úterý 29. července 2014

Nové odličovače očí od Dermacolu

29.7.2014 19:00

Máme úterý....

Já jsem po 14 dnech podruhé v práci. Včera to byla absolutní katastrofa a nemohla jsem ani pracovat...dobrovolně se přiznám, že jsem půlku pracovní dobu strávila čtením článků ( a že jich je po 3 týdnech ;) a hledáním saka na ebay =D

Chtěla jsem včera dělat líčení ala Johnny Dep, kdo mě sleduje na fb, tak ví, co myslím =) vyčistit štětce novou sigma rukavicí a novým MAC čističem a vyčistit si celou kosmetiku....můžete hádat, co jsem udělala...leda prd =D 

Ale dokopala jsem se a píšu tuto recenzi, protože už by byla moje lenost neomluvitelná =D Jak nové odličováky dopadly?



Jako vždy nebudu zastírat a hned zezačátku Vám řeknu, že jsem je obdržela od PR oddělení k testování a tímto mu velice děkuji =)

Myslím si, že mnohé z Vás už postřehly novou neonovou party mania řasenku - recenze zde. S touto neonkou vyšly i tyto odličováky.  Obaly jsou obyčejné platové s vyklápěcím víčkem, ani jeden není ničím nějak ohromující. Obsah je 125ml a nejedná se o dvoufázové odličovače, ale tonika. Jsou bez parfemace.

1. Calming eye make-up remover - 99,-


Co slibuje?:

Zklidňující odličovač očí s extraktem ze zeleného čaje účinně a šetrně odstraní make-up z citlivých očních partií. Jemné tonikum s D-pantenolem hydratuje a nevysušuje oční okolí.

Můj názor:

Prostě ne....byť dermacol miluju seshora dolů, tak tohle se nepovedlo....zklidňující není vůbec...ba naopak pálily mě z něj oči, jak šílený. Měla jsem pocit ulepené kůže.







2. Sensitive eye make-up remover 119,-


Co slibuje?:

Neparfémovaný odličovač očí pro citlivé oční okolí je speciálně určen pro odličování citlivých očních partií, šetrně zbavuje pleť make-upu a nečistot. Chrání před podrážděním, zklidňuje, hydratuje a uvolňuje bez nepříjemného pocitu vysušení.


Můj názor:


Zkusila jsem ho jako první a můžu Vám říct, že ten modrý je oproti tomuhle sranda....brečet z odličováku a mít pocit, že Vám tonikum vyštípe oči z důlku? K nezaplacení! Opět ulepená kůže. Při představě, že toto je pro citlivé oči...brrrr....





Bohužel, nevím zda mě to má mrzet....ale asi ano...s dermacol kosmetikou jsem byla vždy absolutně spokojená, ale tohle je katastrofa. Jen podotknu, že jsem byla hrdinka a zelený použila 3x...pěkně jsem si pobrečela....a modrý jen jednou, tam jsem to po tom šíleným pálení zabalila...Pro někoho možná málo, ale nemůže si nikdo myslet, že se špatný odličovák se stane "must have", když ho budete používat čím dál víc...Jen podotýkám, že nemám citlivé oči a nikdy se mi nic podobného nestalo.


U obou jsem měla pocit ulepené kůže a ještě k tomu neodličuje, tak jak bych si představovala. Musela jsem oči doodličovávat svým garnierem, kde jsem ještě měla tuny make-upu, které prostě dermacol nestáhl....Za mě je tohle propadák roku a vřele Vám ho nedoporučuji. Za stejnou cenu koupíte fialový garnier a ještě Vám vyrostou řasy a zhustí se =) Uděluji 1 bod....



Zkoušely jste tyto odličováky? Jaký je Váš nejoblibenější odličovák očí?



20 komentářů:

  1. Ešte som ich neskúšala :) a najobľúbenejší nemám ja som používala iba jeden odličovač očí a to od Avonu . Teraz používam iba micelárku takže si len tým odličujem oči :)

    OdpovědětVymazat
  2. mně bohužel dermacol péče nevyhovuje nikde a už jsem toho vyzkoušela docela dost..

    OdpovědětVymazat
  3. já si oči odličuji mycím gelem Garnier.Smyju veškerý make-up rychle bez problému a připadá mi to jako nejrychlejší a nejúčinnější způsob.Praktikuji to tak denně a jsem spokojená.Zkoušela jsem jiné odličováky, ale nevyhovovalo mi to.

    OdpovědětVymazat
  4. Martina já to takhgle dělala s bourjois, ale fakt to nedostane všechno dolů =(

    OdpovědětVymazat
  5. jujda, tak to asi moc nepovedlo :( pálení očí je fakt zlo a kór když má třeba někdo často záněty nebo slzení atd :(
    já používám na oči dvoufázový ze Sephory a i když je dražší, tak je naprosto ale naprosto bombový :)) nepálí v očích a krásně všechno odlíčí :))

    OdpovědětVymazat
  6. tieto som neskusala, ale celkom ma lakaju :) a na odlicovanie vedie Garnier :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten modrý odličovač očí mám už asi měsíc doma a ještě jsem ho nezkusila. A teď už se mi ani nechce ho zkoušet, nesnášim ulepenou pleť :-(

    OdpovědětVymazat
  8. veronika tak za zkoušku nic nedáš ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ajajaj, nezkoušela jsem a po recenzi bych to už ani neriskovala, je mi tě líto a obdivuju odvahu jít do odlíčení vícekrát než jen jednou. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Uff, teď jsem si docela oddechla. Já mám právě dermacol taky docela ráda, takže jsem si brousila zuby i na tyto odličovače...po Tvé recenzi se ale rozhodně poohlédnu jinde.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám dermacol moc ráda, mám pocit, že mě ještě nkdy nezklamal:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já měla tu čest ho od Tess vyzkoušet - ten zelený. Mě tedy nepálil a neštípal i přesto, že mám oči citlivé. Na druhou stranu odličování třeba s micelárkou od Biodermy jde podstatně lépe. Navíc mám pocit, že si s tímto odličovákem jakoby dřete oči. Takže toto se asi Dermacolu fakt nepovedlo. Třeba udělají nějaký "facelift" :-) a dají do toho lepší složky, které nebudou vysušovat a budou lépe odličovat...

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  13. Blani ikdyby nepálil nebo neštípal, tak jak píšeš odličovací schopnost skoro nula a jen di dřu oko a stejně to musím dodělat garnier odličovákem =/ =(

    OdpovědětVymazat
  14. řasenka mě láká :-) já jsem spokojená s micelárkou od Biodermy a když tohle nevyhovuje tobě, tak to ani já nebudu pokoušet :D

    OdpovědětVymazat
  15. ervulenka tak nemůžeš odsoudit výrobek jen díky jedné mojí recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Teda, to koukám.. Já mám ten modrý a vše úplně ok. :) Přitom jsem už zkoušela asi 3 micelárky a ze všech mě strašně štípaly oči, z tohodle nic. Nechápu ty rozdíly..

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...