pondělí 15. září 2014

Štětec silk finish od Bestmakeup

15.9.2014 18:00

Krásné pondělí všem!!!!

Pro mně asi jedno z nejlepších pondělí za celou svou blogovou existenci! Kdo to ještě neslyšel? Já si včera sedla na zadek a čuměla jsem (nemůžu na včerejšek použít slušnější výraz) puk!!!! Hádejte, kdo se stal dvorní blogerkou eshopu NUBILIS? =)

Jáááááááááááááááááá jenom jááááááááááááááááá!!! Nechci se chvástat, ale za mnou skončilo cca 280 blogů =P Jsem šťastná jak blecha, moc jsem si tu spolupráci přála!!! Už mám i vybrán produkt na září, takže se těšte na recenzi =P Jen řeknu, že vyhrál Urban Decay =)

Tak a k dnešku....mám pro Vás štětec, který jsem získala díky spolupráci s dalším eshopem (jsem hrozná, já vím =D) Bestmakeup.cz.



Tyto štětce si paní Lucie nechala vyrobit přímo na zakázku. Na eshopu je nabízí cca od dubna 2014. Naleznete tu veškeré štětce a pokud si nebudete vědět rady, tak se nebojte obrátit přímo na paní Lucii, která Vám vždyráda poradí. Děkuji za zaslání štětce k recenzi a jdeme na to!

Štětec Silk Finish je určený nanášení báz´í pod make-up a make-upu samostatných, ať tekutých nebo minerálních.


Je kulatého tvaru mezi blogerkami se těmto štětcům říká tulipán =) Myslím, že je víc než jasné, proč tomu tak je.

Když mi přišel, tak byl zabalen ještě v plastovém náhubku. Na štětce, které se používají na make-up se tato náhubka dodává. Jedinou výhradu bych měla, že by výrobce mohl uvážit velikost náhubku, protože je zbytečně velký a ze štětce jen padá. Za mně je to fuk, protože už mám cca třetí náhubek a ani jeden nepoužívám =D Moc s nimi necestuji a pokud ano, tak je mám v tubusu od Sigmy a tam se toho moc nezašpiním jako v klasickém pouzdru.


Když jsem ho vzala do ruky, tak jsem měla pocit, že mi rukojetí skončil v ruce Hakuro. Úplně stejně skvěle se drží. Černá dřevěná rukojeť je opatřena nápisem eshopu. Železné kování je z tvrdého plechu rozhodně ho nepromáčknete. Chlup je syntetický a je dvoubarevný. Horní část bílá a vnitřek a spodní část chlupu černá, aby jste viděly, kolik produktu na štětci máte.. No je Hakuru vzhledově velmi podobný =) Štětec neurazí, ale ani si z něj na zadek nesednu, já jsem prostě na růžovou to ví už asi každý, když mám celý růžový Sigma kit =D (další tři růžováky sigma na cestě, ale pšššt =D)


Provedení a kvalita jsou velmi dobré. Výtku bych dala tomu, že hlava štětce před prvním použití celkem dost chemicky smrděla =/ Není to nic špatného, ale připadala jsem si jak ve fabrice na barvu na vlasy....Štětiny jsou měkké a příjemné, možná mi, ale materiál chlupu přijde až příliš umělý. Rozdíl mezi symtetickým chlupem bestmakeup a hakuro je asi o 10%.
Štětec nepíchá, ani se nerozevírá při aplikaci produktu, je krásně hustý a pevný. 


Používám ho na make-up nebo pudr kolem nosu a koutků očí. Je to přesně ta velikost, kterou potřebujete, protože klasický kabuki štětec je na to moc velký. Produkt se s ním krásně zapracuje a finiš je sametový.


Štětec jsem několikrát prala a sušila, kromě trochu nažloutlé hlavy (to bych asi musela vzít bělidlem) mu absolutně nic není. Rozhodně také nepouští chlupy, nemění tvar ani jiné deformace. Jsou opravdu dobré.



Jeho cena je takový ten klasický střed 275,-. Pokud nevlastníte žádné štětce a nepotřebujete se na líčení vyřádit a ladit to do nejdokonalejších detailů, prostě jste nenáročná uživatelka, co dbá na kvalitu, ale nemusí mít nejlepší štětce na světe, tak Vám tyto štětce rozhodně doporučuji. Můžete zakoupit celou sadu 27 štětců za směšných 3.400,-, ale jedná se o štětce Sleek a jejich kvalitách bohužel nemám zdání (ano směšných, mně 12 štětců vyšlo na 4 tisíce) a máte na celý život vystaráno. Připravují se i sady štětců bestmakeup, máte se na co těšit ;) Pokud bych je měla porovnat se svou Sigmou, která je ze střední cenové relace, podle mně to nejlepší, co můžete koupit, tak tyto štětce jsou tak na 65-70% procentech. 


Uděluji 4 hvězdičky z 5ti. Ubírám za takové maličkosti jako byl prvotní smrádek, velký náhubek a řekněme si upřímně za podobnost s Hakurem ;) Štětce vřele doporučuji rozhodně neprohloupíte!

Jaké štětce vlastníte Vy?

12 komentářů:

  1. Milá Tess, tu spolupráci s Nubilis Ti moc přeju !
    Štětec vypadá dobře, díky za recenzi, přidán další kosmetický výrobek do seznamu k Vánocům :P

    OdpovědětVymazat
  2. Karolínko děkuju moc a nemáš za co, jsem ráda, když Vás inspiruji k nákupům =)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem tak ráda, že tě vybrali :))
    proto jsem se ani nezapojovala, věděla jsem, že to máš v kapse :DDD né, fakt ti to moc přeju :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Alice ty si hrozná kecka =D Já to třeba vůbec nevěděla, ale ty si asi vědma =D jinak díky moc ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tess, také se připojuji ke gratulantům :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju ke spolupráci :). Štětec vypadá vážně dobře, zdá se být hustý. Já mám většinu štětců od Real Techniques.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...