středa 25. března 2015

Do dob staré Francie, díky vůni Fleur de Tiaré

Krásnou středu všem!!!

Mám skvělou náladu! Ne, že by se mi vše dařilo (ba naopak), ale prostě se raduju ze života! Doufám, že jí má taky dobrou a zpříjemním Vám den novou recenzí na parfém =)




Byla jsem oslovena eshopem franca.sk zda bych s nimi nenávazala spolupráci, která by se časem možná mohla stát spoluprací dlouhodobou. Už před pár měsíci jsem se nechala slyšet, že moje spolupráce dosáhly stropu, a že každou další si řádně promyslím. Pár nabídek mi v emailu přistálo, ale žádná neodpovídala mé vizi. Adrianě jsem na poprvé taky odmítla, ale jak jsme si psaly více a více, a ve finále jsme si potykaly, a především jsem si názorově sedly a vyšly jsme si vzájemně vstříc - tohle se špatně popisuje, to by jste museli sedět na mém místě =) Naposledy jsem byla takto rozčarovaná při navazování spolupráce se stylishdeer. Na spolupráci jsem kývla, nejenom díky našemu nově vybudovanému vztahu, ale také díky zajímavé nabídce produktů, které jsou úplně něco jiného než je normálně na trhu k dostání.


Jedná se o produkty z jižní francouzské provence. E-shop má v nabídce produkty od Le Petite Marseillais, Chemins du Soin, Première Pression Provence, La maison du savon de Marseille a parfémové produkty značky J.R. parfums. Názvy a loga jednotlivých značek mi nejsou úplně cizí, už jsem je rozhodně někde viděla a teď je konečně i vyzkoušela. Veškeré pečující produkty vychází z přírody, neobsahují parabeny. Parfémy jsou jako navrát do dob staré Francie, do dob Hemingwaye, Pabla Picassa.... Obsahují esenciální oleje a aromata. Žádný nabízený parfém není shodný, ani jinak podobný s nabídkou vůní z parfumérie. Jsou originální a zapředané tajemstvím receptůr.
Tento eshop a jejich nabídku bych označila slovem "jedinečnost" nebo "ojedinělost"

Vybrala jsem si na první recenzi parfém, na další testování jsem projevila zájem o krém na ruce. Adrianka se odmlčela.... a najednou jsem měla ve schránce upozornění od pošty na balíček ze zahraničí. Celá nedočkavá jsem ho doslova rozškubala a k mému překvapení tam byl i krém na ruce, ale na ten si dávám ještě čas, dopředu ale říkám, že to bude pozitivní recenze.
Parfém jsem si podle popisu vybrala jiný, ale ten co mi došel mi doslovně vyrazil dech. Nazývám ho parfémem, ale jedná se o toaletku.... Konec okecávání a jdeme na to =D


Když jsem ho poprvé stříkla, tak jsem se doslova zděsila. Takový ten závan babičkovského parfému, který je napůl kolínskou.... to mi projelo všemi smysly.... Prvních 10 minut jsem byla přesvědčená, že nebudeme kamarádi.

Popis vůně:

Fleur de tiaré ( Kvet rastliny tiaré )
Esencie exotických kvetín, tóny kvetu Tiaré, tónu pižma …podmanivá exotická vôňa.

Tiaré mi není cizí, zde jsem testovala olej z jeho květů. Pokud Vám je Tiaré neznámý, tak vězte, že se pletete... Jedná se o Gardénii... Tu už si vybavíte i její vůni, že? =)

Gardénie je výrazná vůně, kdykoliv jí někde v květinářství vidím, tak neodolám a musím veškeré svoje smysly naplnit tou božskou vůní. Nevím proč jsem chtěla parfém s vanilkou... vždycky se orientuju na vanilku, ale na mě je asi příliš sladká. Jsem nespoutatelná, neovlivnitelná a vždy si pevně stojím za svým rozhodnutím. Prostě hodně zásadová, ale tak trochu blázen =D Tak by mě lidi z mého okolí popsali. Tak stejně voní Gardénie. Sladce, přítulně, ale přechází v neuvěřitelnou sílu a zanechává v člověku jistou stopu.


Mám za to, že mi Adriana poslala vůni záměrně, protože mě z konverzace odhadla...

Po deseti minutách ten výrazný čmuch kolínské jako by vymizel. Nebyl. Cítila jsem jen záplavu sladké a silné vůně. Když jsem přivoněla více, tak se mi zatočila hlava. Stále mluvím o toaletce aplikované na zápěstí. Bylo to omamující, ale pořád to se mnou zcela nekorespondovalo.....


Když jsem si ho poprvé dala na krk, tak jsem nebyla sama. Opět vlna těžké kolínské a jakmile to opadnulo, tak prostě doslova WOW.... ten parfém, jak kdyby byl stvořen pro mě.... Ta osoba, která byla se mnou to komentovala slovy "jak kdyby k tobě patřil od věky věků".... Stále si myslíte, že jen fantazíruju a zbytečně nasazuju? Vážně? Tak proč mi Lagerfeld, kterého jsem chtěla rok, leží naprosto ladem a ztratil veškerý můj zájem?

No a teď k tomu nejfascinovanějšímu..... Toaletka, čekáte maximálně dvě, tři hodiny, že? Tak rozhodně to neočekávejte od francouzů.... Ta vůně je se mnou celý den. Osvědčilo se mi, dát si trošku, počkat pár minut a navonět se znovu a výdrž je opravdu celodenní. V případě jedné aplikace, je to cca 6-7 hodin. To je kůže... ale oblečení mi voní klidně týden (samozřejmě, že ho týden nenosím, ale triko, co jsem jednou vzala na sebe hodím do skříně, tak i po týdnu stále voní) a na vlasech jí cítím celé tři dny do dalšího umytí....


Vůně se mnou tepe a jakmile mě něco rozruší nebo jakkoliv ovlivní, tak okamžitě cítím jak roste a rozvíjí se. Když je někdo blízko mě, tak vždy vidím, jak se mu rozšíří nos a  nasává... efekt je vždy stejný, nevědomky přivírají oči. Každý mi řekl, že toaletka neskutečně voní a s mojí povahou naprosto koresponduje a jen mě doplňuje, jak kdyby to bylo součást mě.

Nechci aby to znělo jak erotický román, i když po korektuře vidím, že to tak vypadá =D, ale nemohu si pomoci. Tohle je opravdu něco neskutečného. Především proto, že je opravdu jako já. Zvykla jsem si i na silný počátek vůně a vždy ho přetrpím a pak se dostaví klid mojí duši.... Jsme jak sehraná dvojka, jak nejlepší přátelé. Tahle vůně je ojedinlá a unáší moje smysly do dálek. I kdybych použila všechny přídavné jména, tak Vám to nedokáži přiblížit, a hlavně na Vás bude vonět úplně jinak, tak jako na mém zápěstí. Je to vyzrálá vůně, která podle mě nesedne každému. Byl to od Adriany risk, ale vyplatilo se na 1000% procent, ta vůně jako by mě popisovala.....


Uděluji plný počet, copak to jde jinak? =) Cena v přepočtu vychází cca na 600,-.... za mě je nedocenitelná a jedinečná.... Hlavně nezapomínejte - mluvím tady "jen" o toaletce, umíte si představit tu sílu parfému? Já tedy ne, protože by mě asi došly slova =)


Adriance děkuji za tu možnost okusit něco tak skvělého a opravdu jsem nečekala, že v tom najdu tak neuvěřitelnou lásku a závislost. Zpětně si říkáte, zda jsem za navázání spolupráce ráda? Neuvěřitelně... Tento eshop, produkty a především přístup PR mě nepopsatelně chytly za srdce. Jedna z nejlepších spoluprací, který tento blog a já navázal. To prostě musíte vyzkoušet aby jste pochopili =) každý si tam najde své.... Za sebe garantuji, že nebudete zklamaní a především se Vám dostane originálních a jedinečných výrobků z Francie, které nikde jinde v Česku neseženete. Směle do toho =) pokud mě čtete pravidelně, tak víte moc dobře, že mě moc věcí takto neočaruje... A skoro nikdy takové ódy nepěji... Takže na tom asi něco bude ;-)

Co by francouzského by jste mi doporučily? Byly jste někdy ve Francii?

6 komentářů:

  1. Tereza Loves makeup25. března 2015 v 18:20

    Už len pre ten obal stojí zato!!!! A je skvelé, že ti tak neskutočne dobre sadla :)

    OdpovědětVymazat
  2. vidíš to a moje jediná výtka by asi byla na polepy.... a tobě se to líbí =) Každý to vidí jinak... sedla... a jak! Parfémy mám normálně v prosklené skříni... jen tahle stojí na mém toaletním stolku... to se žádnýmu parfému nepovedlo...

    OdpovědětVymazat
  3. Adriana Gröschlova27. března 2015 v 11:10

    Krásná recenze. Vůni Gardénie miluju, samostatně jí má snad jen Gucci. Jako kytka se mi také líbí, dokonce jsem si jí už 3x koupila v květináči, ale bohužel to s ní nějak neumím, vždycky mi nějak zahynula. Asi jsem si sní málo povídala, nebo co? A ten romantický babičkovský design se mi také líbí:)) Gratuluji ke krásné spolupráci:))

    OdpovědětVymazat
  4. To musím toho Gucciho oňufat =) Který to je? Adri já mám zahradnickou školu a taky mi vždycky zdechla... Nic si z toho nedělej =D Díky moc kočko! =)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně napsané. Když jsi mi jí dala přivonět, tak mě také ovanula taková ta nostalgie, ale to jsem ti říkala, že jsem si vzpomněla na mládí a na dobu, kdy jsem ve 14 začala chodit na diskotéky :-D

    OdpovědětVymazat
  6. jj to jsi mi říkala, ale byla na tebe taky silná =) Je prostě skvělá =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...