úterý 15. července 2014

Artdeco - Eyesshadow base

15.7.2014 16:00

Krásné úterní odpoledne! 

Mám pro Vás další recenzi produktu od Artdeca, ta poslední dopadla dosti katastrofálně - zde. Jak myslíte, že dopadne tato další věcička od Artdeca? =)



Kupovala jsem jí ke dni matek, takže už jí mám doma dva měsíce. Vyměnila jsem jí za svojí UD bázi, kterou si šetřím, protože je to grál mezi bázemi. Jak si vedla tato? 

Co slibuje?:

Jedinečná báze pod oční stíny Artdeco funguje jako barevně neutrální podklad na oční víčka. Pomáhá upravovat nedokonalost a nerovnoměrnou barevnost očních víček a tím je připraví pro dokonalou aplikaci očních stínů. Samotná aplikace očních stínů je pak mnohem snazší a barva očních stínů se stane intenzivnější, reálnější a taková vydrží až do chvíle, kdy se odlíčíte.

Díky své jemné krémové konzistenci se báze pod oční stíny Artdeco velmi snadno nanáší, nevysušuje pokožku a také zabraňuje ukládání očních stínů v koutcích oka. Obsahuje vitamín E, který chrání a vyživuje citlivou pokožku, proto se hodí i pro majitelky kontaktních čoček a bisabol, jež uklidňuje zarudlá oční víčka a neutralizuje jejich barvu.

Přestože je kelímek malý a kompaktní, vydrží jeho obsah velice dlouho, čímž šetří vaši peněženku a díky své velikosti je ideální k cestování. Hodí se pod jakékoli oční stíny a není nezbytně nutné, aby byly přímo od značky Artdeco.

Výrobek není testován na zvířatech!

Můj názor?:

Rozhodně bych jí nenazývala bezbarvou sami vidíte, jak v kelímku, tak na ruce, že je taková lehce třpytivá. Trpím barevnou nesrovnalostí na obličeji, ale na víčkách ne...takže bod o sjednocování barevných neduh nemohu posoudit. Co musím uznat je, že je opravdu hydratační, až si chvilkami říkám, jak může takto krémovitá báze udržet stíny a neslévat se =D
Takže ano! Stíny drží na svém místě po celý den. Můžete se na tuto bázi spolehnout. Výraznějších barev jsem si povšimla jen malinko, na toto je mnohem větší kádr UD.... neřijde mi to tak rapidní jako s UD.


Než jsem si jí koupila, tak jsem si říkala za relativně dost peněz (209,-) takový pidi kelímeček? Jenže jakmile jsem jí začala používat, tak jsem zase říkala - "sakra to nemůžu nikdy vypotřebovat" =D Na celé víčko Vám opravdu stačí maličko a kelímek máte na věky věků...


Poslední dobou se hodně diskutuje nad tím, že primery ztrácí svůj účinek po nějaké době...upřímně, já se tomu nedivím...šampón Vám taky nebude dělat krásné vlasy navždy a musíte ho změnit a pak se k němu vrátit. 
Po dvou měsících používání hlásím, že neustále fungují, ale myslím si, že jejich čas přijde a zase se na chvilku vrátím k UD! =)



Uděluji 5 bodů, po UD opravdu jedna z nejlepších bází na trhu! Ne nadarmo se říká "kup si UD nebo Artdeco". Uvítala bych malinko sytější stíny, při používání primeru, ale nemůžu chtít vše, že? =) Vřele doporučuji, ale obávám se, že mastným víčkům Artdeco moc nebude prospívat, protože je sám o sobě máslovější.  


Jaká je Vaše nejoblíbenější báze?

12 komentářů:

  1. bohužel, při prvním použití cca před dvěma roky, super.. ale ted nic.. takže mám doma kelímek a úplně k ničemu.. ale jsem ráda, že tobě funguje

    OdpovědětVymazat
  2. Asi si ji koupím :D už delší dobu po ní pokukuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci tak použíbej něco jiného a vrať se k ní ;)
    zuzz podle mě neprohloupíš ;)

    Jinak holky jsem ráda, že Vás je tolik, co jí milujete jako já =)

    OdpovědětVymazat
  4. Kvalitní báze pod oční stíny by se mi rozhodně hodila a myslím, že díky tvé recenzi půjdu právě do Artdeca ♥.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Nj, tahle je opravdu šikovná (ikdyž UD jsem zatím nezkoušela, tak nemůžu srovnat)

    OdpovědětVymazat
  6. Vendula jéé to ráda slyším =)

    OdpovědětVymazat
  7. Můj holly grail!
    Mi právě přijde, že mi ta UD vůbec nic nedělá a stínů tam mam ještě míň a s menší intenzitou

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  8. Blondies a jaký druhy si měla?

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...