středa 17. září 2014

Bezesporu nejprodávanější produkt NYX?

17.9.2014 16:00

Krásnou středu Všem!

Dnes pro Vás mám jeden produkt, který se snad každému vybaví při vyslovení názvu značky NYX.

Všímáte si toho, že existují produkty, které si automaticky vybavíte při jejich vyslovení značky? Když slyším theBalm vidím Hot Mamu (p.s. 2+1 akce na vše do neděle, kdo záváhá prohloupí jako já minule =D), NARS = tvářenky potažmo Orgasm, Benefit = They're real, Bioderma = micelárka hydrabio atd. atd.....

Možná se Vám vybaví něco jiného, ale mně nejčastěji toto...když se řekne NYX tak vidím jumbo tužku Milk a o té si dnes něco povíme!




Zkoušely jste tuhle tužku někdy koupit? Já jo a trvalo mi to skoro rok! Beze srandy...Tahle tužka je pernamentně vyprodaná a jakmile jí do regálu doplní, tak všechny barvy tam zůstávají a překypují a po milk zeje do týdne jen holá díra....


Proč jí všichni tak chtějí? 

Popis na nyxcosmetics.com

Zářivé oční linky, které také fungují jako oční stíny. Vyrobeno ze směsi minerálního oleje a prachu, naše krémové Jumbo oční tužky budou klouzat bez námahy, bez tahání, škubání nebo blednutí - a jsou v duhových živých barvách. Naše zatím nejvíce smyslná tužka!

Můj názor:

Prostě je famózní. V dnešní nepřeberné nabídce kosmetiky je hromada bílých tužek nebo stínů, ale upřímně, buď blednout, nebo se rychle vytrácí. Každý bílý produt na oči, co se mi dostal do ruk, byl spíše k vzteku než k užitku, ale když jsem uviděla tuto tužku a všechny chvalozpěvné reakce, tak začal lov!


Po roce se mi je konečně podařilo ukořistit, měla jsem jí v douglasu schovanou, ale zrovna to ráno, co jsem si pro ní šla, dojelo i zboží nyxu a sekce milk přetékala jako všechny ostatní (pro mně nudné) odstíny. Šla jsem tam za 14 dní znovu a tužky byly fuč =D


Tužky jsou jedny z nejměkčích, co jsem kdy měla v ruce. Nádherně kloužou po kůži a stačí vám pár tahů a máte vybělené celé víčko. Dají se rozblendit a vytvoříte si tak jen bílý nádech pod stíny nebo můžete nechat pouze "plnou" vrstvu, řasenku, linku a hurá do ulic - poznámka autora: letošní největší letní hit. 


Možná někdo nechápe na, co bílý podklad, ale myslím si, že spíše všichni kosmetičtí fantaci vědí =) Stíny na bílém podkladu více vyniknou a pigmenty se lépe přichytí na víčko.

Barva podle mně není bílá jak zeď, vidím tam malinkou kapičku béžové a šedé, prostě to nevypadá, jak kdyby jste byly ředitelky vápenky =D


NYX tahle tužka proslavila a díky ní, si firma vytvořila stálé místo mezi i dražšími korkurenty, které poráží (v bílých tužkách či stínech) mrknutím oka. Prostě nikdy nevíte, zda nevyrobíte naprostý bestseller a už vůbec při výrobě nemůžete tušit, zda tenhle či onen produkt se (ne)stane tváří značky. Jsem šťastná jak blecha, že jí mám. Výdrž je celodenní, žádné nevkusné slévání a podobné neřesti se nekonají...Prostě a jednoduše líčení s touto tužkou je požitek. K balení asi není, moc co dodávat, prostě tužka, která se ořezává =D V tomhle případě o obal vůbec nejde, protože tenhle produkt je tak funkční, že Vám je to fuk. Cenu si nepamatuji, byla pro mně nepodstatná, ale nic, co by Vás zruinovalo (200-300,-?)
Uděluji 5 hvězdiček a řadím se mezi další juchající uživatelky a říkám Vám nemít tuhle tužku je naprosto out a radši by jste neměly vycházet z domu.........dělám si srandu samozřejmě =D Ale zahajte lov, stojí za to! ;) 

14 komentářů:

  1. Taky tuto tužku na oči bezmezně miluju! Hodně lidí ji používá i na waterline, ale na to se mi zdá až nepřirozeně bílá a místo toho radši preferuju tělovou tužku. Ale jako podklad pod výrazné oční stíny je skvělá!

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. a já pořád nic :DD snad se mi ji podaří koupit alespoň na Vánoce, abych si udělala už konečně radost :))
    na jednom eshopu jsem na ní čekala snad tři měsíce, společně s tvářenkou Taupe ...byl to boj, ale stejně tužku nemám :D alespoň, že tvářenku jo :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je maso =D musíš zkusit nějaký douglas v praze no =/

    OdpovědětVymazat
  4. já ji mám už asi dva roky, ještě pořád mi trochu zůstává, možná to bude tím, že ji mám starou, ale mně se prostě slévá.. dělala mi to tedy od začátku, tak nevím, kde je chyba, ale hezky zvýrazní barvu stínů a cena je taky fajn.. a když se řekne NYX představím si tvářenky a stíny :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Lucie prože sama říkáš, že máš mastné víčka a nic ti bez báze nevydrží ;) Mně 80% stínů vydrží bez báze

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám na ňu veľkú smolu....nikdy ju nemajú keď prídem do ČR :( vyzerá fakt skvelo.

    OdpovědětVymazat
  7. Tereza tak snad se jednou poštěstí, nebo si třeba nějaká češka na tebe vzpomene =P

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé, tak tu bych nutně potřebovala pod neonové stíny!! :) Ikdyž cena mě celkem zaráží, NYX mám zařazeno pořád mezi daleko levnějšími značkami..

    OdpovědětVymazat
  9. no mně 200,- za tužku nepřijdou moc....nebo 150? 200,- totiž stojí rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. mam a nejak nepouzivam, musim ji oprasit a treba se taky zamiluju.....

    OdpovědětVymazat
  11. Ivonka já jí taky nepoužívám každý den, ale některé sleek paletky v sobě nemají právě základní stín a než abych měla před sebou dvě paletky a z jedné brala základ a z druhé zbytek, tak to raději vezmu milk a je to =)

    OdpovědětVymazat
  12. tak jsem si ji schvalne dneska vzala a na ni Naked 1 a jojo, je to lepsi, barvicka vynikne a drzi jak pribite cely den (uz je vecer), takze jo, asi uz ji mam rada :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ivonka tak to je skvělá informace =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...