středa 3. prosince 2014

Jak u mě uspěla mladší sestřička???

3.12.2014 14:00

Zažívám typický prosinec - nic se nestíhá a je toho na nap..... Celý týden jsem se nezastavila a když myslím týden, tak i s víkendem. Kromě soboty, kdy jsem ležela v horečkách jsem v jednom kole a mě to štve, protože se s Váma v tomhle období chci podělit o tolik věcí a furt někdo něco chce! Znáte tenhle vztek? =D Dneska už jsem i na kolegy řvala, že kdyby to nebylo zaseklé u nich, tak mohlo to být udělané a zároveň už by byl klid =D

Dneska Vám chci povědět o téhle mladší sestřičce. Měla u mě úspěch jako ta zlatá? To se dočtete v článku ;)



Nejdříve si připomeneme tuto recenzi. Psala jsem tam, že je na obalu uvedeno No.1 a že to určitě něco musí znamenat. No a je to tu =) Objem a zvýraznění (No.1) bylo nahrazeno objemem a natočením (No.2) a díky Alence (blog) jsem měla tu možnost jí vyzkoušet. Díky moc Ali =)


Co slibuje?

  • Vytvořte dramatický look s plnými křivkami v jediném tahu. Tak snadné, tak svůdné!
  • Načechrané, velkoplepé, složení s kolagenem nadzvedne vaše řasy do krásných křivek a přidá objem, vrstvu po vrstvě.
  • Zakřivený kartáček s push up efektem dokonale zachytí každou řasu a dodá jim úžasnou hustotu a smyslné natočení. 

Můj názor?

Tuba je klasická - plastová. Tak jak u starší verze je to pouze nálepka s motivem polstrování. Jediný rozdíl je, že je měděnočervená a má ještě vystouplou dekorační krajku. Je zajimavá, ale určitě z ní nikdo nesedá na zadek =)


Kartáček je z přírodních štětin a je ve tvaru půl měsíce. Tu vyšší část používám na horní řasy a prohnutou částí se skvěle dostanu ke spodním řasám. Nikdy jsem nepotřebovala na líčení dvě řasenky. Dostanu se k řasám jakkoliv velkým kartáčkem.



S aplikací jsem neměla absolutně problém. Znáte to, koupíte řasenku a musíte si dát, tak 14 dnů trénink než s ní vykouzlíte to, co slibuje (u některých se ani po všemožných způsobech nic neprokáže, to známe, že?). Tady to nebylo třeba, hned druhý den jsem to měla v ruce a jen jsem koukala na to božské zatočení. 


Řasy jsou zahuštěné, prodloužené, natočené a hlavně nejsou slepené. Řasenka netvoří žmolky, neopadává a je stálá celý den. Zvýrazňuje skvěle i neviditelné části. 

bez řasenky

Tak jak jsem se snadno zamilovala do No.1, tak zde se stalo to samé. Řasenka je na stejné úrovni jako její starší sestra, ale narozdíl od ní ještě řasy krásně natočí a vytvoří Vám efekt umělých řas.

s řasenkou - nepoužívám kleštičky, mám k nim respekt

Prostě opět nemám, co vytknout. Řasenky Astor se v mé sbírce vyšplhaly mezi ty jedny z nejlepších. Doporučuju jak No.1, kterou vykouzlíte nádherně dlouhé a husté řasy, tak i tuto, kde malinko uberete na délce, ale zase je nebesky natočíte. Je to jen na Vás, na co budete mít ráno náladu =) Uděluji 5 hvězdiček a vřele Vám jí doporučuji =)



Máte nějakou z těchto krásek? Jakou Astro řasenku používáte Vy??

12 komentářů:

  1. Hezká recenzička. :) Ty řasy vypadají krásně... jen je blbý, že na každý řasy funguje jiná řasenka. :( Tahle vypadá dobře... ten kartáček by mi vyhovoval, ale trochu se toho bojim. Od Astoru jsem zkoušela takovou tu (pardon, nejsem beauty bloggerka) baby doll nebo jak se jmenuje, jak na ni dělala reklamu Heidi Klum. Ale bohužel, řasy hned lehly. Ráda bych i nějakou jinou řasenku, než tu, co mám, ale moje řasy prostě odmítají spolupracovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Lilian každej si musí najít svoje, ale zatím u všech třeba uspěla řasenka od Benefitu =) Neslyšela jsem zatím negativní ohlas ;) tak zkus třeba tu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiez som s nou spokojna, je skvela obcas sa mi trocha otlaca ale to preto ze mam hlboko vsadene oci. Inak patri k mojim oblubenym.

    OdpovědětVymazat
  4. MimsLady tak to mě tedy ne, ale to jí odpustíš, že? =) Proč by taky ne, když je super =)

    OdpovědětVymazat
  5. nějakou takovou bych potřebovala. neslepovat, natočit, prodloužit a vydržet celý den.. je fakt, že mě zaujala i jednička, ale pořád se nějak nemůžu rozhoupat.

    OdpovědětVymazat
  6. jo a ty králíčci nahoře jsou boží

    OdpovědětVymazat
  7. Luci měla by si zkusit jsou fakt skvělé =) Jinak moc děkuji za pochvalu =)

    OdpovědětVymazat
  8. mně sedla a to jsem se bála toho kartáčku, většinou mi totiž takové moc nesedí :))) a jsem ráda, že sis jí oblíbila :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná recenze, řasy vypadají krásně natočené a neslepené. Já řasenky neřeším, díky Lash Extreme, ale jinak bych jí určitě zkusila:-))

    OdpovědětVymazat
  10. Adri díky moc =) já mám řasenek tolik, že nevím, co sněma =D

    OdpovědětVymazat
  11. Jůůů, vypadá na řasách moc pěkně. Já zrovna dělala test řasenek na blogu, mám jich taky už tolik, že nevím, cos nimi, ale stejně, když si myslím, že bude nějaká dobrá, tak si koupím další... blázen, no :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...