pondělí 6. října 2014

Dokáže Lipsmacker porazit nový eos - vanilka a máta?

6.10.2014 16:00

Krásné pondělí přeji,

dnes pro Vás mám takový menší souboj, battle nebo bitka, jak chcete =D =) Nechám to na Vás...Koupila jsem legendární (už by se dalo říct legendární) lipsmacker, který je všude opěvovaný a vychvalovaný, pár dní před tím mi dorazil domů limitovaný eos - vanilka a máta.... s těžkým srdcem jsem ho na chvíli odložila a používala jen lipsmacker, ale znáte to "když jí miluješ, není co řešit"....



Prostě a jednoduše jsem to po týdnu nevydržela a eos s lipsmackerem střídala, v tento moment (cca po měsíci) upřímně ani nevím, kde lipsmacker je....že by v košíku na mani? =D

Lipsmacker - Raspberry Meloun

Upřímně coca cola, sprite (miluju sprite!) atd.,  mně absolutně neuchvátily....zvolila jsem tuhle melounovou cestu. Cíleně píšu melounovou, protože po malinách tam není ani stopa.

Co by měl slibovat je asi jasné, nepotřebuju informace od výrobce - měl by hydratovat, vyhlazovat, vyživovat, zvlhčovat a všechny další superlativy, prostě to, co by měl dělat každý balzám na rty. 


Balení je klasická tyčinka na vysunování. Obal je nijaký, prostě zelený. Prostě nic z čeho bych skákala 100m do stropu. Samotný produkt je zelený, ale samozřejmně netónuje. Vadí mi, jak je strašně malý, tohle najít v kabelce je za trest.

Neříkám, že nemá "tradiční" vlastnosti balzámu, ale ten efekt je strašně slabý. Na rtech vydrží krátkou dobu, jako by se vsákne. Jediné plus je krásná vůně a to, že chutná skvěle =D Na denní přetření stačí, ale přes noc Vám rty nevyléčí.


Zakoupeno v Douglasu za nějakých 80,- (již si nepamatuji) za 17g, cca 8,-/1g.  Koukněte se na nabídku lipsmackerů v USA - zde, a bude Vám více než jasné, že u nás je to jen fraška jménem lipsmacker =D Kdyby tady byly, všechny balzámy jako na titulce eshopu, tak to asi vykoupím, protože už to balení stojí za to. Disney, Paul Frank a Skitlles a xxxx dalších....ještě mi chvilku vykládejte, že Vám naše nabídka nepřijde směšná a ještě kratší chvilku mi vykládejte, že by jste si nedělaly zimní zásoby jak veverka, jen pro ten vzhled, ikdyž efekt není až tak převratný. =D
Uděluji dva body, prostě je to málo.....očekávám od balzámu jiné kvality a když přidám ten nudný obal =/

Eos - Vanilka a máta

Kdo by je nemiloval, prostě eos vládne světu! Již jsem Vám psala o jarní limitce - zde. Tentokrát vyšly nové příchutě - kokosové mléko a vanilka s mátou. Kokos nemůžu ani cítit, takže volba byla více než jasná. 

Všechny účinky atd., naleznete v článku z minula (odkaz výše). S novými příchutěmi tyto balzámy samozřejmě vlastnosti neztratily a jsou stále perfektní. Můj zachránce popraskaných rtů, ale kdybych měla extrémně suché rty, tak mi asi stačit nebude. To není můj případ, proto je pro mně perfektní.


Balení vajíčka tentokrát vypiplali "eosáci" do něčeho nádherného! Modrý obal s vystouplým bílým žíháním, je to jen radost pohledět! Jediné, co mi strašně vadí.....prosím Vás odkdy kokos patří do růžového obalu a vanilka do modrého? Buď to mělo být na opak a nebo měl být modrý kokos a žlutá vanilka....ale to je asi osobní problém, nesnáším modrou =D
Ikdyž je produktu méně, tak balení je oproti lipsmackeru velké a eos lze na jedno šáhnutí v kabelce naleznout. Samotný produkt je i tvarem lepší. Prostě jedno přetření a mám ho na celých rtech, přitom s lipsmackerem je to "trpasličí" práce na několikrát.


Voní nádherně vanilkově a až po natření ucítíte mátu. Balzám je na rtech lehce "svěží", bála jsem se, že to bude hašlerka, ale díky bohu. V dílně eos asi vědí, že ne každý o to stojí ;) 

Kupovala jsem je jako vždy na kosmetika z USA - zde. Na tomto eshopu máte absolutní jistotu originálu. Pořizovací cena 169,- za 7g, cca 24,-/1g. 
Uděluji 4 body.....prostě jim tu modrou barvu na vanilku neodpustím =D


Výsledky?:

Takže si to shrneme. Lipsmacker je celkem nudný, jak efektem, tak obalem, ale je levnější. V americe.....to je jiné kafe.
Eos je nádherný, nežný a dává mi dostatek hydratace a po probuzení mám rty jak dětskou prdelku a hlavně je produkt stále ne rtech! Za což lipsmacker se přes noc někam odporoučí a mám ráno rty jak rozinka....
Pro mně je vítěz zcela jasný a dodnes jsem nenalezla nic, co by pana EOSe překonalo. Když přidám absolutně přírodní, až bio složení, tak už se nemáme vůbec o čem bavit....Tento fakt umlčel i to, že je eos dražší.

Abych Vám svou lásku k eosu dokázala, tak Zuzka z eshopu Zuzizuzana na facebooku prodávala jedno opuštěené miminko - borůvkové. Neváhala jsem ani sekundu a už je v mé adoptivní péči a tento kousek zabil všechny moje eosy doma.....že by to bylo tím, že miluju borůvky?  =D Ta vůně je prostě věrohodná a nic se jí nevyrovná. Samozřejmně se jedná o originál u Zuzky, také nemůžete šlápnout vedle.


Které eos vlastníte? Máte někdo lipsmackera, který se prodává jen v americe?

13 komentářů:

  1. Eosov mám 7 :P sú fajn a lipsmacker ma vôbec nezaujal. Mám veľmi rada aj Crazy Rumors a Hurraw! A plno plno ďalších :)

    OdpovědětVymazat
  2. Denisa ty chci taky vyzkoušet =)

    OdpovědětVymazat
  3. EOS jsem si objednala o prázdninách a nedám ho už z ruky. Prostě pořád u sebe a jsem s ním dokonale spokojená :)

    http://evasdreamworldcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ev. S. to máme stejný =) Furt se mi někde nějaký vajíčko válí =D

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem bréca, EOS nemám a hrozně ho chci :D

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pěkné srovnání, ani jeden z produktů jsem ještě nezkoušela, ale ten Eos, mě hned zaujal svým vzhledem

    OdpovědětVymazat
  7. Já Lip smacker zbožňuju, ale je fakt že je to spíše kvůli té úžasné vůni. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Lipsmackery jsem kupovala v Německu a už jsem dva spotřebovala, jsou fajn, ale žádný mega zázrak :))
    a EOS? mám jeden, s tím moc spokojená nejsem, ale už poctivě testuju další dva :))

    OdpovědětVymazat
  9. Alice jaktože nejsi? =O si asi první komu nevyhovují....

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mam EOS vsechny, i ted ty dve pruhovane novinky (dovezeno z USA) a covece nove dovezeny Blistex z Anglie (v tycince, nesnasim v kelimku) mne bavi vic. Vim, ze je EOS pro mnohe nej, ale mne taky az tak moc nebavi, ale ted u tebe ctu, ze super slozeni (nikdy jsem ho nezkoumala), tak se asi k nim zase vratim!!

    OdpovědětVymazat
  11. Ivonka tak blistex jsem nikdy nezkoušela přemýšlím teď nad crazy rumors =) právě proto složení má moje největší sympatie =)

    OdpovědětVymazat
  12. Lipsmacker jsem viděla poprvé v Rossmanovi coca-colu, jinak jsem je nikde nezahlédla. A eos jsem teďka vyhrála u jedné slečny, tak jsem zvědavá jaký bude, protože balzámy na rty jsou moje láska :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...