úterý 28. dubna 2015

Louskáček se vrací na scénu - Snowflake dreams powder

Přeji příjemné úterý,

mám pro Vás recenzi na jeden produkt, který stále spadá do kolekce Nutcracker od Clinique. Ukázala jsem Vám již paletky, které jsou navržené dle slavného baletního vystoupení Louskáček - zde. Jelikož nejsem troškař, tak jsem si kolekci musela doplnit =) Chubby Sticky to mě moc nezaujaly... Mluvím tady o třpytivém pudru... Jak uspěl? =)




Byl stvořen aby odrážel třpytivou eleganci představení. Ideální pro ramena, krk a hruď. Dodává lesk každému večírku.


Já jsem holka nebojácná a kromě zmíněných částích ho používám i na obličej . S paní Luckou jsme na prodejně řešily, že tenhle pudr je strašně nedoceněný... Je to krutá pravda... Málo kdo dá, tomuto pudru šanci, protože se přeci třpytí...


Na slunci vytváří efekt Edwarda... Blbý přirovnání, ale je to tak =D Kdo by si nepřál na slunci oslnit druhé? Já teda rozhodně ANO! 
Když je pod mrakem, tak stále vyniká a dodává obličeji skvělý rozptýlený vzhled, jako retuše. Eliminuje rozšířené póry. 
Pokud to vezmeme ještě v noci, tak umíte si představit něco lepšího než, když jste třeba na rande a pouliční lampy nebo svíčka u večeře Vám dodávají jiskru, protože prostě záříte? Já teda ne... 


Jistě nepoužívám ho každý den, protože čeho je moc, toho je příliš, ale rozhodně se mu nebráním. Díky své narůžovělé barvě opravdu dodává efekt divčích tváří... Když chci jen lehce rozzářit, tak ho použiju jen na místa, kde se normálně používá rozjasňovač - vršek lícních kostí, vnitřní koutek oka, dolíček brady, nad rtem, hranu nosu a mezi obočí. Zbytek zafixuji "nelesklým" pudrem.


Určitě se ptáte zda plní hlavní funkci - zmatnění. To, že obsahuje třpytky z něj nedělá rozjasňovač v plné míře. Tento pudr samozřejmě zmatňuje. Nemám extrémně mastnou pleť, vystačím si se skoro každým pudrem a vím, že se nelesknu. Nemohu posoudit, jak se chová ne velmi lesklé a mastné pleti, ale mě zcela vyhovuje. Make-up mi zafixuje a drži mi pleť krásně nelesklou a to prosím pěkně, celý den. Nemá tendence se vytrácet ani při otěru. 

 



Balení je podobné krémům od Clinique, jen ve větším provedení. Je to pěkný macek. 
V krabičce byl i cestovní štěteček. Tleskám, výborný nápad. Jelikož je pudr třpytivý, tak na něj nechci používat svůj klasicky pudrový štětec a díky téhle vychytávce to nemusím řešit. Není to žádné ořezávátko, jak tomu často je. Štětiny jsou podle mě přírodní a jsou pěkně měkké, pudr se s ním skvěle aplikuje. Co se týče balení nemám absolutně, co vytknout. Jen tedy nezapomínejme, že se jedná o sypký pudr. Z krabičky se samozřejmě nevysype, ale třeba já osobně to nenávidím, jak je pak nad sítkem hodně vysypaného produktu, je od toho celé víčko atd... Pokud Vám to nevadí, tak proč ne... Já s ním taky cestuju, ale musím mít jistotu, že se v zavazadle nepohne =)




Pro mnoho z Vás, to bude asi nepotřebný kousek kosmetiky, jenže když mu dáte šanci, tak opravdu objevíte jeho výhody a nebudete se ho chtít vzdát. Mě se především získal proto, že je opravdu strašně něžný a takový divčí, holčičí... já nevím jak to popsat... čistý a něžný jak zrovna napadený sníh =) 
Nemusíte ho používat na obličej jako já, poslouží Vám i na dekolt. Někde na taneční zábavě díky tomuto pudru budete za hvězdu. Je decentní, ale nepřehlídnutelný. Jeho cena je okolo 600,- (nepamatuji si přesně) a rozhodně ho máte na věky věků =)
Neucpává póry, netvoří komedony a je zcela bez parfemace a různých škodlivých látek. 



Já tomuhle pudru dávám své velké ANO a plný počet hvězdiček. Rozhodně je to kousek, který si zaslouží také pozornost. Nutcracker kolekce by bez něj nebyla tak dokonalá, jako je s ním. Pokud na něj máte roupy, tak by měl být na všech prodejnách Clinique. Rozhodně ho mají holky na Palládku =)


Když jsme u toho Clinique, tak si dovolím připomenout, že už v pátek vychází nové rtěnky. Podle slov Lucky jsou naprosto peckovní a nezanechávají absolutně žádný obtisk. Pokud na ně máte zálusk, tak nezapomeňte datum 1.5 - je to totiž limitovaná kolekce (jako vše, co je k nezaplacení =D) a očekává se, že budou rychle pryč =)

zdroj

Máte nějaký třpytivý pudr? Líbí se Vám Nutcracker kolekce?

16 komentářů:

  1. Lucie Martincová28. dubna 2015 v 19:29

    Tak patřím do skupiny lidi, kterou by nenapadlo si ho dát na obličej. Možná i proto, že se lesknu sama jak mám mastnější pleť. Ale na ruce vypadá krasne. Nemáš foto na obličeji?

    OdpovědětVymazat
  2. Luci klidně ti zítra dodám, budu si ho dávat, jdu večer do divadla =)

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie Martincová28. dubna 2015 v 20:14

    Určitě, stačí třeba na fb, jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle vidím prvně. A přitom to vypadá tak hezky... :)
    Na rtěnky se chystám, snad na mě taky nějaká zbude, protože mě dlouho žádné tak nezaujaly... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak držím pěsti, aby ti to vyšlo =) Já stále přemýšlím, zda ano či ne =) Já tam teda budu kdyžtak volat....

    OdpovědětVymazat
  6. Tereza Dufková28. dubna 2015 v 22:28

    Taky beru fotku na obličeji Tess :3 Chci vidět holčičího Edvarda! :D Terez za růžovým zrcadlem

    OdpovědětVymazat
  7. včera jsem to nestihla, ale dnes je to tu =)

    OdpovědětVymazat
  8. Zuzana Velčeková9. května 2015 v 0:12

    Clinique testuje na zvieratách takže za mňa nie!

    OdpovědětVymazat
  9. Vše co je prodáváno na pultech EU zemí, nesmí být testováno na zvířatech... Pokud testuje tak jen výrobky, které jsou prodávány v USA a všichni víme, že výrobky v evropě a v usa se rapidně liší ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Zuzana Velčeková10. května 2015 v 23:47

    Ide o to ze testuje je jedno ci v europe alebo v azii a ci testuje iba zlozky alebo vyrobky.A neni to jedina znacka na ktoru robis recenziu a ospevujes ju ked sa snazis vyzerat ako bojovnicka za prava zvierat ale nevadi ti ze tvoja vychvalovana znacka testuje na zvieratach ktore ty tak obhajujes a prisne sledujes zlozenie jedal atd. Je mi to proste cudne. Staci otvorit zahranicne fun page clinique a podobne na fb a v komentaroch sa mnoho ludi dozaduje aby s tym prestali.

    OdpovědětVymazat
  11. pleteš jabky s hruškama... to že něco dělaj za oceánem, tak to dělaj za oceánem, tady se na pultech neprodává nic testovaných na zvířatech.. pokud bych to brala dle tvého názoru, tak bych nesměla používat nic....
    Prostě mi tenhle komentář přijde naprosto zcestný, to co je za oceánem je smutné, avšak mě to (jako českého spotřebitele) nezajímá... Hledím na to, když si kupuji věci z ameriky prodávané tady... Za netestování v USA mají bojovat američané... To, že si to nechají líbit, tak to je jen a jen jejich vizitka.. takže tak ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Zuzana Velčeková11. května 2015 v 23:10

    Tak vlastne teraz si sa ukazala. Nemam rada takych falosnych ludi co sa budu bit do hrude ako im zalezi na zvieratach atd a pritom co tam po nich, deje sa to za oceanom, mna sa to netyka co si nedovidim od nosa, klapky na ociach. Tymto nasu debatu koncim, nazor som si vytvorila.

    OdpovědětVymazat
  13. Hele, já tě o opaku opravdu přesvěďčovat nebudu. Nemá a nikdy to nemělo smysl. Ty si tady jedeš svoje a nevidíš jasný fakta... Až si koupíš něco z velkého koncernu Loreál tak si vzpomeň na tenhle opovržlivý komentář... A věz, že Loreál vlastní půlku značek na českým trhu ;-)
    Když chceš bojovat za ameriku, tak zkus jejich servery. Tady to asi k ničemu nebude...
    Hezký večer, více netřeba dodávat ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...