neděle 24. srpna 2014

Nový odlakovač od Dermacolu

24.8.2014 14:00

Krásný den všem!

Omlouvám se za svojí včerejší neaktivitu, ale dojeli jsme k přítelovým rodičům a zjistili jsme, že sousedi asi zrušili wifi a jediná možnost internetu byla přes nasdílený internet z mobil....kde byly vyčerpané data na 80%....takže si umíte asi představit tu meeeeeega rychlost =DDDD

Mám pro Vás recenzi....


Odlakovač jsem obrdžela v balíčku s neonovým lakem, který bych Vám strašně ráda ukázala, ale já prostě nemám jak, protože stále vyživuju nehty a na nohách se to nedá tak posuzovat jako na rukou. Tímto PR oddělení děkuji.


Ze všech blogových luhů a hájů od svých kolegyň čtu jen samé pozitiva (a sociální jistoty, jak se říká =D) na tento odlakovač....u každého článku se divím čím dál víc a čím dál víc si klepu na čelo...teď se nikoho nechci dotknout, nevidím nikomu do hlavy ale až si někdy říkám, zda některé blogerky nepíší na odlakovač superlativy jen proto, že jej obdržely, ale bylo by to opravdu poprvé, protože umí napsat i negativní reakce na produkt získaný ze spolupráce.


Co slibuje?:

Rychle, snadno a důkladně odstraní lak z povrchu nehtů. Jemné složení s mandlovým olejem je šetrné k nehtům, jejich lůžkům a jemné kůžičce v okolí nehtů. Vyživuje nehty a zabraňuje jejich nadměrnému vysoušení. 


Můj názor:

Já na něm totiž absolutně nic nevidím....nejen, že odlakuje průměrně ba i snad podprůměrně, ale ještě ke všemu je ho neuvěřitelná spotřeba.... za vším stojí mandlový olej...

Olej je super, jako většina recenzů potvrzuji, že nevysušuje okolí nehtů, ale tam to vše skončilo. Díky oleji totiž absolutně nedrží na tampónku a spíše je mazlavý (je to prostě olej) a odlakovač se ihned vypařuje....na jeden nehet potřebuju jedno namočení...u obyčejného odlakovače mi jedno namočení vystačí na tři nehty!


Další věc je, že prostě odlakuje prostě průměrně...zkoušela jsem ho na Lighthouse od Sparitual, to je hexagonový lak, který svítí (píšu to sem, protože bez něj nemůžete žít =D). Kromě toho, že jsem na jeden nehet musela namáčet asi 3x, tak jsem hlavně drhla a drhla a drhla...hrozný boj...na druhou ruku jsem si vzala obyčejný odlakovač z drogérky, snad i nějaký no name a sice jsem taky drhla, ale šlo to lépe a hlavně jsem namočila tampónek pouze jednou....

Aby jste neřekly, že si vymýšlím, tak jsem se spojila s blogovou odbornicí na nehty (zdravím tě Leni) a ověřila jsem si, zda umím odlakovávat....no takže odlakovávat umím a tady je výsledek...Vidíte ten polosuchý tampón? Jsem zvyklá, že mi odlakovač pomalu z tampónku kape....a výsledek po prvním stažení netřeba komentovat....p.s. je to obyčejný lak ve dvou vrstvách, ani top coat ani base coat tam není.

před odlakováním


Po prvním stažení, po 20ti vteřinách přiloženého tampónku
Jeho cena také není moc pozitivní...nezruinuje Vás, ale....sallly hansen 200ml pořídíte za 70,-a tento za 60,-, ale jen 120ml! U Sally Hansen Vám ale zaručuji, že funguje! 

Pro mě je tenhle odlakovač velkým zklamáním. Jediné plus je nevysušené nehtové lůžko, ale za mě tedy raději vysušenější lůžko, které namažu, než tyto boje, kdy drhnu a hlavně pořád napouštím tampónek, protože se vypařuje rychlostí blesku. Uděluji dva body.

Jaký používáte odlakovač? Který je Váš nejoblíbenější?

18 komentářů:

  1. :-A Ahoj Tess :-)

    Tak já si šla schválně se Sally odlakovat nohy, pískový lak a za minutu jsem měla 4 nehty, na jedno namočení :-D A ještě by to klidně dalo další.

    Problém tohoto odlakovače, co jsem vykoumala z ostatních recenzí (ne dle mé zkušenosti) bude ono kouzelné slovíčko BEZ ACETONU.
    Ono totiž... pokud v odlakovači není aceton, já to jednak za odlakovač nepovažuji... ale hlavně je onen aceton z většiny nahrazen acetátem (o něco méně toxický, ale slabší rozpouštědlo) v kombinaci s alkoholy (které též vysušují).
    Je trend do odlakovačů přidávat různé oleje, protože se tím poněkud zmenšuje ono vysoušení nehtového lůžka. Ale ve finále to většinou bývá malá sláva...

    Mám zkušenost, že s bezacetonovými laky si člověk drhne nehet i okolí a spíš si ho poškodí.

    Každopádně tvoje negativní recenze mne velmi zaujala a těším se, až tady ten Dermacol vyzkouším :-D Můj Sally už se těší na souboj :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Leni taky mě to napadlo, že je to tím "neacetonem", ale měla jsem i bezacetonový a odlakovávali rozhodně lépe...o Sally mi nemusíš referovat mám ho doma v poličce taky a to díky tobě ;)
    Já se těším na tvojí recenzi! Je to spotřeba jako blázen!

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzana, mám ale jen takový výrustek =D podědila jsem to =D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, a já ho mám a jsem s ním spokojená, fakt mi odlakuje všechno zatím nejlíp ze všech odlakovačů, co jsme kdy měla :) Nemáš nějaké super držící laky? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Adriana myslíš, že color club je super držící? =D stojí myslím 30,-, takže zas taková pecka není =D je hrozný vůbec neodlakovává a hned vysychá....

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, tento produkt od Dermacolu neznám, nějak nemám ani po recenzi touhu vyzkoušet. :))) Máš hezký blog, takže jsem tvoje další čtenářka.:)) Na mém blogu probíhá soutěž o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  7. Nikol děkuji zapozvání a děkuju za pochvalu =) Jinak všichni ho vychvalují, možná jsem já divná =D

    OdpovědětVymazat
  8. Ja používam iba od dm a nemám žiadny problém. Ten je tiež bez acetónu.

    OdpovědětVymazat
  9. Tereza jj ten jsem měla taky a rozhodně lepší než toto!

    OdpovědětVymazat
  10. Zvláštní, ja jsem z nej nadšená a to jsem si ho koupila ze vlastní peníze :D

    OdpovědětVymazat
  11. Šári tím chceš říct, že je to ovlivněné tím, že jsem ho dostala? Asi těžko? Polovinu věcí od Dermacolu miluju ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem taky spokojená. Odlakoval mi i třpytky.

    OdpovědětVymazat
  13. Monika já ne, prostě mám jiný názor ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Já teda za sebe musím říct, že je to pro mě jeden z nejlepších odlakovačů. Na jeden větší tampon mi odlakoval všechny nehty a hlavně je vůbec nevysušil. Odlakovávám si nehty každé tři dny, takže spotřebu odlakovačů mám opravdu vysokou :D, ale tohle mi přijde jako povedená věc :) Určitě si koupím další :)

    OdpovědětVymazat
  15. Andrea já ho poslala dál, holčině, co má blog o nehtech a ječela stejně jako já =D Za mně prostě ne =) Každý má svoje favority, že? ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Samozřejmě, že má každý svoje favority :) Nikdo se nehádá o tom, že ne. Napsala jsem pouze svou zkušenost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...