pátek 11. července 2014

Když se řekne NARS.....

11.7.2014 16:00

Když se řeknete NARS....tak, co vidíte? Já kromě přeplněného stojanu plné kvalitní stojany, vidím hlavně tvářenky....božské, všemi opěvované a milované!

Nemohla jsem být "out" a nepořídit si je také....jak dopadly?


Všichni chtějí odstín Orgasm....upřímně nevím, co na něm všichni mají....oranžovorůžový nádech mě nějak nebere...Při zjištění, že Sleek trio v odstínu Lace (prostřední odstín) je na 98% totožný s NARS Orgasm, tak už mě vůbec neláká, stejně tuhle tvářenku od Sleeku vytahuju málo kdy.

Vidím krásu v jiných odstínech. Nádherná růžová Matahari nebo krásný Sin, který se lehce odstínem přibližuje k bronzeru, ale nejkrásnější jsou Oasis a New Order....

Chodila jsem kolem nich skoro 3/4 roku a z lásky na první pohled se začínala stávat láska na celý život a já je prostě musela mít!

Pro někoho je nepředstavitelné dát za tvářeku 950,-...pro mě to byla kdysi, taky naprostá zhovadilost, ale jen do chvíle než jsem se jich dotkla na testeru! Nelze odolat a každý je chce a je to grál mezi tvářenkami.

V bestsellerech už, ale stála nejdřívě 690,-, ale ani jeden z výše nejkrásnějších nebyl v akci, odcházela jsem v únoru naštvaná a zklamaná zároveň a na nic jiného nemyslela....přišel červen a další bestsellery a tentokrát tvářenky za 620,-...šla jsem tam s ledovým klidem, že zase budu mít prd, protože prostě tyhle nezlevní, protože nejsou "nejprodávanější". Už jsem si zahrávala i s myšlenkou, že si koupím pro mě nudný Orgasm, jen abych měla NARS tvářenku....jenže osud tomu chtěl a někdo nahoře se nade mnou smiloval! Nejen Oasis, ale i New order, který je spíš tvářenkorozjasňovač byly za tuhle skvělou cenu! Nemohla jsem odejít jen s jedním!!! Rozhodně tímto moje sbírka narsátek nekončí =P

1) New Order

Spíše rozjasňovač s růžovým podtónem. Když jsem ho poporvé uviděla, tak jsem se zamilovala!!!! Je nádherný, já tady tyhle princezovské barvičky miluju! Obsahuje hromady třpytek, pro někoho odpudivé pro mě ve spojení s božskou růžovou nejdokonalejší! Když přejedete opravdu jemně, tak naberete málo barvy a hodně třpytek - rozjasňovač, pokud trošku více pošmidláte, tak máte nádhernou něžnou růžovou tvářenku.







2) Oasis 

Klasická něžná starorůžová s kapkou hnědé a miniaturníma třpytečkama. Brala jsem ho jen proto, abych měla dvě. Hádáte správně. Oasis používám častěji, protože se hodí absolutně ke všemu, za což New Order využijete jen na něžnější líčení. Naprosto famózní odstín.






na sluníčku - při new order slunko nevylezlo =(

A proč je všechny majitelky tak milují? To je naprosto jednoduché! Neprašná tvářenka s vysokou pigmentací a skvělou výdrží (12 hodin s přehledem), v odstínech, které jiné značky nemají (mimo orgasm), které jsou zasazené v bytelné pogumovaném (ten mě strašně točí, je furt špinavý) nádherném obalu se zrcátkem. Nebudu se rozepisovat, každý, kdo na ně psal recenzi je jen vychvaluje a na internetu kromě recenzí najdete i všelijaké ocenění a další opěvování těchto tvářenek, které používají i přední vizážisté na každou důležitou akci. Některé značky se je snaží napodobovat, například i Sleek, ale ten má paletu i jiných odstínů a obalem se jim vůbec nepodobá. Za což třeba elf, to bere ve velkém...

Dle mého o sobě nikdo nemůže prohlásit, že je kosmetický fanatik, když nebude mít dvě věci - NARS a Urban Decay a já už to o sobě hlásat můžu =P

Počkejte si na bestsellery, zatněte zuby skrz nepříjemné prodavačky v Sephoře a ulovte si také nějaký ten svůj vysněný odstín! Vřele doporučuji, jedna z nejkvalitnějších tvářenek v mém mega objemu! Miluju je a nedám na ně dopustit a nemohu jak jinak než za plný počet!!!



Který odstín je ten Váš milovaný a vysněný?! =)

4 komentáře:

  1. nedá se nic dělat, nejsem kosmetický fanatik.. chybí mi NARS, ale kdybych ho měla někde poblíž asi bych už ho měla.. třeba jednou..
    vypadají krásně

    OdpovědětVymazat
  2. Lucinko jednou si uděláš výlet třeba do prahy a určo si koupíš ;) =) nebo zkus jahoda.net tam je taky mají =)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají nádherně :))) Taky nemám žádnou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto souhlasím. Ten jejich Orgasmus taky nechápu. Mojí top je Sin. Sluší mi jako nic jiného a to i když jsem bledá, nebo opálená do sněda. Fakt jsem se zabouchla:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...