neděle 14. prosince 2014

Vyhlášení výherkyň ze soutěže o rtěnky Bourjois Paris

14.12.2014 21:00

Krásný pozdní večer všem!!!

Dnes ve 12:00 byla automaticky ukončena soutěž o tyto mazlíky, které mi poskytla firma Bourjois Paris, čímž touto cestou opět děkuji....

Na které kočeny se usmálo štěstí???

zdroj




Vše bylo uspořádáno přes appku Rafflecopter, tak jsem jí zvolila i k vyhlášení. Zúčastnilo se Vás celkem 15, ale pouze 8 z Vás splnilo veškeré podmínky (některým jsem i poradila. Chápu, že je tahle appka nová). Nejvíce to ztroskotalo na Instagramu.

Z těchto osmi vyhrává

ta ta ta

taaaa taaaa

táááááááááááááááááááááááá


a Rafflecopter giveaway

Katarína Kačuriková
Nikola Benková
Alice in the Wonderland

Holky moc Vám gratuluji =) Jdu Vás ihned kontaktovat na e-mail i na fb, aby jste mi mohly co nejrychleji zaslat adresy - přiznejme si od srdce, že česká pošta to opět nezvládá, tak Vás prosím o co nejrychlejší zaslání adres, aby jste to mohly mít třeba pod stromem =)

zdroj

Všem moc děkuji za přáníčka, ale bohužel je to tak jak to je - hold začínám patřit do starého železa =D Největší radost mi udělá Vaše radost =)

Zbylá pětka vlastně celé mé bohaté čtenářstvo nezoufejte. Zachvíli jdu sepisovat další článek.....nebudete to recenze, ani kecací článek....ANO bude to další GIVEAWAY a to o produkty, které zde v Čr nezakoupíte =)

Kdo se těší???

Krásný nedělní večer všem!!!!




6 komentářů:

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...