pondělí 7. července 2014

Lucky Week ♥

7.7.2014 20:00

Krásný pondělní večer!

Dneska pro Vás mám článek o svém šťastném týdnu aneb jak jsem asi dožrala celou blogosféru =D Bude to o mých výhrýách v giveaway....

zdroj


Jsem typ člověka, co nikdy nevyhrál ani v takových těch soutěžích o klíčenky, tužky atd. v různých obchodních řetězcích. Moje první výhra (to byla teda výhra =D) byl DM box! Říkala jsem si jak mě potkalo neuvěřitelné štěstí, ale to ještě nepřišel poslední červnový týden...


Vše začalo v pondělí 23.května v noci...na poslední chvíli jsem se přihlásila ke Kyrkys v soutěži o kosmetiku moje a klasicky jsem v nic nedoufala...V noci vyběhl tento příspěvek a já nevěřila vlastním očím! Tohle všechno mi přišlo od Kyrkysáka =)



Ten stejný den ráno vše pokračovalo u holek Gioia di Vivere. Ráno jsem koukla na článek, kdo vyhrál a nevěřila jsem vlastním očím! Usmálo se na mě štěstí a vyhrála jsem sadu tří produktů značky Bioderma! Skákala jsem štěstím do stropu!

Takhle krásně zabalený balíček mi přišel a ten dopis...ach!!!!


25.června mi vyskočí messengerové okno s Lenkou, říkám si super, jde určo poplkat a najednou věta "měla by ses kouknout na vyhlášení"....moje reakce "ty vole to ne....neříkej mi, že jsem vyhrála...to nééé to bude vypadat, že jsem Vás podplatila" =D No ono opravdu, usmálo se na mě štěstí po třetí a já skákala radostí, protože jsem vyhrála svůj první Sparitual lak! Kdo by neskákal?


to je tak krásný!!!!

Moje reakce pod výhrou zněla, ať už nikdo nevyhlašuje giveaway, že mě budou všichni nenávidět a, že u Lucky musí vyhrát někdo jiný, že zase takové štěstí mít nemůžu (měla jsem první komentář pod článkem s vyhlášením giveaway) - no třetice všeho dobrého se říká ne?

Přišla sobota 28.6 a mě opět vyskočil messenger.... hmmm, kdopak mi to píše....! Lucka..... že bych se měla kouknout na její blog....Bylo mi malinko studno, ale upřímně, kdo by tuhle giveaway nechtěl vyhrát?!!!! 4,6kg super hyper kosmetiky! Tuto váhu jsem si dnes donesla domů a hodinu jsem se ve všem přehrabovala a zkoušela! Když jsem uviděla sigma, tak jsem to čapla rychlostí blesku a zkoumala jak divá! Já se moc nechtěla koukat na fotky, co vše u Lucinky bylo, raději jsem si to nechala jako překvapení a tohle bylo mega překvapení! Tady je veškerá nálož, která mě v tomto skoro 5kg balíku čekala! a jak to hezky čvachtalo, když jsem to táhla do toho našeho zpropadenýho kopce =D Takže do čtveřice všeho dobrého ;)

srovnání s mlékem =D

první pohled!

taštička ukrývala lush mýdla, vzorky a slevovou knížku do Fann



zlatá krabička ukrývala dekorativku a yankee candle

nálož dekorativky!

pečující kosmetika a dedra vonný parfém do bytu

červená krabička ukrývala hlavně laky


nejen laky...

detail....konečně zkusím ázračnou gumičku =P

detail levé strany! Freeman ♥

tvářenky od Elfu...ta vpravo ♥

stíny, ten zelený je masakrový!

zbylá dekorativka! Mám další Milani růži juchůůů! a sigma ♥

Takže tohle byl můj šťastný týden, do toho všeho mi přišel další balík od Dermacol a další je na cestě - vydávají novinky jak diví...vyměnila jsem několik věci za super kousky na votočvohoz - všechny tyto fotky najdete na mé facebookové stránce....Co hezkého přišlo minulý týden Vám?

Všem holčinám moc děkuji za kosmetiku a velice si výher vážím! Všem závistivcům a nenávistcům, co mě nazývají megerou, tupkou, čarodejnici a podobnýma hezkýma slovama přeji, aby se v té nenávisti jednoho dne neutopili a až přijde jejich lucky week nebo lucky day, tak aby si ho užili a vzpomněli si na mé slova ;) Každý může mít štěstí a vlastní názory, no ne?

28 komentářů:

  1. Teda, ta poslední výhra je úžasná. Já takhle vyhrála 4 giveaway tuším někdy v březnu :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Charmedka ta je mega úžasná! =) To jsem ráda, že i ty si měla štěstí =)

    OdpovědětVymazat
  3. No pane jooo, slušná nadílka ! A upřímně Ti to přeji, fakt že jo. Někdy je třeba, aby štěstí sedlo i na vola, jak se říká :-D ( snad bez urážky :-D )
    Mno a k těm komentům či příspěvkům, kde Tě zajisté moudré hlavičky napadají - tož ať klíďo puknou zlostí, závistí a kdovíčím ;)
    Jen si to všechno užij a prď na ty kolem sebe, prostě tohle byl Tvůj týden !

    OdpovědětVymazat
  4. Karolínko to nebylo skrz tento týden (ale, přisuzuju tomu taky podíl =D) já si ho užívám moc! ani nevím, co mám zkoušet dřív! Ale melounový sprcháč už to má za sebou a hoví si vedle mých třech dermacol sprcháčů =D Díky moc a ráda budu za vola! =D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahááá, tož já myslela (až jsem přemyslela :-D) že Tě někdo obviňoval, že furt jen vyhráváš :-D Však víš, co se můžeš na všechny ty pipky :-D :-D
    Budu se těšit na nějaké recenze produktů z těch supráckých výherních balíčků :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju! :-) Já mám šťastný celý život, takže výhra v soutěži už je nadbytečná :-D I když potěší, to né že né :-D Doufám, že nás budeš zásobit recenzemi! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. a myslíte, že je to vhodné dělat recenze na dárky? znáte to...darovanému koni.... =D

    OdpovědětVymazat
  8. Mnooo... tak udělej recenzi na ty nej produkty, které Ti sedly ;) když už, tak ať je to teda pozitivní ;)

    OdpovědětVymazat
  9. woooo.....když štěstí - tak pořádný :))
    a sportku sis nevsadila? no vlastně asi ne, jinak předpokládám, že bys teď byla v Karibiku :DD

    OdpovědětVymazat
  10. Alice nevsadila to už by byl vrchol všeho =D ale zase takový štěstí jsem neměla, soutěže od kosmetických firem jsem třeba nevyhrála =D a z Karibiku ee tam by se mně nelíbilo, spíš z New Yorku nebo ze Santorini bych ti psala =D

    OdpovědětVymazat
  11. Karolínko dobře já se tedy o nečem určo zmíním =)

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem tak ráda, že ti ten balíček udělal radost.. víš jak jsme si psaly, prostě co využiješ, využiješ.. A to štěstí ti přeju..

    OdpovědětVymazat
  13. No to teda :D Já ještě nikdy nic nevyhrála a ty takhle :D Já bych měla největší radost z tý Biodermy :)

    OdpovědětVymazat
  14. Lucinko já mám ohromnou radost! Fakt díky moc! Jj jsme domluvené ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Šári nebudu kecat, největší radost mám z toho mega balíku od Lucky =D snad se jednou na tebe štěstí taky usměje =)

    OdpovědětVymazat
  16. no jako wow, Lucka se teda neskutečně překonala, to bych skákala tři metry do stropu :-)

    OdpovědětVymazat
  17. To je bomba, tolik kosmetiky, no máš co zkoušet!:) Vidíš, já jsem ti psala, nikdy neříkej nikdy, na každého se někdy štěstí obrátí, tak to prostě je:)

    OdpovědětVymazat
  18. Takových krásných nových věciček :)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  19. :D po příchodu balíku od Lucky bych nechtěla vidět tvůj kosmetický stolek, vždyť je toho tolik, že to není kam dát ne? :) Fakt jsi měla hodně štěstí, gratuluji a mimochodem ještě není konec měsíce, takže třeba se poštěstí i dál :)

    OdpovědětVymazat
  20. Cosmeticsandtihinhgs ale je, to bylo na konci června =D No nemysli si, dekorativku jsem umístila, ale zbytek zůstal v bedně =D potřebuju safra tu komodu.... =D

    OdpovědětVymazat
  21. Tess gratuluji, opravdu jsi měla štěstí! :) Ale musím uznat, že já patřím k lidem, kteří mají taky hodně štěstí a i když se do GA zapojím málokdy (většina z věcí v podobných soutěžích by mi totiž ležela doma a nestihla bych je využít), tak v těch do kterých se zapojím mám strašně moc štěstí. :) Zrovna dnes jsem zjistila, že u Ultimate Chic jsem vyhrála Benefit Sugarlicious kit, na který jsem myslela skoro pořád od vyhlášení začátku giveaway. :D A další GA které mě dostaly a vyhrála jsem je, byly např. o Sleek paletku dle vlastního výběru nebo japonské maličkosti a dobrůtky, giveaway se stíny Artdeco, balíček s peříčkovým náhrdelníkem.. jo a vlastně ještě giveaway o fotografie s jednou šikovnou vizážistkou a fotografkou.
    A rozhodně jsem pro recenzování i těchto vyhraných věciček, alespoň já je recenzuju moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Páni, musela si mať nejakú dobrú karmu v živote, gratulujem! :D Ale ono aspoň vidno, že na každého sa raz usmeje šťastie. Máš tam samé praktické veci, napr. aj tie Bioderma produkty, isto super na leto... len kam to teraz všetko uložiť, že. :D :D No tipujem, že minimálne na rok máš o kozmetiku postarané. :D
    Inak tiež som za recenziu/názor na tie veci, ktoré sa ti najviac osvedčia - alebo napr. yankee candle sa teraz všade ospevuje a zaujímalo by ma, či naozaj tak dobre vonia. :) A vidím, že sa tam skrýva aj Colorama lak, o ktorom sa hovorí, že dlho drží. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nicca Benefit? Tak ten si užij! dobře já tedy recenze udělám =)

    OdpovědětVymazat
  24. Rowena děkuju moc! Colorama laky mám a mám jich dost jsou dobré, ale nic převratného to není =) Jinak yankee odzkouším, taky jsem je nikdy neměla =) jinak teda na Vás a na nějaké produkty (třeba na milani mi to přijde zbytečné, teď jsem dělala na ty dvě) recenze udělám =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...