pátek 1. srpna 2014

Moji oblíbenci za červenec

1.8.2014 16:00

Zdravím své milé čtenářky

Jak to zvládáte? Já mám už dovču, takže relax a balení na Kryštof kemp! =)

Uběhl další měsíc a já si opět oblíbila některé produkty a tentokrát nejen kosmetické =)



1. Elf stín

Tento stín jsem vyhrála v GA a říkala jsem si, co sakra budu dělat tmavě cihlovým stínem....jenže jak to tak bývá, stal se mým nejpoužívanějším. Je nádherný je korát tak tmavý do vnějšího koutku a ta cihlová dodá každému líčení (dobře k nějakým barvám určitě ne =D) ten správný šmrnc. Je skvěle pigmentovaný (je zapečený!), sice lehce práší, ale za barvu a celodenní výdrž mu to ráda odpustím =)
Tohle berte jako takovou malou recenzi, když jste žádaly recenze věcí z GA =)





2. Garnier peeling proti černým tečkám

Další věc, co jsem vyhrála =) Miluju odličovací gely a tenhle jsem brala jen jako odličovací a nějaké vymazání černoty jsem neočekávala...jenže ono to fakt funguje! Všechny tečky z nosu a brady zmizely a já na to čučela s otevřenou pusou. Za mě první funkční věc v boji proti černým tečkám, předtím nic nefungovalo...nějaký medik8 za předražené peníze, který jsem si chtěla koupit se může jít zahrabtat už jen kvůli té sumě ;)



3. Maybelline 24hours make-up

Musím uznat, že 24 hodin splňuje. Krycí vlastnost cca střední, ale můj boj proti šílené pleti je čím dál úspěšnější, tak si ho zatím můžu dovolit =) Víc neprozradím bude recenze ;)

4. Řasenka Dermacol Party Mania


Recenze je zde. Musím uznat, že opravdu málo která řasenka dokáže vykouzlit takový objem, škoda jen, že jí chybí kousek prodloužení. Prostě jí mám ráda a basta =)


5. Řasenka Benefit They're real

Na facebooku byla minirecenze, kdo mě tam nesleuje, tak fakt přichází o hodně věcí =) Recenzi najdete na mé zdi. Vyzkoušla jsem jí jen 3x, ale láska to byla na první pohled....ať už jsou bestsellery já chci benefiťáka dom! =)


6. Dermacol rozjasňující paletka


Mám jí dlouho, hodně dlouho a proč není recenze? Protože jsem byla tak strašně dožraná....ale ne nechám si to na recenzi, jen teď můžu říct, že konečně funguje na cca 70% a až budu tak na 90%, tak bude recenze, protože je opravdu krásný a ach jak voní!


7. Starbucks tumbler

Byla jsem v Praze a Praha = Starbucks....byla jsem v něm za jeden den 2x a při druhé návštěvě jsem si odnesla tenhle tumbler a ladovými motivy. Měli ještě tumbler s Václavem a nápisem prague, ale v Brně by mi rozbili hubu dřív než bych řekla su =DDDDD Takže volba byla jasná a jelikož jsem holka šikovná a vše chci mít vyladěné, tak už mám i další vzory, které jsem našla na internetu a pěkně si je vytiskla.
Zbožňuju ho! Můj problém je, že kolikrát na kafe zapomenu a studený nepiju. Jestli z 30ti kafé vypiju do dna 3, tak to je moc...Stímhle hrnekm jsem dopila každý! Další věc je, že narozdíl od všech termohrnku, tenhle prostě neteče. Pro někoho, kdo neumí nosit ani do poloviny plné kafe, aniž by byl polil celou chodbu je jak dělaný =D Nejlépe mých utracených 400,-!!!!

a vlastně na ty další si počkejte do zítřejšího článku, aspoň máte nalákání =)

Tak to je vše, co jste si oblíbily Vy? =)

Jinak wishlist tenhle měsíc nebude, protože prostě nemám žádné novinky, které bych si přála...já mám asi vše =) Po sdělení adresy, aby mi Bourjois mohl zaslat testovací balíček už vůbec nic nepotřebuju =) Kromě jedné blogerky (urážet se nenechám) všem výherkyním ke spolupráci s Bourjois gratuluju a nemůžu se dočkat, které jména se mezi námi ještě objeví =)

Zítra bude zase takový "jiný článek"...kdo se těší? =)

15 komentářů:

  1. Řasenka Benefit ti fakt šla skvěle, dělala ti krásné řasy. Hrnek je na živo také moc hezký. Nezapomeň si pak udělat výplň logo svého blogu, to bude bomba :-)

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  2. logo? Jako králíka? bude pěkně tlustej na celý hrnek :D

    OdpovědětVymazat
  3. Garnier mě teda překvapuje,poslední dobou samé dobré výrobky,čím to? Blogérská masáž jako u Biodermy? nebo OPRAVDU funguje? Asi se budu muset přesvědčit sama jako u micelárky od Biodermy-za mě je děsná!

    OdpovědětVymazat
  4. ten stín od Elfu vypadá moc pěkně :)) a fakt ten Garnier na černé tečky pomohl jo? tak po něm se budu muset mrknout :)) a na zítřejší článek jsem moc zvědavá :)
    a k Bourjois - bohužel jsem nebyla vybrána, ale svět nekončí :))

    OdpovědětVymazat
  5. dívám se, že Vás ten garnier zaujal...mám vám ho nafotit a udělat regulérní recenzi? I s fotkama nosu před a po? =)

    Alice tobě bych to přála mnohem víc než tamté (grrr), je to hrozná škoda =( ale třeba ještě... já vím zatím o pěti jménech =)

    Lucie taky na to čučím nejdřív posilující odličovač, který je fakt mega posilující a teď toto...

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě recenzi udělej Tess :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem taky určitě pro recenzi :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ok =) Za týden a něco ju? Já teď budu totiž pryč ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Z tvých oblíbenců mě zaujala řasenka od Dermacol a makeup :-) já se ted skoro nelicim takze jsem si nic noveho neoblibila, jen laky na nehty od China glaze - svetle fialovy, zlaty a korálový :-)

    OdpovědětVymazat
  10. ervulenka tak já to mám přesně naopak...china glaze jsem dala Lence =D Řasenka je bomba!

    OdpovědětVymazat
  11. Jej, ten hrnek mám taky a dělala jsem si do něj koláž z minifotek, co mám s kamarády. Šroubovala jsem je na tělíčka postaviček podle přezdívek nebo toho, co mi kamarádi přiipomínají a teď mi ten tumbler dělá největší radost:))

    OdpovědětVymazat
  12. Anežka a jak sis udělala ten zkosený tvar? V čem sis to dělala? já nikde nenašla čistou šablonu totiž

    OdpovědětVymazat
  13. Na ten elf stín bych byla zvědavá více - fotky pigmentace, výdrž? Party Mania řasenku budu brzy taky testovat (a už se strašně těším, kartáček vypadá božsky) a naopak rozjasňující Dermacol paletka mi přijde strašně slabá (a nesnáším ty třpytky). :D

    OdpovědětVymazat
  14. Nicca je slabá jen pro, že není odřená pak už je dobrá a třpytek jsem si asi nějak nepovšimla =)

    OdpovědětVymazat
  15. Vážně? Já po ní měla otřpytkovaný celý obličej, a to dost výrazně.. Ale s tou odřeností to vím, když jsem ji rozedřela, tak se mi podařilo něco lepšího z ní vytáhnout, ale pořád to pro mě nebylo ono (hlavně tím myslím pigmentaci té bílé části, od které jsem opravdu čekala zbělení, např. jako od bílého stínu na oči a to má od něj hodně daleko). Právě jediné plus byla ta vůně, musím uznat že je božská. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...