pátek 26. září 2014

Dermacol make-up cover

26.9.2014 16:00

Jak se máme? =)

Chtěla bych Vám poděkovat za včerejší podporu.....Včerejší článek se stal nejčtenějším článkem týdne...WOW....já ten článek ani vydat nechtěla, protože jsem čekala, že mně bude mít za blázna a ba naopak, mnohým z Vás to pomohlo a zbytek Vás mi dodal neskutečnou podporu....prostě WOW....na to nic jiného nezle říct....Díky moc za to, že jste a za to jací jste!!!!

Dneska Vám přináším recenzi na produkt, který mám doma asi půl roku =D Ne, že bych ho tak dlouho testovala, ale prostě mi některý věci trošku trvají =D

Jak u mně uspěl make-up cover od Dermacolu?



Make-up Cover jsem si vybrala sama, při navázání dlouhodobé spolupráce s Dermacolem. Chtěla bych paní K. poděkovat za veškeré poskytnuté produkty a za veškerou její péči a podporu.....píšu to proto, že mi byla změněna PR a já jsem člověk, co změny nerad, takže mně to trošku trápí a touto cestou bych ji chtěla za vše poděkovat =)

Vybrala jsem si sama i odstín, jenže jsem nebyla v drogérii na porovnání a vybrala jsem si špatný =/ s růžovým podtónem....Na mojí omluvu musím říct, že mně blogování posunulo strašně daleko, předtím jsem neviděla rozdíl mezi růžovým a oranžovým podtónem natož oranžověolivovým, jako mám já. 

voděodolnost jsem neměla jak otestovat =)

O tomhle make-up snad bylo řečeno vše....je to jeden z prvních produktů od Dermacolu, který se v začátku firmy používal na líčení herců. K paní Knoblochové (vizážistce filmového studia Barrandov) přišla jedna paní lékařka s dcerou, která trpěla velkým množstvím mateřských znamének na obličeji a v dekoltu. V té době nebylo možné znamínka odstraňovat a právě proto byl vynalezen první krycí make-up na světě (existovali pouze barvící krémy). Tento produkt se jmenoval Dermacol až později byl název použit na celou kosmetickou firmu. A víte jak dlouho je tu s námi? Od roku 1966 za dva roky to bude 50 let!


Co slibuje?:

Klinicky testovaný, extrémně krycí MAKE-UP COVER vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmstudiu Barrandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté prodána do Hollywoodu.

Jedinečná krémová konzistence s velmi vysokým obsahem pigmentů (50%) zakryje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Poskytuje jí intenzivní ochranu před UV zářením (SPF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Lze jej použít na celý obličej i tělo, na barevnou korekci, na zesvětlení či ztmavení tónu pleti nebo pro profesionální make-up - focení, modeling, slavnostní příležitosti apod. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad - kruhů pod očima, jizviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn apod. Vylepšuje vhled unavené pleti, ztrátu jasu, nesjednocenou a bledou pokožku. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jinými make-upy řady Dermacol.

Můj názor:

Kromě toho, že jsem blbec zvolila špatně odstín bych řekla asi toto. Make-up je opravdu mega krycí. V dnešní době se těší oblibě Coverderm a Dermablend. Ani jeden jsem neměla v ruce. Mám, ale spády si pořídit dermablend, ktery se prodává pouze v Americe. Všechny mají jedno společné - mají vše skrýt. Tyto make-upy jsou vytvořeny nejen pro dokonalý make up herců, ale také pro lidi, co trpí různými neduhy (např. lupenka), jsou po nehodě (popáleniny atd) a nebo potřebují skrýt tetování. 


Balený je do papírové krabičky, která v sobě ukrývá nádhernou zlatavou tubu. Působí spíše jako krém než-li typický make-up. Já ho mám uložený v šuplíku i s krabičkou, protože si mysím, že kdyby na tubu třeba dala jiné produkty, tak se mi prohne a na to su strašný pedant =D

no není to nádhera?

Nevím jak dermablend, ale make-up cover vytváří jako by silnou masku =/ Na denní nošení to je nepřípustné, vypadáte jak fantomas....Jenže my jsme holky šikovné a stačí jedno - smíchat ho se stejným množstvím denního krému a voilá - máte vysoce (mizí slovo extrémně) krycí make-up! Pokud ho nesmícháte s krémem, tak máte nejlepší korektor na světě! Je prostě multifunkční =)


Kdo mně čte, tak ví, že trpím barevnou nestálostí a do toho všeho mám problematickou pleť. Nějaké BB je pro mně směšná hračka (opět kromě BB od Skin79, ten je vysoce krycí) pro děti. Můj šuplík ukrývá pouze make-upy středně středně krycí, středně vysoce až vyšší vysoce krycí. Nic jiného u mně nemá šanci. 

bez make-upu, jeden z mých horších dnů

Make-up s krémem je přesně pro mně! Skryje vše, co skrýt potřebuji. Konzistence je taková pěnová, hutná. Je nutné pořádně make-up štětcem zapracovat do pleti. Výdrž je naprosto famózní - celý den naprosto bez problémů. Jednu chybičku ovšem má, ale asi je to jen osobní pocit. Já mám pocit, jak kdyby mi pleť dusil. Nemám po něm žádné další problémy (nové pupínky), ale prostě takový ten pocit, že ho cítím. Není to nic hrozného, ale díky tomuhle pocitu, ho používám spíše méně než-li často. Šahám po něm, když jdu večer někam do společnosti a nesmí si dovolit žádné chybičky. Na můj celý den do práce (cca 12 hodin od nalíčení) je prostě moc. 



Musím uznat, že tenhle make-up je v českých vodičkách jeden z nejlepší. Kdybych byla vizážistka, tak asi nelíčím ničím jiným. Tenhle make-up je prostě nepřekonatelný, jen já se nějak neumím přenést přes tu "udušenou" pleť. Uděluji 4 body z pěti a všem, co mají problémy s pletí a nechce se jim investovat velká suma do dermablendu, tak tohohle mazlíka koupíte za pouhých 129,-. Při spojení s krémem Vám 30g vydrží navěky!Koupit ho můžete přímo na Dermacolu - zde.

Jaký je Váš oblíbený make-up? Má někdo z Vás vyzkoušený americký dermablend?

21 komentářů:

  1. Mám ho taky a jsem s ním moc spokojená. Je jediný, který opravdu kryje! Po dovolené mi vyskákaly pigmentové skvrny na lících a abych nevypadala jako indián,který se chystá do boje, tak musím maskovat. Žádný jiný korektor/makeup to nezakryje jako ten od Dermacolu.
    A musím vyzkoušet smíchat ho s krémem - to mě nenapadlo ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Veronika určitě zkus nebudeš tak "zploštělá" a následně nebudeš muset dodávat obličeji tvar =)

    OdpovědětVymazat
  3. to je náhodička, mě ho zrovna včera koupila Lucka Š., tak se co nejdříve vrhnu do zkoušení :) jsem na něj velmi zvědavá :))

    OdpovědětVymazat
  4. Alice je skvělý nebudeš zklamaná, teda pokud ti nevadí, že make-up cítíš jako mně =)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je strašně skvělej výrobek, ale používám to jen jako ultra těžkotonážní korektor. Jako makeup by mě to změnilo na panenku:D

    OdpovědětVymazat
  6. Anežka tak toi zkus smíchat s tím denním krémem a udělat ro řídší ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento makeup ma na základe recenzií dosť zaujal... a ako vidím tu na fotkách, tak to krytie je wow!
    Ja teraz zháňam nejaký aspoň stredne krycí makeup a tu píšeš, že si zvyknutá len na také, tak mi možno budeš vedieť poradiť nejaký dobrý, ale z drogérky. :) Nenosím tieto krycie krémy skoro vôbec, tak sa v tom nevyznám- a keď si nejaké požičiavam od mamky (Avon), spravia sa mi po čase na tvári šupinky aj mapy, to ani nehovorím o púdroch.

    Máš po tomto Dermacole ten pocit udusenej pleti, aj keď ho zmiešaš s krémom?

    Budúci týždeň idem na koncert, a hľadám niečo, čo vydrží aj party hard, lebo už mi vadí, ako mi pri zábave vždy totálne sčervenie tvár. :D Chcelo by to občas ten moment, že nehanbiť sa za seba. :D Len teda neviem, či mám ísť do tohoto Dermacolu +krém, alebo ešte poznáš niečo, čo nie je až také hutné na tvári. :)
    Vkladám do teba nádeje, nech už odpíšeš čokoľvek, keď už si tiež taká povaha, že sa neuspokojíš s hocičím. :)) :D

    OdpovědětVymazat
  8. Rowena nedělá jako by šílenou nedýchající masku, není to nic hrozného, ale takový ten pocit, že vím, že ta je,...víš co myslím? =)

    Pokud potřebuješ tak středně krycí, tak moc nepomůžu já hlavně směřuju k těm vysoce krycím, ale zkusím to....Objednej si Revlon Colorstay nejlepší make-up co mám! Mají dva druhy pro suchou a smíšenou pleť. Pokud ho nestihneš objednat tak vlítní do drogérie, kde mají max factor a úplně dole hledej takové make-upy v tyčince někdo je používá jako korektor, ale jsou skvělé jako make-up. Ze středně krycích je i hodně make-upů Bourjois a právě ten Dermacol a Revlon je prý taky skoro vždy min. středně krycí, zbytek počítá s tím, že máme všechny dokonalou pleť =D

    Dej pak vědět jak si pochodila ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Vďaka za odpoveď, nečakala som toľko tipov! :) Max Factor už niekto vychvaľoval, asi na tom niečo bude... a neskôr určite vyskúšam Revlon. :)
    Inak krytie môže byť poookojne aj vysoké, ja som zaťažená na detaily, len som ťa tým nechcela otravovať, lebo väčšinou čítam na niektorých blogoch skôr recenzie na také slabučké makeupy a pomaly som už myslela, že dokonalé makeupy vymreli, alebo čo. :D

    Inak jejda, po prečítaní predošlého článku si pripadám, že teraz riešim absolútne somariny... no... tak ešte tuto dodám veľa šťastia v osobnom živote:))

    OdpovědětVymazat
  10. Rowena somroviny? Co blázníš? Kdyby nebyla kosmetika, tak umřu....co si myslíš, že celý dny řeším? =D hlavně kosmetiku nemá smysl se zabývat něčím, co stejně už nikdy nezměníš ;) To je jeden z důvodů, proč jsem to nechtěla vydávat - najednou na mně změníte pohled =( Jsem pořád stejná, pořád stejnej magor do kosmetiky a všeho roztomilého, co miluje všechny zvířata na světě =D Nic se nezměnilo ;) Nemáš za co a dej vědět jak ti revlon sedl ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Tess, jaké je to číslo odstínu s tím růžovým podtónem? 215?
    Kolegyně sháněla korektor s růžovým podtónem, tak bych jí ho mohla doporučit , jako korektor, když je tak krásně krycí,že

    OdpovědětVymazat
  12. Adriana tak to ti teď neřeknu mám ho doma, v noci ti to písnu ju ;) jako korektor je skvělý

    OdpovědětVymazat
  13. Jj, děkuji ti, nespěchá to, nemusíš na to myslet i v noci, klidně stačí zítra. Právě mě to napadlo, když jsem četla tvůj článek, že je skvělý jako korektor a navíc ona právě nemůže sehnat korektor do růžova, tak to bude ideální pro její potřeby, ještě jednou díky za tip i za info:-))

    OdpovědětVymazat
  14. Adri zítra jdu na trhání zubů, zítra už na to tuplem náladu nebudu mít =D V noci ti to napíšu do sz neboj ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak moc děkuji...a ať ti to trhání dobře dopadne, přes víkend to vyhojíš...kloktej heřmánek (nebo u vás spíš Slivovici) a v pondělí už o tom už nebudeš vědět. Přeji ti "pokud možno" pěkný víkend:-))

    OdpovědětVymazat
  16. Adri při trhání zubů nesmíš kloktat....zkusila jsem to jednou a myslela jsem, že pojdu momentální bolestí =D Já už jdu na 4 trání, takže už tak nějak vím, co mně čeká, ale narozdíl od minule mám nařízený od kosmetičky i probiotika....je to prostě veselý =D

    OdpovědětVymazat
  17. Mě když trhli moudrák, tak mi řekli, že mám kloktat heřmánek, takovou tu tinkturu naředěnou s vodou a pomohlo to, pěkně se mi ta díra po něm zatáhla. Ale koukám, že ty máš s trháním větší zkušenosti.
    Probiotikama asi nic nezkazíš...nevěděla jsem, že čistí i pleť...znám, že pročišťují střeva...tak to asi souvisí všechno se vším...střeva i pleť:-))

    OdpovědětVymazat
  18. Adriana ničí ti ty buňky zevnitř a ty samozřejmně ovlivňují i pleť....no je to sranda už se vidím jak piju čistící čaje =D

    OdpovědětVymazat
  19. Naštěstí je před námi zima a pití čajíčků bude snadnější:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...