pátek 5. září 2014

Bělící denní krém

5.9.2014 17:00

Zdravím Vás,

zase se po trošku delší odmlce se ozývám, snad od příštího týdne se vrátí vše do starých kolejí, ale přemýšlím nad změnou, každý den nezvládám postovat a zjistila jsem, že i Vy to nestíháte číst. Takže přemýšlím, že budu psát obden a nebo 4x týdně, ale bez víkendů, ještě to promyslím. Každopádně se nic jiného nezmění =)


Dneska pro Vás mám recenzi bělícícho denního krému od Dermacol....jak si mně získal nebo nezískal? 



Krém jsem si vybrala při navázání spolupráce se značkou Dermacol, někdy duben (?), sama si už nevzpomínám. Každopádně PR M. děkuji =)


Proč jsem si vybrala bělící? Zcela jednoduché....trpím barevnou nesrovnalostí pleti (mám pocit, že to píšu po milionté =D), což znamená, že můj obličej je modrozelenošedočervenohnědý.... jooo prostě je to bomba =D

Jsem asi švihlá, ale mně se to strašně líbí, jak hezky tu krabičku rozdělili =D

Vím, že su hloupá, když si myslím, že je to povrchové a kvůli tomu jsem si pořídila bělící krém....ale znáte to zoufalý člověk si žádá zoufalých činů a prostě když už nevíte, co by, tak šáhnete po čemkoliv....


Co krém slibuje?:

Bělící pleťový krém s aktivními látkami, které omezují syntézu melaninu, pohlcuje UVB záření a zastavuje proces nadměrné pigmentace. Urychluje bělení pokožky, pomáhá redukovat pigmentové skvrny, hydratuje a regeneruje. Whitening řada byla vyvinutá speciálně pro ženy, které sní o krásně zářivé a světlé pleti bez pigmentových skvrn.

Můj názor?:

No, takže pomineme účinek, protože žádný nebyl, protože pigmentové skvrny na obličejí nemám. Nedokážu tedy posoudit, zda lidem s pigmentovými skvrnami pomůže nebo ne, ale myslím si, že tam nějaký účinek bude.


Celkově ke krému bych řekla, že se jedná o nemastný jako by gelovitý krém. Do pleti se rychle vsákne. Zanechává pleť hydratovanou a vyživenou, na léto (čti do listopadu) je skvělým společníkem, alespoň nedusíte pleť ničím těžším. Byl mi skvělým pomocníkem.


Co mi vadí je, že divně zapáchá, tak nějak moc chemicky, neumím to popsat a další věc, že se vsakuje opravdu rychle, do pár vteřin ho prostě nenahmatáte...měla jsem problém, když jsem si ho dala na celý obličej, tak než jsem ho na jedné půlce rozetřela a pořádně zapracovala, tak na druhé půlce již byl vsáklý. 


Ptáte se mně, zda jsem byla bělejší (něco jako M.Jackson)? Tak jsem opravdu nebyla. Používala jsem ho od dubna až do konce srpna a na "opálení" to nemělo žádný vliv. Opálení píšu v uvozovkách, protože si nikdy obličej neopaluju, je mi to strašně nepříjemné, zásadně mám hlavu ve stínu a brýle na očích. Takže pod opálením si představte, takový ten bronzový nádech, který máte z chození po sluníčku. Jinak balení vydrží strašně dlouho, já ho ještě nedopoužívala =)

Oceňuji, že Dermacol myslí i na takto postihnuté ženy a pomáhá jim k zářivé pleti a jednotné pleti. Cena je 299,- za 50ml, což mi přijde adekvátní. Z celkových 5 bodů, uděluji 3. Ubírám za chemický zápach a rychlé vsáknutí a především, že jsem žádné blednutí nezpozorovala. Zda pomáhá proti pigmentovým skvrnám nemohu říci, ale budu v to kvůli Vám věřit, protože vím jaké to je žít s pigmentovou skvrnou =) (mám pigmentovou skvrnu přes celé předloktí).


Neznáte nějaký krém proti barevným nesrovnalostem pleti? Zkoušely jste krémy od Dermacolu?

P.S. Dnes Dermacol vyhlásil 50% na veškerou dekorativní kosmetiku ve svém eshopu a to do zítřejších 12ti hodin, takže neváhejte, naleznete tam všechny výrobky, které jsem již zrecenzovala =) Jedná se o oslavu tisíce členů na facebooku =)

12 komentářů:

  1. Měla jsem ho a vůbec neúčinkoval - ani na skvrny po akné, ani na pigmentové skvrny. A pod make-up se mi nehodil, protože se mi drolil :-( Na ostatní výrobky z této řady jsem ale četla chválu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Munkey drolil? :-O tak to mně teda ne, každýmu sedí něco jiného ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si vždycky říkala na co jsou bělící krémy. Spíše jsem ale myslela že je to záležitost spíše asijských zemí, kde se bílá pleť hodně "nosí". :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nicca i tady lidí trpí skvrnami a chtějí mít jednotnou pleť

    OdpovědětVymazat
  5. ja neviem preco ale mam strach pred takymito bieliacimi vecami, ci uz na tvar na zuby na hocico. Je super, ako pises, ze Dermacol take veci ma v portfoliu ale ja sa ich bojim :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bianca tak toho bych se nebála, to bych se spíš bála nějakého bělidla, co používal MJ, ale tohle podle mně nebude tak silné =D

    OdpovědětVymazat
  7. Co já vím, tak proti pigmentovým skvrnám má krém i Oriflame. Já osobně jimi netrpím, takže zkušenosti nemám. Slevy e-shopu na 50% jsem dneska využila, udělali mi velkou radost! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám škvrny po akné a neviem sa ich zbaviť. Chce to asi čas. Dermacol akciu som využila, poriadne som nakúpila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Bělící přípravky by se v létě vůbec neměli používat, kvůli slunci. Doporučené použití je podzim, zima.

    OdpovědětVymazat
  10. Monika Petrovická duben není léto a hlavně toho léta ani moc nebylo ;) a já se stejně neopaluju....

    OdpovědětVymazat
  11. Denisa a efflectarduo od la roche posay si zkusila? =) Jsem zvědavá, co sis koupila

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...