pátek 20. února 2015

Moje denní starostlivost s Clinique

Krásný pátek všem!!! 

Konečně pátek! Jelikož pracuji ve školství, tak mě čeká příjemný týden volna =P ne naštvat Vás opravdu nechci =D 

Minulý rok (tak tenhle termín jsem si myslela, že nikdy nepoužiji =D ) jsem Vám psala recenzi na startovací kity od Clinique (zde). Jelikož se mi Clinique osvědčil, neměla jsem důvod hledat něco jiného. Před Vánoci jsem si koupila balení v plných velikostech, ale volila jsem trošku jiné, ale i samé produkty ze startovacích kitů. 

Moje plné balení krému se blíží již ke svému konci a myslím si, že je na čase si o mé denní starostlivosti něco říci =)





Clinique dělí péči do 3 steps. Více naleznete na jejich webu zde. Já jsem Vám tyto kroky, také již popisovala v minulém článku.

1. Step

1. Čistící gel

Kde jinde začít než u očisty. Gel jsem začala používat celkem nedávno, protože jsem likvidlovala La Roché Posay a Avéne. Na testování to nemá vliv, gel je stále gelem, ať ho použijete třikrát nebo tisíckrát ;-)
Musím říct, že je to jeden z nejlepších gelů, co jsem kdy měla. Opravdu zklikviduje veškerý makeup a na dočištění mi toho už moc nenechává. Je průzračný a na obličeji skvěle pění. Pleť nevysušuje, necítím žadné pnutí. Voní lehce jako "čerstvý jar" ve smyslu, že voní jak čerstvá louka, ale vzadu cítím lehce jar =D no tohle je, ale pěkně blbej popis, ale později ho pochopíte =D
Tento výrobek je jediný, který obsahuje silikon...






2. step

2.  Pleťová voda Clarifying Lotion 3

Moje "dočišťovadlo" =) zrovna dneska jsem ho dopotřebovala. Dočistí pleť od zbylých nečistot a jiných nečistot, které na pleti jsou. Pro vysvětlení - na pleti se nachází dva druhy nečistot. Jedny odstraníte gelem a druhé pouze odličovací vodou nebo micelárkou. Neobejdete se ani bez jednoho. Bez těchto dvou kroků není pleť čistá. 
Pleť nevysušuje a nechává pleť matnou a hladkou na dotek. Prostě pecka =P voda není nijak parfemovaná. Obsahuje i alkohol, takže dezinfekce přijde také na program.





3.step

3. Anti-blemish krém

Krém určený pro akné. Jsem na jeho dně a musím si pro další balení. Nyní se dostávame k tomu zpropadenému Jaru... Když jsem na něj před půl rokem psala recenzi, tak jsem vůni označila jako "jar s blitkama"... Je to nechutný a je mi z tohohle označení hanba, jenže dodnes jsem nové označení nevymyslela... Bohužel to tak stále cítím =( štve mě to, protože tenhle krém je prostě pecka! Sice nevoní vábně, ale od té doby co ho používám tak se hluboké zanícené boláky staly minulostí... Samozřejmě, že nemám pleť jako z alabastru, to asi nebudu mít nikdy, protože prostě mám akné, ale s tímhle krémem je můj boj mnohem jednodušší... Pleť mi hojí a ráno se probouzím s matnou a zacelenou pokožkou... 
P.S. Všechny produkty na akné i od jiných značek, zrovna taky moc nevoní, takže bych to brala s rezervou...







4. Hydratační gelový krém Moisture Surge Extended Thirst Relief (bez olejů)

To bez olejů, je nahoře napsané schválně. Clinique má dva hydratační gelové krémy, ale jeden je s oleji pro velmi vysušenou pleť. Každý ví, že aknózní pleť trpí, když jí namažete oleji, takže je jasné proč jsem zvolila krém bez oleje.
Každý, ale asi nechápe proč mám dva krémy... Jelikož já jsem prostě speciál, tak mám lícní kosti a tváře poseté akné, ale moje T-zóna je suchá jak prašná cesta.... 
Krém je gelový, světle broskvový a velmi příjemný, chvilku trvá než se vsákne, ale nic nekonečného... Jeho vůně je nasládlá... Není nejhydratačnější na světě, ale moc krémů bez oleje nebo silikonů nenajdete... Vyhovuje mi velmi, nevytváří takový ten mastný pocit.. To nesnáším...








Další výrobky: 

5. Zázračný gel anti blemish

Malá tubička za nekřesťanské peníze.... Jooo takhle jsem taky mluvila když jsem ho donesla domů... Gel léčí zanícená místa, obsahuje alkohol, takže pupínky skvěle zatahuje. Nevěřila jsem mu a paní prodavačce už vůbec ne... Nyní jsem za půlkou a děsím se dne, kdy mi dojde. Stala jsem se závislou... Tohle je prostě naprostá bomba.... Zachránil mě v nejeden den... Večer hnisavý pupínek, ráno jen suché zacelené místo, které se již znovu nepodebralo! Just love it!!!







6. Overnight hydratační maska

Nebyla v plánu... Chtěla jsem anti-blemish masku... Jenže náš Douglas je zásoben asi jak stánky s banány za komunistů... Takže jsem jinou šanci neměla. Jenže jak řekla prodavačka "bez hydratované pleti nelze léčit a řešit nic jiného" a to má pravdu. Takže jsem si jí vzala. Je to tužší krém bílé barvy. Maska voní stejně jako krém na obličej. Stačí na noc nanést jako klasický krém (možná malinko silnější vrstvu) a ráno jen klasicky odlíčit, jenže odměnou Vám je skvěle vypadající hydratovaná pleť... Prostě super! Nemám co bych vytkla...







Tento článek jsem vlastně ani psát nechtěla. Měla jsem pocit, že moje pleť je na tom stále stejně jako po používání startovacího kitu (což vypadala mnohem lépe, než před používáním)... Jenže znáte to, vy se vidíte každý den v zrcadle, změny nepozorujete. To je jak když někoho po dlouhé době vidíte a všimnete si, že zhubl, ale on to nevidí... Chápeme se, že ano? 
No tak to samé se stalo mě... Jelikož na kosmetiku docházím jen jednou za měsíc, tak mi na poslední návštěvě byla vyseknuta poklona jako hrom... Moje kosmetička mě vychválila do nebes, že je ta pleť naprosto famózní a že jsem ušla hrozný kus cesty. Moje pleť je méně zanícená, netvoří se boláky, mám stažené póry a černé komedony na nose jsou již taky skoro minulostí... Zrudla jsem až na zadku... Já prostě na poklony nejsem zvyklá a hlavně to není až tak moje zásluha, jako zásluha Clinique... Takže ano. Já děkuji Clinique za to, že mi dal skvělou pleť a ušli jsme spolu takovou cestu dalekou, i když já jsem si toho moc nevšímala =)

Této značce prostě zůstanu věrná a to i v dekorativní kosmetice. Mám v plánu si koupit anti-blemish make-up... strašně se mi také líbí, že vše je vyrobené jak pro denní, tak i noční použití (masku jsem si taky několikrát dala přes den, když jsem nikam nešla). Odpadá nutnost mít milion "pixel", což hlavně my blogerky s přeplněnymi poličkami a šuplíky nedozírně oceňujem =D 
Všechny výrobky hodnotím 5ti body, já prostě nic negativního v repertoáru nemám.
Když miluješ, není co řešit... Znáte to =)

Co máte od Clinique Vy? 

9 komentářů:

  1. Pěkný článek a i když dávám přednost přírodní pleťovce nalákala jsi mě :D Hlavně mě zaujala maska.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc! Přírodní kosmetika je na mě moc slabá, clinique kombinuje oboje 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Z péče o pleť od Cliniqur jsem vyzkoušela spoustu věcí, ale nic moc mi nesedlo, alespoň ne tak, abych se k tomu znovu vrátila. Nicméně od Clinique mám ráda dekorativku, hlavně teda make-upy :-) Ty jsou pro mou problémovou pleť jako dělané.
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
  4. Tereza Loves makeup22. února 2015 v 16:53

    Ja som mala tu radu na akone a mozem potvrdit ze je skvela!!!! Pred ani dlho po pouzivani som nic kepsie nenasla, ale ako som sa dala na prirodnu kozmetiku tak som postupne nasla produkty krore mi vyhovuju rovnako. A napriklad, mne olejceky na pleti nerobia sarapatu, prave naopak, velmi som si ich oblubila.

    OdpovědětVymazat
  5. Adriana Gröschlova23. února 2015 v 11:14

    Super článek.....bezva fotky....mám s Clinique také jen samé dobré zkušenosti....měla jsem několikrát 3 kroky na čištění č.2 a velká spokojenost. Pleť se mi také velmi zlepšila. Teď už pupínky řeším jen vyjimečně při menstruaci.

    OdpovědětVymazat
  6. Makep jsem si zrovna včera koupila a mám ho na sobě první den ;-) já na tu péči opravdu nedám dopustit. Zrovna dneska mám jednu z nejhezčích pletí vůbec a jsem happy jak dva grepy ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak v přírodní se vůbec neorientuju, ale jsem ráda, že se na clinique shodujeme =)

    OdpovědětVymazat
  8. Je fakt skvělý každy u něj najde přesně to co potřebuje a ty lidičky tam jsou neskuteční, to jsou prostě lidi co ti opravdu chtějí pomoci =)

    OdpovědětVymazat
  9. To věřím, taky bych byla vysmátá :-) Jsem ráda, že jsi našla to, co ti pomáhá. Make-up musím zase brzy dokoupit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...