pondělí 29. září 2014

Líčení očí s Bourojois - Volume 1 seconde řasenka a nové voděodolné tužky

29.9.2014 16:00

Zdravím Vás pří pondělí!

Dneska pro Vás mám recenzi nové řasenky a nových tužek od Boujois...jak u mně uspěly?




Byla jsem již v dubnu vybrána jako výhradní blogerka pro Bourjois, poté byl vyhlášen konkurz na další blogerky pro Bourjois, tudíž jsem čekala až vyberou zbytek blogerek a až poté jsem dostala balík na testování, asi nemusím připomínat, že jsem byla asi poslední a obdržela jsem ho tři týdny po prvních zásilkách pro blogerky.... Za poskytnuté produkty PR Bourjois samozřejmně děkuji.

1. Řasenka Volume 1 seconde

Tuhle řasenku očumuju v drogériích už dobrý půl rok. Strašně jsem jí chtěla a splnilo se mi to. Zamilovala jsem se do jejího stříbrného obalu a kartáčku. Řasenku vyrábí ve dvou verzích - klasická (tu mám já) a voděodolná (ta je modrá). Řasenka je speciální ve svém kartáčku, který má mezi štětinkami mini kuličky, které dodávají řasám objem. 




Od firmy Bourjois jsem bohužel neobdržela žádné podklady, tak si musím poradit a pomoci webem krasa.cz
Co slibuje:?:

Objemová řasenka, která Vám poskytne maximální objem z každého úhlu. Patentovaný štěteček řasenky zachytí a obarví každou řasu díky kombinaci štětinek s kuličkou na konci a rovných štětinek. Řasy “pročesává” na maximum a dodává jim tak okamžitý objem.

Výhody:
  • vydrží až 16 hodin,
  • okamžitý objem a pokrytí řas,
  • snadné odlíčení,
  • intenzivní, živá a zářivá barva,
  • dodá řasám lesk, sametový objem a jas,
  • vykouzlí efekt sexy umělých řas. 



kuličky pro objem
Můj názor?:

Není to s ní tak jednoduché, jak popis slibuje....trvalo mi to 14 dnů než jsme si navzájem padly do noty (a to jsem jí tak moc chtěla!) Na fotce níže vidíte, že mám řasy obarvené pouze z poloviny....jediný postup, který se mi osvědčil, jinak vykouzlíte jenom obarvené řasy bez objemu a délky. Musíte kartáček dát až ke kořínkům řas (někdy se hezky píchnete do oka) a zadefinovat je a až po zaschnutí nanášíte řasenku do délek. Bez tohoto budete mít divné muší nožky. Výdrž je opravdu celodenní, odlíčení je také jednoduché. Jen tedy není to není zase taková bomba jako u jiných řasenek.

bez řasenky a bez tužky


zadefinované kořínky

s řasenkou

s jinými mi se řasy dotýkají obočí


s řasenkou vlevo a bez jakýhkoliv úprav vpravo...nejsem nijak nalíčená kromě make-upu

Nemůžu říct, že bych byla úplně zklamaná, ale znám mnohem lepší řasenky a hlavně i za levnější peníze (stojí cca 400,-), které mi udělají mnohem delší a objemnější řasy. Určitě nebude patřit do mojí topky (tam je třeba Astor Seduction nebo Dermacol party mania) a už si jí nepořídím. Nemám ráno moc času a toto mně právě zdržuje, jsem zvyklá okamžitě řasenku vytahovat do délek, což zde nepříchází do úvahy a musím čekat až zaschnou zadefinové kořínky. Uděluji 3 body.

2. Contour Clubbing Waterproof

Barevné tužky na oči...pro někoho nutnost, pro mně naprostá zbytečnost.....ale nejsem přeci máčka a proto jsem je kvůli Vám otestovala, ale pouze doma....proč jenom doma? Čtěte dál.



Opět nemám podklady k tužkám, opět šahám po popisu z krasa.cz
Co slibuje?:

Voděodolná tužka na oči v široké paletě barev vydrží na vašich očích dlouhé hodiny.
Vlastnosti:
  • dlouhotrvající textura,
  • intenzivní barvy,
  • ideální pro dlouhou noc v klubu,
  • obohaceno o jojobový olej.
Můj názor?:

Nějak jsem nikdy nepropadla barevným tužkám na oči. Do dodání tužek od Bourjois jsem doma měla jen klasicky černé (bez těch zas nemůžu žít) a jednu bronzovou od Sigmy, kterou používám stejně jako stín. Prostě na to nejsem a hlavně mám tak ledové oči, že je musím ztmavit a vystínovat stíny jinak vypadám jak 5 minut před smrtí =D Řekla jsem si, že ale nebudu negativistická a kvůli Vám je zkusím, bohužel jen doma, protože ty barvy jsou otřesné.




Nějak nevím, čím si nude holka jako já zasloužila modrou Blue it yourself (všichni vědí, že jí nesnáším) - jediná mi přijde taková nevyrzníá a vyblitá, zelenou Dynamint (absolutně mi nesluší) a jasně růžovou Pink about you (děláná na blondýnky, musí jim seknout) a moje blonďatá Lucinka obdržela černou a bronzovou.....no asi jsem divná, ale fakt to nechápu....Nanesla jsem je jen doma a když mně přítel uviděl, tak se jeho hláška nedá ani publikovat =D S těmito barvami bych nevyšla ani s košem a to chodím nenamalovaná =D


po lehkém přejetí druhou rukou (na ruce drží produkty lépe než na oku)

Pink about you - trošku mi ujela ruka, ale ten odstín je tak odporný, že jsem ti stejně již nemohla nic zkazit =D

Dynamint Me

Blue it yourself - modročenrá, taková nijaká


Měla jsem je doma o víkendu. Není otěruodolná, po hodině jsem lehkým přejetím celou linku mimo víčko umazala. Voděodolnost nemám kde zkoumat a topit se v umyvadle se mi opravdu nechtělo =D Brala bych černou tu bych Vám otestovala jako nikdo. Tužkám, ale nemůžu upřít neuvěřitelná měkkost. Tak měkké tužky jsem snad nikdy neviděla, stačí lehké přejetí. Když vypotřebuju asi těch 20 černých tužek, co doma mám, tak jdu do ní! Uděluju dva body, podle mně by linka neměla být otíratelná. Možná by dostala více, kdybych měla černou a měla jí možnost zkusit ve vniřní lince, kde tužky nosím, tam se teprve prokáže, jak je tužka kvalitní. Oficální cenu za 1,2g tužky Vám bohužel sdělit nemůžu, protože jí prostě nevím a na internetu jsou ceny nižší.


Máte zkušenosti s těmito produkty? Jaká je Vaše Best řasenka?



6 komentářů:

  1. Ty řasy vypadají fakt hezky... bohužel jediná řasenka, která funguje na mý řasy, je Maybelline Cat Eyes. U těch ostatních, co jsem zatím vyzkoušela, se mi řasy narovnaly, i když jsem použila kleštičky. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš takhle krásně dlouhé svoje přírodní řasy?? se máááš...závidím:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Lilian tak o tom jsem nikdy neslyšela... =/ zkus novou astor seduction no.2 i mně to natočí řasy jak blázen a to nepoužívám kleštičky ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Adriana.....jooooo nejsi ani první ani poslední, co takhle závidí a to já závidím svýmu chlapovi, ten je má ještě hezčí =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...