úterý 28. října 2014

Produkty, co si nezaslouží vlastní článek - 2.část

28.10.2014 18:00

Jak se máte při svátku?

Já vztekle jak kůň. Ta naše malá mrcha mi včera v noci přehryzla kabel k napájení ipadu! Radši se neptejte kolik si Apple účtuje za 1m káblíku, protože mně omývaj už teď....

Mám pro Vás pokračování produktů, které si nezaslouží vlastní článek, měl být už minulý týden, ale díky pracovnímu presu se bohužel, tak nestalo. Takže jaké produkty kladně/negativně hodnotím???


1) Astor

Na horní fotce vidíte dva produkty....Jeden vede na plné čáře a druhý absolutně pohořel....kdo uhádne který je který? Prozradím Vám to!
Quatro stínů je ten parádní produkt. Prodává se několik barevných variací . Já tu svojí vyhrála GA a nemůžu si jí vynachválit. Díky tomu, že je malá a má barvy od nejsvětlejší po nejtmavší, tak se sní dá skvěle nalíčit, třeba když odjíždím od kosmetičky, kam chodím ráno nenalíčená. Uděluji 5 bodů

Za to máslo od Astor je katastrofa.....koupila jsem si ho proto, že o něm všichni básní (trošku ovcovství) a do teď se mlátím do hlavy. Není to ani balzám ani rtěnka....připomíná mi to "skvělý" babylips, oboje na dvě věci.....uděluji jednu hvězdu.





2) Sudocrem

Taky jsem si ho kupovala, protože ho kde kdo vychválil, ale tady jsem k tomu měla vážný důvod - ekzém na rukách. Sice ekzém je vymizelý, ale prostě se ho už nikdy nezbavíte (možná po porodu) a tak má ruce vysušené a svraštělé. Tenhle krém je tuhej jak margarín a jediný efekt je bílá pokožka, jak když na sebe vylijete tekutej pudr proti štípancům a tím to končí.... nikdy více. Uděluji jednu hvězdu.



3) Himalaya maska 

Tak též vychvalvaný produkt až do nebes. Jílovitá maska s hrudkami, které slouží jako peeling. Maska je určená pro problematickou a aknózní pleť.
No prostě ne....hrůza a děs....při akné je zakázané používat jakékoliv peelingy a pokud peeling, tak jen s gelovými kuličkami, které akné neroznáší. Po umytí téhle masky mi vyskákaly i pupínky, které tam před aplikací nebyly a druhý den jsem byla osypaná celá.... Nikdy více a za mně jedna hvězda.





4) Sleek  bronzertvářenka


Jelikož spolupracuji s eshopem Cosmetics4you, tak jsem obdržela tester této bronzerotvářenky, který je zasazen jen do plastu, proto používám oficiální fotku. Jenže to, že je tester jí neubírá na krásne....bože tenhle produkt miluju! Používám na konturování a jelikož je tam i růžová, tak už nemusím použít tvářenku! I LOVE IT! Za pět bodů jasná páka!!!

zdroj


5) Essence 


Prostě téhle kosmetice asi nepřijdu na zub. Sice prý jsem jejich spolupracující blogerka, ale kromě dárku pro Vás do GA, kde jsem obdržela tvářenku a odličovací gel (viz. první fotka) jsem nikdy nic jiného nedostala, tudíž tuto firmu mažu z levého sloupce....
Na gel jsem měla udělat recenzi, tak tady tedy je.... dvěma slovy to obsáhnu: nic moc....sice nedráždí, ale vysušuje a odličuje průměně, prostě neeee. Za dva body, ale já od odličovacího gelu čekám více.


Nedávno jsem potřebvala průhlednou konturku, jelikož vychválenou od Rimmel neměli, tak jsem šáhla po této essencácké.... co, že to má konturka dělat? Držet rtěnku na určeném místě? Protože tahle nedělá absolutně nic.... za jeden bod.



6) Bione 


Dostáváme se k další značce, která dle jejich slov se mnou ráda navázala spolupráci. Měla jsem si vybrat 5 produktů...tak jsem si vybrala a bylo mi oznámeno, že dostanu testery.... šampóny a krémy na obličej opravdu nezhodnotím z testerů, ale ok, pošlete udělám první dojmy.....Došel mi e-mail, že balíček jde "zítra" na odeslání....je to asi půl roku a já furt nic nemám a už se nikdo nikdy neozval....trošku divný přístup ne???

Každopádně před touto aférou jsem si koupila tento sprej na vlasy a na obličej.
Snídaně pro pleť na balu píše, používejte dlouhodobě a uvidíte změnu....vydržela jsem dva měsíce a stejně se vůbec nic nedělo....takže se tážu, co to má jako dělat???? Za mě dva body, protože to nedělalo nic, ale aspoň mi to nezhoršilo pleť.



Keratinový sprej na vlasy je malinko lepší. Stříkala jsem několik měsíců vždy po umytí. Vlasy byly uhlazenější a ucelenější, ale účinek po dvou dnech pominul... je to spíše taková hračka, aby se neřeklo. Uděluji tři body, efekt tam nějaký na dva dny byl....



7) Garnier - gel/peelinng proti černým tečkám

 O tomto gelu jsem Vám psala jen tak ve zkratce. Přály jste si recenzi, tak zde je. Koupila jsem  v tescu ve výprodejovým stojanu a byl to jeden z nejlepších kupů! Peeling je vhodný i pro pleť s akné (to jsou přesně ty kuličky o kterých mluvím) a dá se používat denodenně. Upozornuji, že malinko vysušuje, proto ho denně nepoužívám. Bojuje proti černým tečkám, které si myslím, že máme všechny. Trápí nás především na čele, nosu a bradě....po tomto gelu prostě zmizí....no čučela jsem jak puk, prostě tam najednou nebyly! Bohužel efekt trvá jen do druhého dne =/ nebo aspoň u mně, jakmile nanesu make-up, tak tečky jsou večer zpět... tohle je prostě nedocenitelný pomocník do každé koupelna! Uděluji 4 hvězdy, přece jen by efekt mohl být malinko delší. Jo a říkala jsem, že skvěle svěže voní? =)





8) Rimmel 

Zakončíme to pozitivně.... nějak jsem si drogérkovou kosmetiku přestala kupovat, ale kdybych někdy zabrousila do dmka, tak si rozhodně koupím nějakou rtěnku od Rimmel. Jsou prostě skvělé! Příjemné, výživné, barvící a neuvěřiteně douho vydrží. Není tomu jinak u této verze od Kate.... prostě bomba a chápu proč všechny milujeme rtěnky od Rimmel! Uděluji 5 bodů!



Shodujeme s v nějakém bodu? =)

16 komentářů:

  1. já si Himalayu nemůžu vynachválit, ale je tedy fakt, že nemám žádné vážně problémy s pletí.. sem tam nějaký pupínek, takže za mne super..
    já zase nemohu mít garnier pure, hrozně mi to vysušuje pleť a mám po něm šupinky..

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie právě poto, že ty problémy nemáš. Já si tím ty pupínky fakt hodně roznesu všude =( jj ten garnier opravdu vysušuje, proto se nepoužívám denně

    OdpovědětVymazat
  3. Taky používám peeling od Garnieru a nemůžu si ho vynachválit... ale je trochu jinej. Vůbec Garnier je podle mě slušná značka, až na ten jejich krém, co má vyhladit vrásky kolem očí... to sry, ale fakt je nevyhladí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. kurnik já už ten Garnier peeling budu muset zkusit :) jsem přemýšlela u koho jsem četla chválu a tos byla ty :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Lilian tak krém proti vráskám je prostě blbost od jakékoliv značky =D

    Alice jj u mně to bylo =D

    OdpovědětVymazat
  6. Tess, doufat přece pořád můžu, ne? :D Už fakt začínám chápat tu Donatellu Versace... asi půjdu taky na plastiku. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Lilian chceš vypadat jak vosková fugurína? =D směle do toho =D každý stárne prostě se stím smířit a hlavně hydratovat aby to nemělo takový dopad ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný článek, líbí se mi tvářenka Sleek, Garnier peeling mám a používám občas na T- zónu a určitě se půjdu podívat na ty Rimmel rtěnky, ještě žádnou nemám:-))

    OdpovědětVymazat
  9. Tess, tak s tou snídaní od Bione to mám podobně, vůbec jsem nepochopila účel, také chystám recenzi, ale časem, protože mám na stole více zajímavých věci :-) Ohledně Sudocremu, tak já ho používám na Vojtíškův ekzém a vždy se mu to zlepší. Ono ale každému na atopák (tedy Vojta má atopický ekzém) funguje něco jiného. Tohle mu pomohlo už jako batoleti. Vždy se mu ekzém po Sudocremu zklidní a pak musíme už promazávat.

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  10. Sudocream pouzivam pro malou na opruzeninky a moc jsem spokojena a maslicko od Astoru miluju. Mam asi 5 odstinu, proc jsi nespokojena? Prijemna vune a chut, lesk, hydratace, mne prijdou na rychle pouziti, kdyz jdu treba ven s kosem nebo dolu k vietnamce pro vajicka, super!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Blani já atopák nemám, ale na ekzém na nehtech mi to vůbec nepomáhalo to vůbec nic nedělalo :-/ hlavně to ani ruce nepromastí =/

    OdpovědětVymazat
  12. Ivonka protože to hydratuje málo, takže to není balzám a barví to taky málo, takže to rtěnka taky není… prostě něco a nic od ničeho, celkově k ničemu… ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. ahojky Tess
    Mě se teda některé výrobky od Himalaya nelíbí složením a mám z téhle značky smíšený pocit a moc nevím co si o ní myslet no :)

    OdpovědětVymazat
  14. Michaelka to jsme dvě =D ale prý je super ten denní krém proti akné, já mám teď clinique, ale třeba někdy zkusím =)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja som o Sudockréme čítala vraj pomáha na akné, ale na to moje asi nie, ja som asi výnimka. A gély a zázraky proti čiernym bodkám? Už som vyskúšala kopu gélov a žiaden to nedokázal, najviac proti nim funguje moja milovaná malinová maska od H&M, inak fakt nič, jedine kozmetička.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak mě to s akné nepomohlo... Je tak hutná, že to musí spíš póry dusit, než jim pomáhat. Zkus ten garnier a uvidíš =) o masce z hmka jsem teda ještě neslyšela =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...