středa 8. dubna 2015

CREA-M Sensitive Skin

Zamračenou, ale krásnou středu vinšuji!!!

Poslední dny absolutně nic nestíhám.... Spím cca 5 hodin denně a stejně nikdy nestihnu to, co si na daný den rozplánuji. Je na tom někdo poslední dny podobně????

Po skoro tří měsíčním testování pro Vás mám recenzi krému od světoznámé značky crea- m. 

 

Krém jsem si vybrala v rámci spolupráce s Nubilis. PR velmi děkuji.

Kdo a nebo co je vlastně crea-m?:

CREA-M, značka vysoce kvalitních kosmetických produktů, vyniká vtipným designem a filozofií.
CREA-M přichází s nabídkou kompletní řady kosmetických výrobků na obličej a tělo,
se svěží image, bez parabenů, s vysokou koncentrací aktivních látek.
CREA-M vyvinuly laboratoře Lipotec, které mají více než 25 letou zkušenost v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.

Krém je určen pro citlivou pokožku. Revitalizuje, hydratuje a zvyšuje obranyschopnost pleti. Je obohacen o SPF 20, obnovuje pleť a urychluje hojení a především má kryokonzervační efekt - chrání před zimou.
Sice nemám citlivou pleť, ale mám ji smíšenou. Mám dva paradoxy - absolutně vysušenou T-zonu a zbytek mastný, kde se rojí akné jak houby po dešti. Nemohu si dovolit nic se silikony, nic dráždivého a hlavně málo hydratačního. Jsem nucena používat na pleť dva výrobky - na akné Clinique (psala jsem Vám o něj zde) a pak na celý obličej hydratační krém. Kdybych měla používat denní a noční péči, tak Vám říkám, že se raději odstřelím =D čtyři kelímky by na mě prostě byli moc... 


Proto jsem ve své výbavě uvítala C-ream, protože stejně jako Clinique je na obě fáze dne. 

Krém přijde zabalený v hnědé "eko" krabičce. Na zasunovacím víčku pouze logo firmy. Vevnitř se ukrývá plastová krabička a papírek s popisem výrobku. Zespodu naleznete složení výrobku.




Co mě malinko zklamalo je, že krabička je opravdu taková ta plastová jak u krému za třicet korun... Prostě se na materiálu šetřilo. Víčko černé a spodek pixly je popsaný typickým písmem pro crea-m - "rozsypaný čaj".




No a zde je zmiňovaný papírek, který ukrývala krabička - věnujte pozornost druhé větě =D

Krém má konzistenci jako zakysaná smetana... Není zcela hladký, ale lehce hrudkovitý. Trošičku zapáchá jako lékárenské zboží... No prostě nic, co by jste zrovna vyhledávali, ale taky nic proč by jste ho nepoužívali... Je docela hutný a má tendence se rychle vsakovat... Což já oceňuji, nebaví mě roztírat krém půl dne. 



No a teď to nejdůležitější. Po nanaesení je třeba chvilku počkat až se zcela vsákne, aby jste mohli nanést make-up. Teď to vypadá, že si s minulým odstavcem protiřečím, ale není to tak. Krém se rychle vsákne, ale nechá takovou tu lehce vlhkou pleť na omak... Ale opravdu stačí dvě minuty a můžete nanášet make-up. Pleť po něm zůstává vyživená, napnutá (v dobrém slova smyslu) a hydratovaná. Používala jsem ho skoro celou zimu a eliminoval šupinky, tak 7 z 10 případů. Mám opravdu suchou t-zónu a v zimě, když je opravdu sucho a mráz, tak by mě nezachránil od šupinek ani nejvíc nejhydratovatější krém.
Musím však říci, že si neumím představit, že bych ho používala na opravdu citlivou pleť, která má sklony k červenání. Několikrát se mi stalo, že když jsem měla akné v největším rozkvětu, tak mě na podebraných místech štípal a lehce jsem i zčervenala. Tudíž bych ho někomu s opravdu citlivou pletí nedoporučila.


Zakoupit ho můžete zde. Balení je 50ml, což je více než klasické balení krémů. Cena je 549,-. Za krém to není mnoho (s ohledem na větší množství), ale za tuto cenu se určitě dalo vytvořit lepší provedení krabičky, na kterém by lépe vyniklo typické písmo pro crea-m. 

Když to shrnu, tak je opravdu velmi hydratační, ale má ten nešvar mě štípat. Zachránil mě v mnoha případech více než gelový krém od Clinique, který je svojí konzistencí lepší spíše na léto. Pleť nedusí, nevytváří mastný film ani jiné nešvary. Když však připočtu lehký lékárenský odér a pocit, že se mažu zakysanou smetanou tak musím udělit pouze tři body. Určitě si ho znovu nekoupím a na příští zimu zvolím jiného pomocníka. 


Tohle je můj pohled. Krémy jsou nejvíce ošemetná věc. Prosím berte to v potaz. Mnoho lidem nesedne Clinique a já bez něj nemůžu dát ránu, crea-m může být ten samý případ ;)

Znáte zančku crea-m? Používáte od ní něco?

4 komentáře:

  1. Teda ani složení mě neuchvátilo, ani balení a nemám ráda hrudkovité konzistence, takže nic pro mě :/

    OdpovědětVymazat
  2. tak každej se v tom nemůže najít =)

    OdpovědětVymazat
  3. Tereza Dufková12. dubna 2015 v 14:20

    Krém bych asi nepořídila, ale líbí se mi ty nápisy an balení. :)

    OdpovědětVymazat
  4. joo přesně kvůli tomu jsem po téhle značce taky skočila... naprosto tě chápu =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...