čtvrtek 17. července 2014

Sleek - Liqueur

17.7.2014 16:00

Moje milé čtenářky! 

Tento týden je malinko "sponzorovaný" zjistila jsem, že mám velké resty a nepsala jsem recenze výrobků, které mi byly poskytnuty k recenzím. Takže to prosím se mnou vydržte, protože dneska Vás čeká další =)

Pokud by měl někdo "hloupý" nápad, že píšu na poskytnuté produkty jen kladné recenze, tak ať zase na to rychle zapomene ;) Vždy jsem psala pravdu, vždy jí píšu a vždy jí psát budu a vězte, že už nyní chystám negativní recenzi na poskytnutý produkt ;)
Dneska, ale budeme hovořit o něčem, co jsem neobdržela poprvé a mám tyto produkty čím dál radši! =) Budeme rtěnkovat!




Rtěnku jsem obdržela z e-shopu Cosmetics4you. S Blankou máme dlouhodobou spolupráci a ještě lepší přátelství a ví, že u mne vždy dostane názor bez okolků ;) Blani děkuji za poskytnutí rtěnky k recenzi!

Hned po obdržení mi bylo sděleno, že rtěnka by se měla podobat jedné rtěnce od MAC v odstínu Viva Glam.


O Sleek rtěnkách jsem Vám třeba psala zde. Je až k podivu jak se jednotlivé odstíny diametrálně liší v konzistenci. Jedna je krémová jako balzám a druhá je sušší a nehydratující. Preferuji především sušší rtěnky a hlavně pigmentované.


Zná je každý a myslím si, že je má doma taky každý. Malá matná pogumovaná tubička s lesklým nápisem Sleek prostě přitahuje jak vosy limonádu .... kam já na ty přirovnání chodím =D Jedná se o jedny z nejbytelnějších obalů rtěnek, co vůbec znám! Na rozdíl o těch větších, se mi sleek rtěnky nikdy v kabelce neotevřely.

Blanka mi vybrala odstín Liqueur, což je krásný hnědorůžový nude odstín....no jo jde vidět, že už mě zná  ví, co mému vzezření nejvíce sluší =) Tato barva je spíše ta "hydratační", což ve finále znamená, že se rychleji vytrácí a je nutné ji aplikovat častěji než "sušší" verzi.


Pigmentace perfektní, výdrž střední. Nikde necestuje, nerozmazává se a vytrácí se postupně. Neobsahuje, dle mého, nevkusný shimmer, ani třpytečky, pouze je jen lesklá. Osobně jsem za celou dobu našla jen jednu jedinou hezkou rtěnku se shimmerem...máte to taky tak?

na slunci

Barva je absolutně neutrální... nosím jí stále v kabelce a nanáším jak a kdy mne napadne. Rtěnka nijak nevoní, takže Vy, co nemáte rády parfemaci budete nad výsost spokojené. Cena 180,- je podle mě podprůměrná až průměrná za rtěnku a u Blanky je skladem. Jenom tedy, teď jsem se koukla na fotku tohoto odstínu a kdybych nečetla tuto nebo nějakou jinou recenzi, tak bych si jí v životě nekoupila =D Na té fotce je ta rtěnka absolutně hnědá jak Coffe ze Zelené míle =D aneb jak oficiální fotky firem pěkně klamou ;)

ve stínu
v místnosti

na slunci

Uděluji 5 bodů, sice bych uvítala hutnější a sušší, ale nemám si furt co vymýšlet, že? =D Kdybych mohla, tak dám 4,5 bodu. 5 je moc a 4 málo.... a proč? Ta výdrž by mohla být malinko lepší. Rtěnky od Sleeku mám ráda a už jich mám 6 a je mi jasné, že jsem neskončila =D


Jaký produkt od Sleeku máte nejraději Vy? Kolik dáte průměrně za rtěnku?


12 komentářů:

  1. Na tuhle jsem se už mockrát dívala, tak uvidím, do kdy budu odolávat. Vypadá totiž úžasně!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásná barvička :-)) Moc Sleek rtěnkách jsem už koukala a lákají mě:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá moc dobře! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Na shop jsme vložili o malinko lepší obrázky. I dodavatel na svých stránkách obrázky postupně mění, budeme se snažit o totéž :-)
    Krásný den všem
    www.cosmetics4you.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuhle barvicku mam presne rada, nepridas i fotecku na rtech? Mam od Sleek uz ruzovou Baby Pink a to bylo teda slapnuti vedle.....

    OdpovědětVymazat
  6. krásná barva, ta co přesně potřebuji...mám baby pink a bohužel jsem vybírala podle ofiko stránek a to bylo fakt mimo..

    OdpovědětVymazat
  7. Ivonka Baby pink jsem taky recenzovala, tak koukni ;) fotku klidně dodám, tohle byly předepsané články už jsem to řed dovčou nestihla nafotit ;) Příští týden to tady je!

    OdpovědětVymazat
  8. Blani to bude super! fakt vypadá úplně jinak!

    OdpovědětVymazat
  9. Luci jak píše Blanka, už dělá sleek lepší fotky, už moc vedle nešlápneme ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Munkey dodám fotku na rtech a už vůbec neodoláš =P =D

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá fakt super :) Já ám ráda jak výrazné, tak nude rtěnky. Od Sleeku mám doma 2, jednu oranžovou a jednu fialovou a musím říct, že jsem s ní velmi spokojená :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  12. Sleek mám moc ráda, tahle rtěnka se jim povedla :-)
    Přeně "moje" barevná krevní skupina na rty.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...