čtvrtek 24. července 2014

Maybelline Color Tatoo

24.7.2014 16:00

Jaký máte čtvrtek? =)

Dneska pro Vás mám recenzi mých color tatoo...bude to znít neuvěřitelně, ale tento rok jsem si pořídila svůj vůbec první tetovací kalíšek =)

Jak u mě uspěly?


Co slibují?:

Dlouhotrvající oční stíny s krémově-gelovou texturou dodají vašim očím intenzivní pohled.

Aktivní látky:
  • inovativní inkoustová technologie - dodává intenzitu stínu a dlouhodobou barevnou sytost.
Výhody:
  • poskytuje výdrž až 24 hodin,
  • snadno se nanáší,
  • neslívají se v očním záhybu,
  • oftalomologicky testováno,
  • vhodné i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček.
Můj názor?:

Jako upřímně musím říct, že nějak moc nechápu, proč jsou z nich všichni tak odvařené....Jakmile je větší teplo, tak se mi slévají i s bází od UD (která jinak drží vše) a udělají nevzhlednou čárku na oku...Mám tři odstíny...růžový, bronzový a černý. První dva jsou se třpytkami a jsou mastnější za to, černý je tužší a opravdu gelový. Černý tatoo mám jako gelové linky a drží perfektně, ale jakmile Vám začne slzet vnější koutek, tak venkovní linka je ta tam, ale nad řasy se stále drží. Za to barvené jsou samozřejmě určené jako stín a opravdu se mi slévají. Takže všechny slibované řeči o výdrži a neslévání vůbec neplatí. Další věc u barevných je pigmentace, jako převratnou bych jí nenazvala. Jsou spíše třpytivé, ale ne syté. Používám je jako rychlovku, když se mi nechce dělat výrazné líčení.
Růžový color tatoo:




Hnědý Color tatoo:





Suma sumárum nanáší se skvěle, barevné se hezky třpytí a černou si vytvoříte opravdu lehce linku i já, která je na linky kopyto snimi nemám problém. Určitě bych si je nevzala večer někam do společnosti, protože se na ně zas tak spolehnout nedá. Malinko mě zklamala i pigmentace (bavím se o barevných, černá je opravdu černočerná a nebledne) a hlavně ta výdrž....Mám i krémové nebo gelové stíny od L'oreál nebo Bourjois a na ně se opravdu můžu spolehnout, že zůstanou na svém místě. Barevné tatoo prostě jakoby nezachnou a jsou stále mazlavé. Škaredá slitá linka v ohybu oka se mi opravdu nelíbí =/
Černý Color tatoo:


Takže černým bych dala 4 body, protože při slzení rozmatlou a barevným pouze 2,5 až 3. Takže když to zprůměrujeme vychází nám 3,5 bodu. Pro mě to až tak převratné není. Na zimu klidně, ale v těchto pařácích prostě ne. Určitě jsou skvělé jako podklad pod práškové stíny, protože třpytivost dodá matnému stínu ten správný šmrnc a díky tomu si i tatoo lépe zafixuje. Neříkám, že si nepořídím další, to asi ano, protože když něco potřebuju na oku (znáte to, nečekaná návštěva, nechcete vypadat úplně nanalíčeně, tak tam plesknete tatoo a je to=), tak se na cca 3 hodiny na ně můžete spolehnout. 
Dávám tedy tři hvězdy, protože půlky bodů nemám =)



Jak jste Vy spokojené s Color tatoo? =)

25 komentářů:

  1. Barvičky jsou to pěkné... ale přesně, nesnáším cokoli, co dělá tu "čárku"! bléé :D

    OdpovědětVymazat
  2. A to jsem po nich taky vzdycky touzila :-D No asi si to rozmyslim

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem si žádné nepořídila a popravdě nevím, co bych s nimi dělala... Když už se rozhodnu nalíčit si oči, tak to znamená, že mám čas a jdu do stínů, které vím, že budou na sto procent držet :-)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to mě mrzí, já jsem z nich naopak naprosto nadšená :) s tím sléváním do "čáry" je to teď v létě jasné, já je vždycky zaxifuji stínem v podobné barvě a pak s výdrží a se slévaním nemám žádný problém :))

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě byl čtvrtek dost unavující :D byla jsem na brigádě a domů jsem přijela a po chvilce jsem šla spát. :D :)
    Nezkoušela jsem je nikdy. Barvičky jsou ale hezké. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám růžové a bronzové, ty černé jsou krásné, ale asi bych si na ně netroufla.
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. erwulenka, ale třeba ty černé jsou fakt skvělé! =)

    OdpovědětVymazat
  8. Munkey tak to tady bohužel nemáš =/ ale třeba ty krémáky jak jsem psala od bourjois nebo loreal (mám o další dva navíc, bude další lánek =) Jsou super a drží!

    OdpovědětVymazat
  9. Charmedka buď v klidu já donedávna taky ne =D

    OdpovědětVymazat
  10. Alice a to je ono...já už přes to nechci dávat stín.... já to beru jako stín a měl by podle mě držet =/

    OdpovědětVymazat
  11. Gufi vidíš to a já byla celý den u sestřenky na baráku s tetou a dozvěděla jsem se zajímavý věci =) ale já mám dovču no...

    OdpovědětVymazat
  12. Queen proč by ne? =) Já je mám fakt jen na linky ;)

    OdpovědětVymazat
  13. zkus je pak přes zimu, to by ti mělo držet bez problému :) alespoň mně teda v zimě drží parádně i bez zafixování :)

    OdpovědětVymazat
  14. používám on and on bronze jako podklad pod stíny,jinak z nich taky nejsem nijak nadšená

    OdpovědětVymazat
  15. zatial som vyskusala len 'On and on Bronze' trochu tazsie sa mi nanasa stetcom tak vacsinou skoncim u prstu :D ako zdalo sa mi to predsa len trochu silnejsie ako praskove tiene tak je to vyuzitelne na takej drogerkovej kvalite ...este som pokukovala po tej ciernej, mam rada silnejsie cierne licenie tak neviem ci by to za nieco stalo alebo by som po hodine mala tu farbu aj na nose :D ..inak co sa linky ciernej tyka tak uz dlho pouzivam od L'oreal s takym zlatym vrchnacikom a je super, ako po celom dni ju vecer zmyvam este celu :]

    OdpovědětVymazat
  16. Loweline díky za tip! Kouknu na ně =)

    OdpovědětVymazat
  17. vyzerajú dobre,, určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty ruzove jsou moc pekne. To mas tezke, kazda mame to vicko jine, me treba drzi v pohode a neslevaji se:) Mam jen fialove a bronze, ale moc casto je nepouzivam..

    OdpovědětVymazat
  19. ILM ale mě právě skoro všecko drží i bez báze, jen toto ne =)

    OdpovědětVymazat
  20. Já zatím nemám žádný, protože jsem na no buy módu, ale až se zbavím vytyčeného počtu dekorativky, chystám se na ně:)

    OdpovědětVymazat
  21. Kúpila som si jeden odtieň, výdrž sa mi zdá skvelá, ale čakala som väčšiu sýtosť naviac tá aplikácia nie je úplne ideálna, prstom je to asi najlepšie a nemám rada nanášanie tieňov prstom, už ani make-up prstom nenanášam, radšej štetec. Bála som sa, že sa budú zlievať ale u mňa sa nič také za celý deň nekonalo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...