středa 15. října 2014

Moje nová spolupráce s Nubilis aneb recenze na Urban Decay a W7

15.10,2014 16:00

Krásnou středu všem!

Tak se nám to krátí, zítra na půl dne do páce, pak se sbalit a v pátek ráno v 6 na vlak a hurá na Interbeauty =) Kdo jede taky? Kdyby jste mně hledaly, tak nejspíš mně najdete u stánku Clinique, protože musím změnit celou péči o pleť, ale o tom se Vám časem zmíním zde na blogu =)

Dnes pro Vás mám první sponzorovaný článek od Nubilisu. Již jsem zde psala. Vyhrála jsem konkurz na blogerku, psala jsem i kolik blogerek jsem nechala za svými zády....už si to ani nepamatuju a je to fuk, každá jsme svá a každá může mít spolupráci přesně na míru, tak jako mně Nubilis padne, jak kvalitní sako =)


V rámci této spolupráce si po dobu 10 měsíců vždy vyberu jakýkoliv výrobek z jejich eshopu a druhý výrobek mi vybere samotné zastoupení firmy. Tento měsíc jsem si vybrala limitovanou rtěnku od Urban Decay a PR mi zaslalo tvářenku W7...jak uspěly? Jdem na to!


Týmu Nubilis samozřejmě velmi děkuji za poskytnutí produktů k recenzi a vážím si Vašeho skvělého výběru, byť jsem mu v první moment nevěřila =)

 1) Urban Decay - Gravity

Začněme obalem....přijde Vám jen vnitřek rtěnky (to, co zbyde po odejmutí víčka, chápete mně ne? =D) má zajímavé zakončení - zapíchlý exkalibr přesně podle pověstí. K tomu Vám v černé krabičce s leským potiskem dojde "víčko" jenže to víčko.....no koukněte se! to se slovy popsat nedá! Prostě famózní fialová ocelová krása! UD prostě umí! Vše je kovové, žádný laciný plast (pouze pod ornamentem a vysunovací mechanismus jsou  z plastu, ale jsou bytelné), prostě poctivá práce od nápisu na konci rtěnky až po vyřezávání víčka! Jen se připravte, že tento železný skvost, je taky pěkný macek a do plastového organizéru (máme ho snad všechny) na rtěnky se v žádným případě nevejde, ale to nevadí, stejne se chodíte neustále kochat =)



Jenže malý háček to má....tubus nemá "západku", takovou tu když to zašroubujete dovnitř, aby se samovolně nevysunula rtěnka.... a jelikož se posílá každé zvlášť (tuba a víčko), tak tubička je zakrytá kouskem plastu.... no a díky absenci "západky" se rtěnka vysunula a měla jsem uraženou špičku =( snažila jsem se to vytvarovat zpět, ale všichni, co mají x rtěnek a někdy se o to pokoušely, tak ví, že to prostě nelze už nikdy vrátit do původního stavu =( Takže prosím omluvte fotografie



tady je moje krásná špička =(

Jedná se o hydratační rtěnku. Vysoce hydratační..... je tak krémová, že oprava špičky byla možná až po zmražení v ledničce....Po rtech klouže jako máslo a to doslovně... Na kráse rtěnky ještě přidá, že na samotném produktu naleznete vyražený nápis firmy.

Barva.....já nevím zda svými hroznými slovy, to mám rtěnce kazit....to je prostě nepopsatelná krása.... lesklá tmavěvínová rtěnka se zlatými mini třpytečkami, které odráží světlo.... no prostě, takovouhle rtěnku nikde neseženete...


Nádherně voní, tak nějak karamelově až oříškově, jenže, tak i nechutná....má chemickou pachuť....fujky, neoblizovat rty! =D S výdrží to tak převratné taky moc není =/ Přece jenom je hydratační....po nanesení se jako by zažere do rtů a až teprve druhá vrstva zůstane sytá a vydrží cca 3-4 hodiny. Nezažere se ale na tolik, aby rtěnka vydržela nápor při jídle....musíte si pusu pak znovu namalovat, protože Vám zůstane jen načervenalý obrys na okraji rtů... Co, ale musím vyzdvihnout je, že nepotřebujete konturku....Nelžu! Fakt není třeba, tam kam jí nanesete, tam je celou dobu a víte, že já s tím mám problém, protože si neustále rty mnu a k tomu všemu mám ještě  velký "přepad" na dolním rtu a světe se div se, ani jednou jsem jí tam "nenachytala" =) ...tohle je prostě až k neuvěření!


No, ale pojďme k ceně....toto asi bude u všech  největší kámen úrazu.... Na Nubilis jí seženete za 589 Kč, ale není to klasická 4,5g rtěnka, má pouhých 3,7g =( Prostě je to dost, ale vezměte v potaz, že je to limitka,  to je o důvod víc k nákupu, protože tuhle krásku si nemůžete nechat ujítm už jen pro ten obal =)

Uděluji 4 body, ubírám za chemickou pachuť a cenu....s výdrží se u hydratační rtěnky musí počítat a i tak je výdrž velmi slušná.


2) W7 tvářenka odstín Explosion 

Vezmeme to popořadě - balení.... Plastová kulatá krabička, no moc jí nevěřím.....Bytelnost není její prioritní vlastností.... Ze shora je velkém napsaný název výrobku. Jak se koukám na e-shop, tak asi každá krabička je jinak barevná jako samotný produkt. Zespod naleznete veškeré údaje o firmě a produktu. Krabička ukrývá kromě samotného produku ještě kulaté zrcátko, přes celé víčko. Aplikátor žádný (díky bohu). Kolekce je inspirovaná sladkým kulatým lízátkem.




Popsat barvu tvářenky je celkem fuška.... meruňkovorůžová???? lehce lososová....no radši se koukněte, tady si jako žena se svým "smyšleným" (to mi říká můj muž =D) barevným spektrem, si sama nevím rady.

Tvářenka je jemně namletá, nepráší. S pigmentací je na tom, tak nějak středně....na jeden "tah" to opravdu není...
Barva je krásná, říkala jsem si "proboha, tohle se ke mně vůbec nehodí", jenže ona je takový mix růžovooranžové, že se hodí a to moc =) Není křiklavá a ani "nudná" má takovou pastelovou jiskru (zase zabíhám do superlativům, jde to se mnou z kopce =D)



Výdrž, je ale velkým zklamání....Tvářenka opravdu nevydrží skoro nic - tj. za 2 za 3 hodiny je prostě fuč, aniž by jste si na tvář sahaly. Nemůžu se na ní do práce spolehnout (14 hodin minimálně požaduji). Budu jí používat spíše na krátké setkání - kávička, rychlý skok do obchodu (bych chtěla vidět, jak já "skáču" do obchodu =D)



O mně víte, že nenávidím dupe výrobky, jakmile zjistím, že mám ve sbírce něco dupe, tak to jde okamžitě z domu....nemám toto ráda a nechci tyto firmy podporovat. W7 je jedna z nich, sama bych si jí nekoupila....díky bohu, tato tvářenka nic nenapodobuje....Opět důkaz, že firmy "umí" svoje, ale mají pocit, že sousedův trávník je zelenější....
Můžete koupit na Nubilis za krásných 139,- za 6g, ale tvářenky skoro neubývá, takže jí máte na věky věků (pokud jste tedy blázen jako já, co má doma min. 20 tvářenek =D).

Uděluji 3 body, dvě hodiny jsou prostě málo a nedokážu jí to odpustit a přitom je tak krásná a šťavnatá...


Jaké výrobky od UD vlastníte? Váš názor na dupe firmy?

17 komentářů:

  1. tvářenka má krásnou barvičku, škoda jen té výdrže :((
    a k rtěnce nemusím snad ani nic psát - to je naprostá nááádhera :))
    ráda bych rtěnky okoukla na živo v Německu, tak snad nějakou vyberu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tvářenka má nádhernou barvičku a ta rtěnka no ty kks, nádhera, ale asi bych si na takovou barvu netroufla. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Alice ty to máš do Německa blízko, ty se máš ;)

    Michaela, ale troufla, taky jsem se bála a je skvělá =) sekla by ti ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka vypadá fakt krásně, ten obal je super. A barva vypadá velmi dobře a sluší ti, tedy tvým rtům :-)

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  5. Lícenka má krásnu sviežu farbu, škoda tej slabej výdrže, podarené fotečky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Blani já ji dovezu a můžeš jí zkusit =)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta rtěnka ti fakt sluší.....tvářenka má nádhernou barvičku, škoda té výdrže, pže jediné co jsem ochotna přes den tzv. "dokrmovat" je rtěnka nebo lesk na rty:-))

    OdpovědětVymazat
  8. Adriana díky moc a jinak to máme stejně =) V kabelce mám dvě věci - pudr a rtěnku....pudr vytáhnu jednou za uherský rok a nemám "rtěnku" ale asi 10 rtěnek, které se mi na dně kabelky válí =D

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnka se mi moc líbí, ale bohužel mi žádný červený a vínový odstín nesluší. A ta tvářenka má moc pěknou barvu, ale kvůli výdrži si ji nekoupím - drží mi jen ty dražší tvářenky.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  10. Tu rtenku je skoda otvarat! Je fakt krasna. Asi by som si ju dala len na vystavovanie :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Ultimate každé sluší červená ;) Taky jsem tomu nevěřila, ale musíš najít svůj podtón ;) Já mám nejraději theBalm tvářenky

    OdpovědětVymazat
  12. Martina to by si nevydržela, protože zase krásně voní =D

    OdpovědětVymazat
  13. Brutáááálny rúž!!! Hneď by som ho brala.

    OdpovědětVymazat
  14. Tereza tak objednávej ;) =) pořád jí mají ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Rtenka je nadherna, znam je z nejakeho jineho e shopu, ale covece ta chemicka pachut mne odrazuje, jakmile mi rtenka na rtech nechutna, zatracuji ji. A pritom ja UD tak miluju, mam od nich jine 2 rtenky a lesk a paletky (3ks) a rtenku v tuzce a mono stin (Sin, ten je nejraksnejsi) v Anglii jsem v lete neodolala a chodila se kochat do drogerky k jejich stojanum (stejne jako ke Sleeku aj). Tim chci rict, ze ja UD miluju a tou mecovou rtenkou, ze je chutove nedobra mne zklamali !!!! Pritom vypada tak dobre, obal i barva.....ach jo!

    OdpovědětVymazat
  16. Ivonka, já teda rtěnky nechutnám, ale tuhle tu cítíš jen když se napiješ....je to divný, taky mně to překvapilo....je to fakt hnusně hořký a cítíš to v pusu minimálně hodinu =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...