pondělí 25. srpna 2014

Pokloňte se nejlepší deodorant všech dob přichází!

25.8.2014 16:00

Máme tu poslední prázdninové pondělí,

hrozný pocit....

Dnes Vám chci ukázat již několikaletou stálici...Všechny ostatní deodoranty a antiperspiranty se můžou jít zakopat! Tento článek sepisuju především kvůli nové vůni, kterou jsem ukořistila v Douglasu!


Kdysi se prodávali tyto (viz obrázek níže). Balení bylo větší a účinek dá se říci srovnatelný, možná malinko slabší. Myslím, že to bylo 200ml za 80,-. (Roll-ony nevím, vždy jsem používala jen spreje)


zdroj

Víceméně na ně už nenarazíte, možná nějaké poslední kousky, ale ono není nad čím zoufat. Jediný, který Vám nedoporučuje je obrázek níže, hrozně, ale opravdu hrozně smrdí =D Jak nějaká levná kolínská. Mám ho v práci na případ nouze a pak vždycky jen trpím a přijdu si jak chlap =D

zdroj


Poté Bourjois udělal revoluci! Byly to hrozný časy, protože než nová řada došla do drogérií, tak jsem byla na suchu. Prolezla jsem možné i nemožné i veškeré eshopy byly vybrakované.... No trpěla jsem jako kůň. Poté konečně dorazily do Česka a než se dodávky ustálily, tak jsem ještě parkrát vrzala zuby. Nyní je seženete skoro všude. Já nakupuji zásadně v Douglasu, ale mají je i ve Fann a internet je napěchovaný =)


Z horní řady deodorantů mám tři. ten nalevo Beauty mi absolutně nevoní, ale to neřešte, protože jsem asi divná a všem mým známým strašně voní =D Mají obsah 150ml a stojí v Douglasu 71,-. Z dolních mám ten černý, má také 200ml jako původní deodoranty, ale cenu si již nepamatuji.
Ze sprchových gelů mám Wake Me, Refresh Me a Pamper Me (opět beauty mi nevoní) a naprosto je zbožňuji a jako jediné jsem si je pořídila podruhé. Jinak vždy sprchové gely neustále střídám, ale tyhle si vydobili stálé místo na vaně. Cena je kolem 80,- a mají je i v DM!


A nově zakoupíte tohoto mazlíka! slibuje nepocení, žádný zápach a žádné bílé a žluté skvrny na oblečení. Já na popisky moc nehledím, protože jsem zjistila, že všechny fungují min. 48 hodin, nádherně voní a dělají vše jako tato novinka. Ani jeden nikdy nezklamal a nenechal mě na holičkách....


 
Tento nový oproti celé horní řadě voní jen lehce. Zbylé voní celkem dost výrazně i kolikrát nepoužiju parfém a voním jen po deodorantu.


Musím mít vždy v šuplíku min. 4, jeden v kabelce a nějaké se ještě někde povalují. Pokud tomu tak není, tak se o mně pokouší infarkt... a proč? Nedávno mi všechny došly a já prostě neměla čas si zaběhnout pro nové...vyštrachala jsem tady nějaký niveácký nebo něco takového....fuj, já se málem poblila.... vůbec to neeliminovalo zápach....nevím jak tohle někdo může používat....nakoupila jsem Bourjois a vše se do týdne vrátilo do starých kolejí...


Jen menší rada i nejdražší deodorant nebo antiperspirant na světě Vám bude absolutně k ničemu, když ho nebudete správně používat...co to znamená správně? Na noc! Taky jsem tomu nevěřila, ale je to tak...Jinak Vás celodenní ochrana mine...takže taste spreje před spaním a pak ráno před odchodem znovu ;)

Prostě je miluju a nikdo mně, nikdy nepřesvědčí o jiném deodorantu! Už jen ty obaly...no nejsou k sežrání?! Tohle je prostě doplněk a funkční věc v jednom za naprosto směšnou cenu! Bourjois je nejlepší tělová a pleťová kosmetika, nikdy mně v ničem nezklamala....Uděluji 5 bodů (ale je to málo) a Vám doporučuji útok! =)

18 komentářů:

  1. Ja pouzivam jiz nekolik let prave Niveu, tuhou. Spreje nemam rada a kulicky uz vubec.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Charmedka na mě to nefunguje pokud to nepoužiju min. třikrát denně =)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já vůbec nejsem ne sprejové antiperpiranty, přesto jsi mě dost nalákala :D Teď mám sice zásobu, ale až se ztenčí tak určitě vyzkouším :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají dobře, kouknu se po nich!

    OdpovědětVymazat
  5. UltimateChic tak to su ráda =D jsou fakt skvělé!

    OdpovědětVymazat
  6. Super, tento jsem nezkusila zatim, tak mrknu. Take je mam hrozne rada, ty vune jsou moc povedene, voni tak krasne, ze nevydrzim a vzdy nacnu vsechny, ted pouzivam, jako stridam, take 4 vune:))

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda spreje střídám jako ponožky, protože mi žádný nějak extra nevyhovuje..teda krom Rexony, ta celkem jde :D
    Takže díky za tip, pokud to tak chválíš, tak to asi bude fakt stát za to :D musím po nich mrknout..třeba právě Bourjois bude pro mě ten pravý :D
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  8. ILM já je nestřídám,,, já je mám všechny v šuplíku na hromadě a nějaký vždy vytáhnu =D jsou prostě best!

    OdpovědětVymazat
  9. KejT neměnila sem minimálně 5 let ;) snad ti sedne a už budeš mít taky klid ;)

    OdpovědětVymazat
  10. hmmm....ja som dlho myslela, že tieto Bourjois sú iba deodoranty....a ako vidím až teraz, tak zároveň sú aj antiperspiranty....ja takmer celý rok používam prírodné....a na leto vyťahujem zväčša Rexonu...ale viem, že tieto od Bourjois sú veľmi chválené...

    OdpovědětVymazat
  11. Mne bohuzel nefungovaly ani v nejmensim, to dobre na nich byl jen obal :( Skoda,ale zas jsem nasla jine a funkcni favority.

    OdpovědětVymazat
  12. Cosmetic Jam a používala si je na noc? Skoro všechny nefungujou, když se takto nepoužívají

    OdpovědětVymazat
  13. Škoda, že si tento článok nespomenula v tej kríze, o ktorej vravíš, že si si ňou prešla. :D Ja používam Garniery s takým farebným vrchom (momentálne fialový), je bez parabénov, dobre vonia, a funguje. :) Ale určite sa popozerám aj po Bourjois!

    OdpovědětVymazat
  14. Rowena to by nemělo ten efekt a to prozření, proto jsem to sepsala až teď a hlavně o mě to každý ví, že tyto deo furt prolepuju při každé příležitosti, takže jsem stím už lehce protivná, ale nová vůně měla být moje zástěrka vůči tomu, že jsem do nich fanatik =D

    OdpovědětVymazat
  15. Asi pred 3 mesici jsem si koupila svuj prvni Bourjois deodorant a uz nechci nic jineho, jsou opravdu super. Tesim se na Dny Marianne - budou na ne akce a jdu do dalsich par kousku!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Ivonka já myslím, že i bez dnů marianne jsou levné až až ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...