středa 10. prosince 2014

W7 In The Buff: Lightly Toasted

10.12.2014 20:00

Krásný večer všem!

Jak se máte? Já mám vše udělané (kecá, táhne si práci dom....) a dnes jsem naposledy v práci a od zítřka? JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ jen a jen volno. Vrátím se do "blázince" až 5.1.2015....bože, jak nádherně to zní =)

Jaké máte plány a následující dny? Já nákupy, nákupy a nákupy (mám jeden dárek) a pak úklid a úklid a nakonec pečení =) 

Dneska pro Vás mám druhou část recenze ze spolupráce s Nubilis za měsíc říjen. Jak u mě uspěla dupe paletka?



Paletku mi vybral e-shop. Samozřejmě touto cestou děkuji =)


Sama bych si jí nevybrala....nesnáším dupe a fake firmy... ale když už v rámci spolupráce něco dostanu, tak je samozřejmé, že to otestuji. Nezásobují mě dárečkama. Je to výměnný obchod =)


Bez týrání se přiznám, že jsem si testování moc neužívala, ale pár věcí se paletce musí nechat..... koukneme se jaké....


 
Paletka napodobuje Naked (1) a to absolutně....všechny stíny jsou jak přes kopírák. Jediné, co je jinak je balení. Hnědá plechová krabička je rozhodně přijatelnější než chlupatý semiš od UD. Působí bytelněji a písmo je na ní vyražené a obarvené. Je vskutku i dosti silná.



Vevnitř ovšem chybí na vyklápěcí části zrcátko, což mi teda vadí.... Stíny jsou zasazeny do molitanovoplastové hmoty a narozdíl od naked jsou všechny v jedné rovině. Paletka neměla žádnou krabičku.
 


Zezadu naleznete složení a názvy všech stínů. Na delší straně je prohlubeň na lepší otevírání. Stíny byly zakryty fólií.





Balení obsahuje i štěteček. Z jedné strany s umělohmotným a z druhé strany ze štětin....ne stále jsem těmhle štětcům nepropadla, takže i tenhle jsem nechala spinkat =D



Když se koukneme na první šestku, tak zleva to je Teddy Bear, Wonderland, Cracker, Happy, Lady Luck a Twister.

  

 Jsou na střídačku matný, se shimmerem, matný atd.... Jsou to světlé stíny na základní líčení a rozjasnění.

Druhou šestku tvoří stíny: Di Di, Delilah, Magic, It's Dream, Up in Smoke a Dawn.


světlo nám poslední dobou nepřeje...ten poslední tak modrý není =( zbytek odpovídá

Tato šestka je tvořena ze všech stínů se shimmerem. Pouze předposlední obsahuje třpytky. Stíny jsou určené na výraznější líčení, slavnostní líčení a kouřovky. 

Stíny nepopisuji úmyslně, podle mě vše bylo už řečeno u Naked zde. Je to úplně stejná barevná paleta.

Když přistoupíme ke kvalitě (stejně na to všechny čekáte =D ), tak jedno mě překvapilo. S jednou čtenářkou jsme rozebírali tu dřívější paletku W7 (omlouvám se, že nevím jméno, v tomhle su hrozná), a prý nehorázně prášila, že kamenolom oproti tomu byl sranda....čekala jsem stejnou pohromu,.... nic se nekonalo. Stíny práší vážně jen maličko. 
Čekala jsem špatnou pigmentaci (jsem prostě zaujatá proti dupe no =D) a i ta mě překvapila, je velice dobrá. Není to Naked, ale lepší průměr. 
Co bylo špatně? Vadí mi, že stíny nejsou máslové. Ten štětec na tom, tak strašně šustí až mě z toho bolí zuby. Nesnáším ten zvuk .....víte co myslím? =D
No a úplně špatně je barevná stálost. Takto jednotlivě paráda, ale jakmile dáte na oko a klasicky vyblendíte, tak najednou všechny barvy vypadájí stejně.... S tímto jsem se setkala vždy jen u levné kosmetiky.... prostě vše vypadá šedě.... Když dáte jen dva stíny tak ještě jakžtakž vypadají barvy barevně (když dáte první a červený, tak to jde). Denně se maluju min. třema stínama a v ten moment je to jeden velký šedý flek, který je jen v koutku rozjasněnější a v ohybu tmavší.....doufám, že jste pochopily, co tím myslím =)
Výdrž taky není světoborná a s Naked neporovnatelná (to jsou, ale skoro všechny stíny na světě). Tak ty 4 hodinky, pak se stíny začnou vytrácet. Bavíme se samozřejmě o výdrži bez báze, Testování stínů s bází není o stínu, ale o bázi ;)


No tak si to shrneme. Balení dobré, ale chybí zrcátko. Je to dupe a to barevně na 100%. Stíny strašně šustí, jsou barevně nestálé, moc dlouho nevydrží, ale však nepráší. Už jsem říkala, že je to dupe? =DDDD
Na Nubilis koupíte paletku za 239,-. Naked Vás vyjde na cca 1.400,-. Když si půl roku každý měsíc odložíte 239,- a pak si koupíte Naked, tak prostě za mě uděláte líp ;) Uděluji 2 body....Důvody jsou jasné byť oproti předchozí paletce tolik nepráší (dle slov mé čtenářky)... dobřeeee s přimhouřeným okem za tři body =)


Co máte od W7? Váš postoj k dupe? Vaše přípravy na Vánoce? =)

7 komentářů:

  1. Hehe, vidíš, že hejtuješ :D Ale je fakt, že trochu i chválíš ;)
    Já mám teď paletky od Makeup revolution a jsem s nimi dost spokojená, přijde mi, že fakt drží a jak píšeš o tom slejvání barev, tak na to si u nich taky nemůžu stěžovat, takže dobrý... Tuhle, o které píšeš, jsem ještě nezkoušela...

    OdpovědětVymazat
  2. Adri já ti to psala, to co si koupím mi vždy sedne. Ty negativní recenze jsou vždy na to, co dostanu a vypadám jak nevděčná mrcha =D já ale nekecám a nedělám to schválně =D MR nechci už vidět. Budu tu svojí paletku prodávat, tak kdyby si chtěla napiš ;-) vadí mi, že kopíruje a takový nechci podporovat....

    OdpovědětVymazat
  3. No jo no, druhá Adriana nemůže napsat nic jiného, než: čekala jsem to, ale pravda, sem tam i malá pochvala. Ty máš výhodu, že nakupuješ kvalitu a skoro jako profík, tak se ti málo kdy stane, že si koupíš něco, co ti nesedne:-)) A nejsi nevděčná mrcha...já kvituji pravdivé recenze:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, design mají naprosto skvělý! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se na tu paletku stejně nemůžu vynadívat... i když jsi ji zdrbla a máš pro to určitě pádný důvody, mně ty stíny přijdou krásný. :) I na swatchi. :)

    OdpovědětVymazat
  6. No ako ťa poznám (teda tvoj názor na lacnú a dupe kozmetiku), tak ja byť zástupca e-shopu, asi by som sa bála ti poslať dupe.. alebo by som ti ho poslala a potom v tichosti zmizla do inej krajiny (chápeš, pud sebazáchovy)... :-D Takže ma aj dosť prekvapilo, že recenzuješ túto paletku, ale samozrejme som za recenziu vďačná.. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sue =D prej do cizí krajiny =D hele bylo to poprvé a myslím, že už to pochopili... Od téhle recenze se vždy domlouváme na to, co mi z jejich strany pošlou =D pobavila si mě kočko =D jinak mezi námi, paletka už u mě není. Dala jsem jí kamarádce =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...