ladím skôr tak rock/gothic), a už som na seba počula od tzv. "kamarátov" za chrbtom, že bola by som fajn, keby som sa tak neobliekala. :D A jeden mi priamo povedal "prečo sa obliekaš do.. tohto? nemôžeš sa obliekať normálne?" (Aha, takže fialové košele sú nenormálne. :( )

    Plus sranda, ako každý chalan na mne kedysi kritizoval červený rúž a cat-eyes, a keď sa tak namaľuje nejaká ich kamoška teraz, tak je za bohyňu. :D

    No dobre, dosť bolo, lebo sa upíšem. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Rowena děkuji za vyčerpávající komentáře =D
    Jinak s těmi outfitovými to nkdy dělám, já se klidně přiznám =D Já je fakt nechci urazit, ale chci říct, že podle mě ta kabelka je fakt mimo =D

    To s těmi giveaway mě nenapadlo, protože mě to zatím jen lehce lízlo =D ale chodila sem jedna a ta furt psala "krasný článek" a odkaz na její blog...třikát jsem jí napsala na její blog ať toho nechá...nenechala toho, tak jsem jí zaspamovala každý článek na blogu podobným kecem a už nedošla =D =D =D su mrchá, já vím =D

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to ti v podstate tlieskam, lebo mne, keď sa nejaký outfit (alebo niečo podobné) nepáči, tak to radšej vypnem. :D :D
    Inak to dievča muselo byť zaujímavý prípad, dobre si jej dala! :D Páni, keď si predstavím, že mne robí problém niekedy RAZ hodiť link, nie to ešte pod každý článok... holt, svet reklamy je niekedy ťažký! :DD

    OdpovědětVymazat
  13. Rowen linky mi neva dává,m je taky, ale nepíšu krásný blog nebo článek a hlavně ty články čtu! Když někdo čte nemám prblém, beru to jako podpis =)

    OdpovědětVymazat
  14. kočko, tak jsem ráda, že jsem po dovolené zpětně přečetla tento článek :) chopila ses toho perfektně a fakt jsem ráda, že existuje někdo, kdo se nebojí říct svůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  15. Alice díky moc za pochvalu =) a ne nebojím a to ty víš ;) =)

    OdpovědětVymazat
  16. Uprimnost nekdy boli, ale je dobre si stat za svym. Libi se mi tve vyjadrovani, na nic si nehrajes, proste pises vse tak, jak to citis. Nejsem blogerka, a tak rivalita mezi vama je mi vzdalena, ale uz jsem to slysela od ILM, ze se neco takoveho deje a musim rict, ze pro neblogerske ctenare je to zbytecne, nas zajimaji produkty, typy, zkusenosti a rady....ne zavist kdo co ktera dostala k recenzi. Do ILM taky dost sili, ze uprednostnuje Flormar. No a co! At to dela, ma to zadarmo, namaluje, popise. Ja jdu kolem jejich stanku na Zlicine a hned si vzpomenu jooo, toto ji sluselo, bylo to dobre nebo toto je propadak a tak to ma byt. At dava Flormak treba kazdy den a Ty Dermacol. Vzdyt od toho jste to dostaly, at nas informujete, zda je to fan produkt nebo blbost.... Takze nadavani nekomu, ze dava neco moc casto, pritom to prave proto dostal, aby to testoval a daval casto, mi prijde hloupe a bohuzel plne zavisti. Je fajn, ze si jedes svou a nenechavas se tim ovlivnit, i kdyz te to uvnitr treba mrzi....

    OdpovědětVymazat
  17. Ivonka toto bylo to nejlepší, co jsem kdy od čtenářky četla! Moc krásné a moc děkuji!!!! =)

    OdpovědětVymazat
  18. Tessi, nedekuj, tak to proste je. Akorat je treba si dat bacha, at se nestanete "otroky" sponozru, ze toho bude vic a vic a clovek pak na "svuj" produkt, ktery si SAM vybral v drogerce, protoze se mu proste zalibil a ejhle je fan a hodilo by se o nem s ctenarkami podelit, tak na to vam uz nezbyde cas.....toho bych se bala!!

    OdpovědětVymazat
  19. Ivonka to se neboj ;) právě nedávno jsem říkala, že mám už teď, co dělat abych to kombinovala s nakoupenýma věcma....takže u mně, už moc sponzorovaných značek navíc asi nebude ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Tess, na tvojom blogu som prvý raz, ale že som práve natrafila na tento článok je asi osud alebo čo... Keď som ho čítala, tak som furt len pokyvovala hlavou že áno áno presnééé!!! Teda hlavne pri otázke čo by si vytkla iným blogerkám. Tak a teraz idem brúzdať po celom tvojom blogu a ďalších tvojich článkoch ;) :D

    OdpovědětVymazat
  21. Romča vítej u mně a jsem ráda, že se ti tady líbí =) Myslím, že jsem psala z duše skoro všem blogerkám, ale málo která to tahle sepíše a zveřejní ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...