pátek 19. června 2015

Revlon umí jednu věc jako nikdo

Krásný pátek všem!!!

Pro Vás poslední den, já jdu do práce ještě zítra na celých 14 hodin... ano, chce se mi z toho brečet =D 

Každopádně vy užívejte volna i za mě =) 

Revlon je značka, která prodává věci od vlasové kosmetiky až po štětce je však jedna věc, která se jim daří nejlíp ze všech kosmetických koncernů na světě - make-upy...
 



Revlon je americká značka, není to nic "převratného", jak se u nás prodává Astor v DMku, tak u nich se v Boots prodává Revlon... Prostě drogérková značka...
Jenže tady jsme v česku a tady prostě nic nemůže být lehké, že ano =) Takže Revlon koupíte jen na internetu. Jedním z nich je Nubilis, který mi tento make-up poslal k testování. Velmi děkuji =)


Než začneme mluvit o tomhle mazlíkovi, tak si připomeňme make-up, který si získal trvalé místo v mém šuplíku a když potřebuju jistotu a opravdu krycí make-up, tak šahám po něm =) Recenze zde.

Abych si rozšířila povědomí o tom, zda jsou všechny make-upy od Revlonu, tak skvělé, tak jsem poprosila o tento Photoready, který je velmi oblíbený mezi herečkami na focení či natáčení. Reklamu jí dělá třeba Emma Stone, kterou tedy jako herečku zbožňuji =)

Makeup obsahuje částěčky, které odráží světlo, takže záříte i když jste vevnitř nebo ve stínu...

Balení je klasické pumpičkové, otázka je, zda vypumpuji úplně vše. Nádobka je zapečetěna, není možné jí otevřít. Jedno pumpnutí Vám vystačí na celou tvář, pokud nemáte problémovou pleť. Pokud máte krupici a akné jako já, tak musíte použít dvě pumpičky.


Nanáším štětcem. Make-up je bez parfemace, skvělě se nanáší, nevytváří mapy a skryje opravdu vše. 
První měsíc jsem ho nevyužívala, protože mám odstín Natural Beige a ten je velmi oranžový. Stačilo pár sezeníček na balkóně (ještě trošku by to chtělo) a barva mi skvěle sedla. Na výběr máte z 12ti odstínů, ale v tom jsou i odstíny pro černošky, takže pochybuju, že je zde seženete. Výběr např. na Nubilis je ze 4 odstínů. Přijdou si na svoje jak slečny s růžovým podtónem, tak i ty s oranžovým jako já =)

před

po aplikaci, bez korektoru a pudru
Výdrž je cca 8 hodinová. Doporučuji ho pro všechny pleti i pro mastnější, mám jí totiž nyní taky více mastnou a absolutně nemám s make-upem problém. Vytváří na dotyk sametový povrch, ale při pohledu do zrcadla vidíte, že je pleť jakoby "vlhká". Není mastná ani lesklá, ale je třeba make-up zafixovat, což stejně děláme všechny. 
Krycí síla je lehká střední, ale jak píši dá se skvěle vrstvit.

před

po - tady lze vidět tu "vlhkou" pleť
Make-up je jednotný, nevytváří efekt masky, ale skryje při více vrstvách to co má a co potřebuji. Je otěruodolný, ale ne voděodolný. Obsahuje SPF 20, vidím to tady teď - upřímně nechápu na co je to dobré, protože já nepoužívám v ČR ani opalovací mléka či nějaké spreje =D Opaluji se ihned do hněda.
Za 30ml make-upu zaplatíte 295,- a to je opravdu směšná cena, za takto skvělý make-up.

Revlon make-upy prostě umí a to se mu nedá upřít. Až mi tyhle dva dojdou (Photoready a Colorstay), tak vyzkouším určitě další a pochybuju, že by se dostavilo zklamání. Make-upu uděluji 5 bodů, nemůže za to, že jsem si vybrala moc tmavý odstín, ale to se s Francii doladí a pak bude sedět jak nic =)


Co máte od Revlonu nejradší? Který make-up je u Vás best off?

8 komentářů:

  1. Čožee tak toto je fakt paráda... Inak raz si mi doporučovala jeden od Hean, podľa teba ktorý je na tom lepšie s výdržou - hean alebo niektorý z týchto revlonov? Ja som si kúpila teraz červený rimmel ale zdá sa mi to moc ťažké, takže hľadám niečo spoľahlivé s ľahšou konzistenciou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak za mě tohle je lepší než Hean =) Mám oba od Heanu a tenhle nepřekonají =) hlavně Hean skoro vůbec nevydrží, takže tenhle!

    OdpovědětVymazat
  3. neskutečně moc ti děkuji došel mi od nich makeup ale nikde na cz eshopu nic už se neprodává a tady taková nabídka, díky za uvedení eshopu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani prodává se ještě na galaxieprani, ale tam je nesrovnatelně dražší =)

    OdpovědětVymazat
  5. Kristýna Davidová2. července 2015 v 20:29

    tyjo, tak ten vypadá fakt suprově!

    OdpovědětVymazat
  6. Tereza Loves makeup5. července 2015 v 23:27

    Odveci koment.... Ahoj Tess, mam problemy s fb musela som ho zrusit. Nevedela som sa dostat ani na mail ale to som uz spojazdnila. Fb budem riesit cez tyzden ak budem musiet zakladat novy ucet tak ti poslem ziadost o priatelstvo.

    OdpovědětVymazat
  7. ahojky, já to chápu... prolomil ti účet hacker... bohužel i mě... stáhli si všechny fotky z mýho účtu. Moje škoda je nulová, protože jsou to všechny otky veřejný. Snad ti facebook účet navrátí... těším se na tebe =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...