středa 20. srpna 2014

Matte Me Please!!!

20.8.2014 16:00

Tak už máme středu,

už aby byl pátek, co? =D 

Dneska Vám to malinko zpříjemním jednou recenzí na produkt, který musíte mít, pokud milujete matnou kosmetiku! 



Už jsem Vám o jednom matovacím skvostu psala - zde. Od Cosmetics4you,cz jsem obdržela další kousek na testování. Tímto moc děkuji a zdravím na slunečnou Mallorcu =)

Oč se jedná? O barvu na rty s naprosto matným finišem a dlouhotrvajícím účinkem. Pamatujete si na tu hrůzu jméneme Lipfinity? Já jí dnes proklínám a lituju utracených peněz...za to za Matte Me bych zaplatila i 500,- a vůbec by mi to nevadilo. 


Matte Me je z dílny Sleek. Sleek každý miluje pro jejich paletky a o ostatních produktech se moc nemluví, což je naprostá škoda, protože jejich kosmetika je celkově famózní. Už jsem vyzkoušela, rtěnky, laky, bronzerotvářenku (nejde to s určitostí zařadit ani do jednoho =D), korektory, linky....no prostě všechno =D

Jenže tohle mezi vším vyčnívá....když jsem produkty dostávala k testování, tak mé srdce naprosto zaplesalo, když jsem tam uviděla Matte Me.


V čem vyniká? V tom, že je matný, dlouhotrvající a hlavně nikde nepne, nevysušuje a nechutně se nedrolí jako Lipfinity. Vydrží jídlo, pití prostě cokoliv! 

Používám ho především, když jdu někam na nákupy atd. a vím, že nebude čas kontrolovat rtěnku. Dám si Matte Me a moje starosti o rty jdou naprosto mimo, protože vím, že je tam, kde má být a nic špatného se nestane.


Kdysi jsem si koupila Petal a nyní jsem obdržela Brithday Suit. Jaký je mezi nimi rozdíl asi vidíte na fotkách. Petal je růžový a Brithday Suit je nude odstín. Obě dvě jsou naprosto nádherné a vhodné k jakémukoliv líčení, protože nejsou nikterak řvavé a vyzývavé.

Nápis na Petal se už bohužel ošoupal =/

Barva není testovaná na zvířatech. Obsah 6ml koupíte na Cosmetics4you.cz za pouhých 185,-, což je opravdu málo a hlavně jí máte na věky, protože na jednu aplikaci potřebujete jen jedno namočení aplikátoru. 

před zaschnutím

po zaschnutí

Jediné, co Vám poradím, tak je klidná a přímočará ruka. Musíte jí nanést na poprvé, veškeré otírání atd. jde pak strašně vidět. Jak na fotkách vidíte, tak barva po chvilce zaschne (cca do minuty). Odlíčení je jednoduché nepotřebujete žádné speciální odličovací produkty.

na slunci

ve stínu

Já je prostě miluju už od svého prvního kousku, chtěla bych i jiné odstíny. Nedám na ně dopustit, mají hlavní prioritu mezi všemi rtěnky a barvami na rty právě díky celodenní výdrži. Malinko je odfláknutý obal to uznávám, nápis se na Petal smazal a plastové víčko naprasklo, prostě malinko propracovanější by to mohlo být ;) Stejně nemůžu jinak než 5 hvězdiček!

Milujete matné rtěnky a barvy? Kterou rtěnku či barvu máte nejoblíbenější?

11 komentářů:

  1. Výborná recenzia ;) Ja milujem matné produkty a keď že plánujem nákup od Sleeku určite budem nad ním rozmýšľať ;)
    *sponkabob*

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá teda dobře! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Lipfinity jsem si pořídila asi před rokem a půl. Byla jsem nadšená z toho, že budu mít konečně rtěnku, která něco vydrží, ale upřímně? Hrozné zklamání. Začala se hrozně žmolkovat, nedržela jak měla, vysušovala, takže mi stále leží v šuplíků a práší se na ni.
    Matte me vypadá fakt dobře. Slyším o tom poprvé, ale musím říct, že si mě dost navnadila :) Matný efekt mám fakt ráda.
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  4. Kejt však si najdi nejkatastrofálnější recenzi...čeho jiného než lipfinity ;) je to úplně k ničemu.
    Matte Me mám druhou a garantuju ti, že nežmolkovatí natož aby vysušovala, je prostě parádní =)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm nemusim mit a myslim ze neco podobnyho ma Elf a jsou matny a drzi ,podle recenzi je prej super,tak zas evec co nemusim mit,navic Sleek uz me nebere,dokonce jsem darovala paletku mamce :D

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie darovala? tak to já bych nedala =D

    OdpovědětVymazat
  7. No darovala,tak je to mamka a co já ,já měla tu original a ty stíny mi neseděly barevně,zelený a modrý nejsou pro zelenookou zrovna ideální

    OdpovědětVymazat
  8. Lucie originál taky mám a taky hodně stínů nevyužiju a já modrošedohnědozeleno jsem tam našla jeden modrozelený a je naprosto famózní =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...