pátek 25. července 2014

Nectra Color od Schwarzkopf

25.7.2014 16:00

Jak se máte kočenky moje? =)

Dneska to bude trošku na jiné brdo....bude řeč o barvách na vlasy...

Respektive o jedné a to nové Nectra Color od Swcharzkopf! Jak obstála?



Je tomu skoro dva měsíce, co jsem opustila salón své kadeřnice, se kterou jsem jinak moc spokojená. Asi už každý ví, že jsem z brunety s ombré přešla na červeno. Kadeřnice mi namíchala tři barvy dohromady. Bylo to krásné, ale a to velké ALE!

Po týdnu už byla barva taková mdlá a po 14ti dnech dokonce byly ombré konečky takové zrzavé až nechutné...prostě taková ta hnusná červená, kterou fakt nikdo nechce. Barvila mě elgonem a můžu říci, že nikdy více.

Je mi jasné, že červená se vymývá rychleji, ale tohle? To mi přijde jako masakr... Razila jsem do drogérie a měli kdesi akci na Nectra color...už bohužel nevím, kde a je to podle mě nepodstatné ;)

V nabídce je jediná červená - Intezivní červený. Nedávno byla možnost stát se ambasadorkou Schwarzkopfu. Na mě se štětstí neusmálo a 100,- mě fakt nezabije ;) Takže jsem se rozhodla jí otestovat na vlastní loket!

Co slibuje?: 

Nectra je dlouhotrvající pečující barva na vlasy, která zanechává Vaše vlasy krásné a opečované a poskytuje prvotřídní barevný výsledek.
Dopřejte si výjimečnou vyživující péči a úžasně intenzivní odstíny plné lesku. Zamilujte se do bohaté syté barvy a nádherné květinové vůně.

Můj názor?:

Zde vidíte fotky mých vlasů před barvením (to je katastrofa, co? po cca 3 týdnech) a po barvení a 2x umytí (podle mě fotit barvu po nabarvení je kravina, aspoň dvakrát vymýt).

před barvení

před barvením

tady to jde hezky vidět

Musím říct, že mě barvil přítel a expert není, takže u kořínků, to nemám tak jak bych si přála, ale co bych si víc od muže mohla přát, že? Každý druhý by se na mě vykašlal a nabarvil by mi leda stěnu.
Barva chytla suprově. Neobsahuje nechutný amoniak, po kterým mám pocit, že se uškrabu a pak ho ve vlasech cítím ještě 14 dnů (viz elgon). Po cca 2 týdnech a něco, už není tak výrazná jako na začátku, ale rozhodně to není taková katastrofa jak u drahého elgonu. Ombré konečky jsou červenohnědé, ale nejsou nechutně zrzavé. Celkově barva jde jakoby zpět do brunety a ne do zrzava a to je pro mě přijatelnější než být jak kus zrezlého červeného železa =D




i ombré konečky mají stejnou barvu

Nanášení bylo díky tubě jednoduché a jedna barva mi stačila na mé husté a dlouhé vlasy až jsem skoro nevěděla, co sní už mám dělat. Cena v akci cca 100,- mi přišla hodně výhodná. Normálně myslím stojí 150,-, ale nechci vařit z vody. 


Líbí se mi celkové provedení obalu a je to pro mě nejpřitažlivější barva na vlasy v regále. Vlasy jsem po nabarvení neměla zničené, ba naopak díky dodanému balzámu byly nádherně vyživené a voňavé. Miluju věci, co mi neničí vlasy a když potkám něco "zlého", tak mám pak chuť rozkopat vše ve svém okolí....jooo takový jsem blázen do svých vlasů =D  Barvě uděluji 4 body, prostě "dlouhotrvající" si přestavuju malinko jinak, ale to nesplní skoro žádná barva v regálech. 


Zkoušely jste jí? Jakou barvu by jste mi doporučily?

14 komentářů:

  1. Krásné sluší ti, já se nebarvím a když jednou začnu, tak zůstanu u mé přírodní barvy, ať tolik nejdou vidět odrosty

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, jak bys psala o mě a o mém loňském úletu, kdy jsem si dala jen tak z rozmaru obarvit své krásné přírodně hnědé kadeře na červenou :-D Úplně stejný proces proběhl i u mě.... Bylo mi opravdu potom do breku, ale tak, chybama se člověk učí, že. Já to potom napravovala postupným přebarvováním na hnědou, přičemž jsem poprvé použila Garnier Naturals (ta se mi vymyla ale na můj vkus velice brzo, asi po 2 měsících) a poté jsem použila Schwarzkopf, která se mi zažrala do vlasů na opravdu dlouhou dobu (tu jsem barvila v srpnu a teprve letos asi před měsícem jsem se ji už konečně zbavila), takže teď už mám zase zpátky svou krásnou barvu. Ale i tak mě to láká si nabarvit vlasy nějakým pěkným světlejším hnědým odstínem se zlatými odlesky. Ale to asi až na podzim.

    OdpovědětVymazat
  3. ervulenka znáš to... život je změna ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tak já kdysi na červeno byla a řešila jsem to radikálně černou ;) pak jsem nechávala odrůst červenou a bylo =) Všichni mi, ale říkají, že mi tady tahle sluší, takže si jí asi na nějaký čas nechám =)

    OdpovědětVymazat
  5. teď máš tu barvičku fakt nádhernou a sedí k tobě perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  6. nemáš vůbec za co :) mi přijde, že tato k tobě sedí opravdu perfektně a je dělaná jak pro tebe :) někomu holt červená sedí skvěle a sluší mu :)) ke mně by nešla, tak alespoň obdivuji jiné vlásky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Barvička vypadá pěkně, červená ti hezky sedne. Mám po pár barevných úletech taky už spoustu let červenou nebo fialovou (různé odstíny), letos jsem po dlouhé době dostala chuť na něco světlejšího a letního, takže teď budu nějakou dobu tak nějak zrzavá. Bála jsem se, aby výsledná barva nevypadala ošklivě vyzrzle, jako vymytá, tu barvu nesnáším, nakonec je efekt naštěstí fajn, i když přes minulou barvu a odrosty není zářivý odstín jednolitý po celé hlavě, na to si budu muset ještě počkat, až se pigmenty po dalším barvení chytnou víc do vlasů a barva se sjednotí. Co se týče barev z drogerky, tak mi nikdy neposloužily jako ty v kadeřnictví, možná jsem měla jen smůlu, ale vždycky jsem měla takový "laciný" pocit, barva nevypadala jak měla, hned se vymyla, změnila a nic nevydržela, navíc doma si ji nemám šanci ani tak kvalitně nanést. No každopádně jsem zvědavá, co mi s vlasy vyvede moře, vrátím se nejspíš jako vyšisovaná nažloutlá blondýna. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Takovou barvu vlasů jako máš ty,jsem vždy chtěla,ale bojím se experimentovat.Chodím ke kadeřnici na melír a barvy nepoužívám

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo, tak to teda katastrofa :/ ale teď už to máš dobré :) moc ti ta barva sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na živo ti to taky sluší :-) Až se smyje a odroste, tak dáš jí znova nebo půjdeš do jiné?

    OdpovědětVymazat
  11. Blani asi takhle...vlezla jsem dnes do dmka a na co měli akci? No na nectru...jakej jsem si vzala odstín? Ten stejnej....takže jsem ti asi odpověděla =D O víkendu jdu barvit mám odrosty u hlavy =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...