pondělí 13. října 2014

Nude Tude líčení No.14

13.10.2014 16:00

Krásné pondělí Vám všem!!!

Jaký jste měly víkend? Dneska pro Vás mám po hooodně dlouhé době líčení....když říkám dlouhé době, tak myslím po 3 měsících =) Zjistila jse, že popis postupu líčení Vás nějak moc nezajímá, protože jste holky šikovné a přijdete na to samy =) Takže čtěte dál a zjistíte, čím jsem tuhle burgundy bombu vykouzlila ;)

zdroj





Na pleť již několik týdnů používám Revlon Colorstay v odstínu Sand Beige, tvoří celý podklad líčení.


Z produktů na pleť zde máme ještě, topshop rozjasňovač, který jsem si zamilovala a brzy na něj bude recenze. Tvářenkobronzer od Sleek, který je parádní a zakoupíte ho na Cosmetics4you. Používám ho jako bronzer na konturování současně s tvářenkou. Pudr, nejspíše od kosmetika moje.....vysvětlení je jednoduché mám doma od Maybelline a Moje pudry a oba jsou asi tak na dvě věci - prostě moc nevydrží, snažím se je vyplítvat, nebojte zmíním se o nich na blogu.



Na oči jsem použila klasicky Colortrend černou tužku. Řasenku  Bourjois - recenze zde. Linku od kosmetiky moje a opět je asi tak na dvě věci......nedá se sní nalíčit rovná linka, nějak nechápu, co na té značce, kdo co vidí.  Jako hřeb celého líčení je Nude Tude paletka od theBalm, na kterou jsem dělala recenzi minulý týden - zde. Použila jsem bílý stín Sassy na celé víčko, na pohyblivou část jsem dala Stand-offish a banánek jsem vykonturovala stínem Sexy, který je mým miláčkem paletky a vše vyblendila. Na obočí jsem použila paletku Milani - zde, a světlým stínem rozjasnila koutek oka a pod obloukem obočí. 


Na rty jsem použila rtěnku Hean Classic v odstínu ledová růže. Recenze na ní není a asi ani nebude, ale je parádní, jako skoro vše od Hean ;)



Líčení je ve studeném tónu a jen bronzer mu dodává trochu "teplé vlny". Je vhodné na každodenní líčení do práce a do školy, nebo aspoň já takhle chodím nalíčená pořád =D

Tak to je můj denní obličej na ksichtu =D Jak se Vám líbí? 


7 komentářů:

  1. Krásné, povedené denní líčení...podobně se líčím každý den do práce, takže palec nahoru:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Adriana je to prostě klasika, jen ten burgundy stín moc v paletkách není =)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné, takové líčení mám taky ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám rada takéto jednoduché líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  5. ta burgundy tomu prostě dodala šťávu jinak by to bylo strašně unylé =)

    OdpovědětVymazat
  6. Liceni oci, rtu i licni kosti pekne, ale celkove, hlavne celo, mi prijde, ze se dost lesknes....nemas na to nejakou super vychytavku? Taky jsem spise mastnejsi druh a furt hledam neco nej.....

    OdpovědětVymazat
  7. Ivonka neprijde mi, že by se mi lesklo to asi spíš dlá rozjasňovač =) Je ale pravda, že je to focené až v ráci po cestě jsem se možná trošku "orosila" =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...